0

Предфилтър Викинг + B150 Плюс

  • В наличност
  • Производител: Aquaphor
  • Модел: 414011
  • 699.00лв.


Споделяне:

Аквафор Викинг е уникално семейсто магистрални филтри, предназначени за пречистване на студена и гореща вода. Корпусът на Викинг е направен от неръждаема медицинска стомана, правейки го издържлив, надежден и защитен от корозия. Благодарение на особеностите на конструкцията, филтърът е лесен за монтаж и поддръжка, даже в труднодостъпни места.

В зависимост от монтирания вътре модул, филтърът може да изпълнява различни задачи. При минимална комплектация, Аквафор Викинг осъществява пречистване на питейната вода във вашата кухня. При максимална комплектация, Викинг напълно пречиства цялата вода у дома Ви от ръжда, пясък и други механични примеси. Също така, предфилтърът премахва хлор, органични вещества, тежки метали и други замърсители.

Комплектът включва магистрален корпус Аквафор Викинг и сменяем филтър Аквафор B150 Плюс (за студена питейна вода)

Аквафор B150 Плюс е сменяем филтриращ модул за добиване на питейна вода във Вашия дом или офис, който се използва с Аквафор Викинг. Благодарение на уникалния му коаксиална структура и градиентна поритост на модула, филтърът съчетава две степени за механично пречистване (10 и 1 микрона), с което ще спестите от закупуването на допълнителен магистрален предфилтър и пространство за монтажа. 

Филтърът практически не понижава налягането и е предназначен за допречистване на водопроводна вода. Не омекотява водата.

  • Капацитет на филтъра: до 40 000 литра вода (или 12 месеца)
  • Скорост на филтрация: до 10 л / мин.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност