shopping_cart
0
search

DWM-201

  • В наличност
  • Aquaphor
  • Модел: 320004
  • 1,190.00лв.

Автомат за трапезна вода Аквафор DWM-201

Абсолютно чиста и мека вода премиум клас от обикновена водопроводна вода. Със системата Аквафор DWM-201 не е нужно да помните кога да подмените филтрите

Аквафор DWM-201 е първата в България филтрираща система за питейна вода с интелигентен контролер за управление, която свежда нуждите за обслужване до минимум и спестява вашите време и пари.

Вече не Ви се налага да помните кога трябва да смените модулите: затова ще ви напомни звуковата и цветова индикация за капацитета (живота) на всеки сменяем филтър. Също така, вече не е нужно да измервате налягането във водопровода или да мислите за покупка на допълнителна помпа за повишаване на налягането. Вградената, почти безшумна, помпа осигурява стабилна работа даже при ниско налягане от 0,9 атм.

С помощта на DWM-201 Вие лесно ще осигурите идеално омекотена и чиста вода, не само за Вас и Вашето семейство, но и за кафе-машината или ледогенератора: в системата е включена батерия / кран за чиста вода, която се монтира на мивката или плота, както и разклонител за присъединяване към външни консуматори.

Както всяка система с обратна осмоза, DWM-201 се справя с всякакви примеси във водопроводната вода: бактерии и вируси, нитрити и нитрати, активен хлор и неговите съединения, тежки метали и други. Филтриращата система напълно премахва солите на твърдостта от водата (прави водата абсолютно мека), като по този начин защитава чувствителната битова техника от накипи, а също така прави Вашите ястия и напитки по-вкусни.

След етапа на пречистване, Аквафор DWM-201 минерализира водата с полезните минерали магнезий, калий и калций в оптимални концентрации: за профилактика на сърдечно-съдови заболявания.

Как работи Аквафор DWM-201

Кристално-чиста и безопасна ниско-минерализирана вода за кулинарията, плюс лека автоматизирана поддръжка, без излишни разходи

  • Главният сменяем филтър в системата е мембраната с обратна осмоза. Това е тънък полимерен филм, завит в руло. Благодарение на мембраната, от водата напълно се премахват всякакви примеси и частици, които фитриращите кани и проточни системи не могат да преборят. Принципът на работа е аналогичен с този на сокоизтисквачката – натискаме и вкусният сок се изтисква в чашата, а неизползваемите остатъци – люспите и костилките - се изхвърлят;
  • Системата с обратна осмоза представлява „сокоизтисквачка“, само че за вода. Тя използва водопроводното налягане като бутало и процежда водата през най-важния филтър - мембраната. Поради свръх-фината си пропускливост, единствено молекулата на водата "преминава" през нея - останалите примеси се отвеждат в канализацията по същия начин, както се отвежда мръсната вода от пералнята (връзката с канала /дренажна скоба/ е включена в комплекта на системата). Водата преминава през мембраната бавно – буквално капка по капка - запълвайки вградения резервоар, осигурявайки 5 литров запас на чиста вода, независимо от очакваните и неочаквани ситуации - от пълненето на бутилки с филтрирана вода за Вашите деца преди училище до посрещане на делегация в офиса. Преди да потече от включената в комплекта батерия, водата преминава през допълнителен етап на следфитрация, която подобрява вкусовите качества на водата за пиене;
  • Сменяемите филтри, монтирани преди мембраната, съставят блока за предварително пречистване и защитават мембраната от повреждания – хлор, пясък, ръжда и т.н.
  • Филтърът за кондициониране на водата допречиства водата преди батерията за чиста вода, премахвайки страничните мирис и привкус с активен въглен, а перленият доломит във филтъра добавя полезния минерал магнезий в оптимални концентрации за да подобри pH баланса, направи водата по-пивкава и въздейства положително върху здравословното състояние на организма.
  • Водо-водният резервоар, който се използва в системата DWM-201 е уникална инженерна разработка на компанията Аквафор. Униканата технология осигурява стабилна работа на системата и постоянен запас на 5 литра ниско-минерализирана вода, без значение от водопроводното налягане.

Какво е включено в комплекта:

1. К5 - Сменяем филтър за предварително механично почистване 1 бр.

2. К2 - Сменяем филтър за дълбоко сорбционно пречистване 1 бр.

3. RO-100S - Сменяем мембранен филтър 1 бр.

4. К7М - Сменяем филтър за кондициониране 1 бр.

5. Корпус за пречистване на вода 1 бр.

6. JG свързващи тръби 3 бр.

7. Свързващ възел 1 бр.

8. Кранче за чиста вода 1 бр.

9. Дренажна скоба 1 бр.

10. Flush щепсел 1 бр.

11. Захранване 1 бр.

Колко често се подменят филтрите?

K5 и K2 е препоръчително да се сменят на всеки 6 месеца, мембранният филтър RO-100S на 24 месеца, а кондициониращият K7M на всеки 12 месеца.*

Цената на консумативи за първата година е 46.8 лв. Цената за втората година е 126.5 лв. За всяка последваща година - 181 лв.


* Честотата на подмяна пряко зависи от качеството на водата и концентрацията на примеси в нея.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Препоръчани