0700 300 84| info@aquaphor.bg

Системи с обратна осмоза

Професионално пречистване на водата у дома

Безплатна инсталация на Аквафор DWM-101 (Морион) в гр. София и гр. Варна!
Морион - компактна система с обратна осмоза

DWM-101S (Морион)

490.00лв. с ДДС

* С ВКЛЮЧЕН БЕЗПЛАТЕН МОНТАЖ!

Безплатният монтаж е валиден в рамките на градовете София и Варна. Включва:

 • монтаж на тройник за водозахранване
 • монтаж на батерията за чиста вода (освен каменни и композитни плотове)
 • монтаж на меката връзка за отпадъчна вода към канализацията
 • подготовка на филтрите към работен режим.

Допълнителни ВиК части или преправяне на водопреносната мрежа се заплащат отделно.

Системата с обратна осмоза Аквафор Морион (DWM-101) ще ви достави премиум качество питейна вода директно от чешмата. Освен че премахва 99,999% от всички вредни субстанции, Морион ще кондиционира водата ви с балансиран микс от полезни минерали (като Магнезий, Калий, Калций) и ще премахне твърдостта на водата. С Морион, Вие отново ще усетите истинския вкус на направените от вас напитки и ястия.

Честота на подмяна на модулите на DWM-101

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Автомат за трапезна вода Аквафор DWM-101S Морион (пречистване с обратна осмоза)

Получете питейна вода премиум качество от обикновена водопроводна вода във вашата кухня

Системата за пречистване на вода Аквафор DWM-101S (Морион) премахва всички вредни примеси от водопроводната вода, без значение от качеството, правейки я полезна за здравето. На етапа на минерализация, филтърът обогатява водата с природни материали в оптимална концентрация.Водата, пречистена с автомата за трапезна вода Аквафор DWM-101S е безопасна и е подходяща за употреба за всеки член от вашето семейство – от новородени деца до възрастни хора. Системата пречиства водата без използването на каквито и да е химични добавки, като напълно премахва бактериите, вирусите и алергените, включително, хлор, медикаменти и различни отпадъчни води от фармакологични, селскостопански и промишлени предприятия.

DWM-101S защитава чувствителната битова техника от счупвания и осигурява покриването на гаранционните условия на производителите им: напълно премахва солите на твърдостта и осигурява дългата експлоатация на кафе-машината, чайника, мултикукъра или ютията ви.

Също така, вие ще спестите от покупката на бутилирана вода. Стойността на пречистената вода, с включените разходи по подмяна на консумативите, включвайки и разходите за водопроводна вода е по-малка от 5 стотинки (за семейство от трима души).
Честота на подмяна на модулите на DWM-101S

Преимущества на системата за пречистване Аквафор DWM-101S Морион

Получете питейна вода премиум качество от обикновена водопроводна вода във вашата кухня DWM-101S – удобен и компактен филтър за пречистване с обратна осмоза със запас от 5 литра чиста вода. Побеждава накипите и подобрява вкуса на вашите любими ястия и напитки. Прави водата безопасна и полезна за цялото семейство.

 • Премахва всички възможни алергени от водата: от хлора и полена до антибиотиците.
 • Водата е подходяща за хора с чувствителен имунитет и храносмилане. Системата пречиства от водата всички бактерии, вируси и паразити, в това число и цисти (яйца на лямблиите, върху които хлорът и UV стерилизацията не въздейства).
 • Защитава от отпадъчните води на промишлени и селскостопански предприятия: феноли, нитрати, пестициди. Неутрализира опасността дори в случаи на технологични аварии с изхвърляния на високи концентрации замърсители.
 • Благодарение на своята компактност, системата заема 2 пъти по-малко пространство в сравнение с класическите системи за пречистване с обратна осмоза.
 • Отделен кран за кристално чиста питейна вода
 • Постоянният запас чиста вода е 5 литра. Няма да се притеснявате дали водата няма да свърши в момента, когато гостите ви поискат чай или кафе. Количеството вода не зависи от налягането във водопровода.
 • Скоростта на запълване на резероара е 2 пъти по-висока, в сравнение с резервоарите на класическите системи с обратна осмоза
 • Системата работи дори и при ниско налягане във водопровода: 2 атмосфери. Класическите системи изискват налягане не по-малко от от 3,5 атм.
 • Системата спестява до 9 тона вода за една година, в сравнение с класическите системи с обратна осмоза, в които се използва водо-въздушен резервоар.
 • Препоръчителната подмяна на филтрите е веднъж на 6 месеца (предфилтрация) и веднъж на 18 месеца (мембраната за обратна осмоза)
 • Лесна и безопасна подмяна на модулите за 1 минута без инструменти.

Как работи Аквафор DWM-201

 • Главният сменяем филтър в системата е мембраната с обратна осмоза. Това тънък полимерен филм, завито в руло. Благодарение на мембраната, от водата напълно се премахват всчкакви примеси, включително солите на твърдостта (причината за котлен камък). Тук работи принципът на сокоизтисквачката – натискаме и вкусния сок се стича в чашата, а неизползваемите остатъци – люспите и костилките остават.
 • Системата с обратна осмоза е „сокоизтисквачка“, само че за вода. Той използва водопроводното налягане като бутало и процежда водата през мембраната. Вредните примеси не могат да преминат през нея – само молекулата на водата. Накрая, чистата вода се събира в резервоара, а мръсната вода се отвежда през специална тръбичка в канала – по същия начин, както се отвежда мръсната вода от пералнята.Тръбичката се монтира посредством дренажна скоба, която е включена към комплекта на системата.
 • Водата преминава през мембраната бавно – буквално капка по капка. За да не чакате да напълните чайника си, пречистената вода се събира в резервоара с допълнителен запас. Преди самия изход от системата към елегантния кран, включен в комплекта, водата се пречиства още веднъж.
 • Сменяемите филтри, които са поставени пред мембраната, съставят блока за предварително пречистване и защитават мембраната от повреждания – хлор, пясък, ръжда.
 • Филтърът за кондициониране на водата допречиства водата преди крана за чиста вода за да няма странични мирис и привкус. Активният въглен от кокосови черупки попива разтворените във водата примеси като гъба и отстранява страничните мирис и вкус.
 • След пречистването се добавя полезният минерал магнезий в оптимални концентрации за да подобри pH баланса, направи водата по-пивкава и въздейства положително върху здравето на организма.
 • Водо-водният резервоар, който се използва в системата DWM-101S е уникална инженерна разработка на компанията Аквафор. Технолигята осигурява стабилната работа на системата и постоянен запаз от 5 литра, без значение от водопроводното налягане.

Ненадмината компактност на DWM-101S

Какво е включено в комплекта на Аквафор DWM-101S Морион

Комплектация на Аквафор DWM-101S (Морион)

Наименование Срок на употреба
1. Филтър К5 – Механично пречистване на водата ~ 3-6 месеца
2. Филтър К2 – Допречистване на водата ~ 3-6 месеца
3. Мембрана за обратна осмоза за свръх-пречистване К50S ~ веднъж на 18 – 24 месеца
4. Филтър К7М – Финално допречистване и минерализация ~ 12 месеца
5. Корпус на системата за пречистване
6. Присъединителни меки връзки JG
7. Присъединителен тройник
8. Батерия за чиста вода
9. Дренажна скоба
10. Тапа за промивка
11. Инструкция
 

Допълнителна информация

Тегло 6.2 kg
Размери 42 x 19 x 37 cm
Резервоар

5L

Литри / ден

190L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

АКЦИЯ!
Аквафор DWM-201

DWM-201

1 090.00лв. 890.00лв. с ДДС

* С ВКЛЮЧЕН БЕЗПЛАТЕН МОНТАЖ!

Безплатният монтаж е валиден в рамките на градовете София и Варна. Включва:

 • монтаж на тройник за водозахранване
 • монтаж на батерията за чиста вода (освен каменни и композитни плотове)
 • монтаж на меката връзка за отпадъчна вода към канализацията
 • подготовка на филтрите към работен режим.

Допълнителни ВиК части или преправяне на водопреносната мрежа се заплащат отделно.

Системата с обратна осмоза Аквафор Морион (DWM-101) ще ви достави премиум
Аквафор DWM-201 е първата в България филтрираща система за питейна вода с интелигентен контролер за управление, която свежда нуждите за обслужване до минимум и спестява вашето време и пари.

 • Интелигентен контролер за управление
 • Напълно премахва твърдостта на водата – причината за котлен камък
 • Премахва всички примеси от водата, включително вируси и бактерии, тежки метали, нитрити, нитрати и други.
 • Звукова и светлинна индикация за капацитета на всеки филтриращ модул
 • Може да се свърже с кафе-машина или ледогенерато
 • Работи дори при водопроводно налягане от 0,9 атм.
 • Обърнете внимание: за свързването му е необходимо електрозахранване.

3 налични

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Абсолютно чиста и мека вода премиум клас от обикновена водопроводна вода.

Със системата Аквафор DWM-201 не нужно да помните кога да подмените филтрите

Аквафор DWM-201 е първата в България филтрираща система за питейна вода с интелигентен контролер за управление, която свежда нуждите за обслужване до минимум и спестява вашето време и пари.

Вече не Ви се налага да помните кога трябва да смените модулите: затова ще ви напомни звуковата и цветова индикация за капацитета на всеки сменяем филтър. Също така, вече не е нужно да измервате налягането във водопровода или да мислите за покупка на допълнителна помпа за повдигане на налягането. Вградената, почти безшумна, помпа осигурява стабилна работа даже при ниско налягане от 0,9 атм.

С помощта на DWM-201 Вие лесно ще осигурите идеално омекотена и чиста вода, не само за Вас и Вашето семейство, но и за кафе-машината или ледогенератора: в системата е включена батерия / кран за чиста вода, който се монтира на мивката или плота, както и разклонител за присъединяване към външни консуматори.

Както всяка система с обратна осмоза, DWM-201 се справя с всякакви примеси във водопроводната вода: бактерии и вируси, нитрити и нитрати, активен хлор и неговите съединения, тежки метали и други. Филтриращата система напълно премахва солите на твърдостта от водата (прави водата абсолютно мека), като така защитава чувствителната битова техника от накип, а също така прави Вашите ястия и напитки по-вкусни.

След етапа на пречистване, Аквафор DWM-201 минерализира водата с полезните минерали магнезий, калий и калций в оптимални концентрации: за профилактика на сърдечно-съдови заболявания.

Преимущества на системата Аквафор DWM-201

Идеална и безопасна прясна вода за кулинарията, плюс лека и автоматизирана поддръжка, без излишни разходи

 • Вградена помпа с ниски нива на шум. Системата работи дори при водопроводно налягане от 0,9 атм.
 • Промивката и подготовката на новите сменяеми филтри става с натискането на едно копче.
 • Не е нужно да помните кога да подмените филтрите: звуковата и цветовата индикация ще Ви напомни за подмяната им.Подмяната на сменяемите модули се извършва на 6 месеца, а мембраната за обратна осмоза – 18 месеца. Не са нужни никакви инструменти и отнема 1 минута
 • Можете да присъедините DWM-201 към външни консуматори като ледогенератор или кафе-машина
 • Можете да програмирате апарата в икономичен режим (по-малко вода с пречистените примеси в дренажа)
 • Премахва всички всевъзможни алергени от водата: от хлора и Удаляет все возможные аллергены из воды: от хлора и полена до антибиотици
 • Водата е безопасна за хора с чувствителни имунитет и храносмилане. Системата пречиства всички бактерии, вируси и паразити, в това число и цистите (лямблии).
 • Защитава от отходните води на промишлени и селскостопански предприятия: феноли, нитрати, пестициди. Неутрализира опасността даже при технологични аварийни ситуации, свързани с изхвърлянето на високи концентрации замърсители.
 • Системата е 2 пъти по-компактна, в сравнение с класическите системи за пречистване с обратна осмоза.
 • Постоянният запас чиста вода в резервоара е 5 литра. Количеството водата в резервоара не зависи от водопроводното налягане.
 • Скоростта за филтриране е 2 пъти по-голяма от класическата система с водо-въздушен резервоар.

Как работи Аквафор DWM-201

 • Главният сменяем филтър в системата е мембраната с обратна осмоза. Това тънък полимерен филм, звито в руло. Благодарение на мембраната, от водата напълно се премахват всчкакви примеси, включително солите на твърдостта (причината за котлен камък). Тук работи принципът на сокоизтисквачката – натискаме и вкусния сок се стича в чашата, а неизползваемите остатъци – люспите и костилки остават.
 • Системата с обратна осмоза е „сокоизтисквачка“, само че за вода. Той използва водопроводното налягане като бутало и процежда водата през мембраната. Вредните примеси не могат да преминат през нея – само молекулата на водата. Накрая, чистата вода се събира в резервоара, а мръсната вода се отвежда през специална тръбичка в канала – по същия начин, както се отвежда мръсната вода от пералнята.Тръбичката се монтира посредством дренажен хомут, който е включен към комплекта на системата.Водата преминава през мембраната бавно – буквално капка по капка. За да не чакате да напълните чайника си, пречистената вода се събира в резервоара с допълнителен запаз. Преди самия изход от системата към елегантния кран, включен в комплекта, водата още веднъж се пречиства.
 • Сменяемите филтри, които са поставени пред мембраната, съставят блока за предварително пречистване и защитават мембраната от повреждания – хлор, пясък, ръжда.
 • Филтърът за кондициониране на водата допречиства водата преди крана за чиста вода за да няма странични мирис и привкус. Активният въглен от кокосови черупки попива разтворените във водата примеси като гъба.
 • След пречистването се добавя полезният минерал магнезий в оптимални концентрации за да подобри pH баланса, направи водата по-пивкава и въздейства положително върху здравето на организма.
 • Водо-водния резервоар, който се използва в системата DWM-201 е уникална инженерна разработка на компанията Аквафор. Технолигята осигурява стабилната работа на системата и постоянен запаз от 5 литра, без значение от водопроводното налягане.

 

Допълнителна информация

Тегло 12 kg
Размери 40.5 x 19.5 x 51 cm
Резервоар

5L

Литри / ден

380L

Макс. литри / час

15.2

Чиста / дренажна вода

1:1–1:4

Време за напълване на резервоара

30 мин – 60 мин

Работно налягане

0,09 МПа (0,9 атм) – 0,63 МПа (6,5 атм)

Пречиства от:

хлор и хлорни съединения, соли на твърдостта, ръжда, нитрати, нитрити, олово, органични примеси, феноли, нефтопродукти, тежки метали, вируси и бактерии, флуориди

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор DWM-31 (Лидер)

DWM-31 (Лидер)

230.00лв. с ДДС

Свръхкомпактната система с обратна осмоза DWM-31 осигурява скорост на филтриране и резерв с чиста вода до 5Л.

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Свръхкомпактната система с обратна осмоза DWM-31 осигурява скорост на филтриране и резерв с чиста вода до 5Л.

DWM-31 е направен от материали,  подходящи за контакт с храна и напитки и не съдържат Бисфенол-А. Конструкцията ѝ позволява да се използва при водно налягане от 1,5 до 6,5 атм.

Влизащият в комплекта минерализатор възстановява оптималното съотношение между неорганичните соли, което допринася за Вашето здраве и дълголетие.

Допълнителна информация

Тегло 6.2 kg
Размери 42 x 19 x 37 cm
Резервоар

5L

Литри / ден

374L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор DWM-70
DWM-70 - компактна система с обратна осмоза

DWM-70

290.00лв. с ДДС

Системата с обратна осмоза Аквафор DWM-70 е най-новото ни попълнение от свръхкомпактни и икономични системи с обратна осмоза.

Аквафор DWM-70 ще ви предостави премиум качество питейна вода директно от чешмата. Освен че премахва 99,999% от всички вредни субстанции, DWM-70 ще кондиционира водата ви с балансиран микс от полезни минерали (като Магнезий, Калий, Калций) и ще премахне твърдостта на водата.

Честота на подмяна на модулите на DWM-70

42 налични

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Системата с обратна осмоза Аквафор DWM-70 е най-новото ни попълнение от свръхкомпактни и икономични системи с обратна осмоза.

Аквафор DWM-70 ще ви предостави премиум качество питейна вода директно от чешмата. Освен че премахва 99,999% от всички вредни субстанции, DWM-70 ще кондиционира водата ви с балансиран микс от полезни минерали (като Магнезий, Калий, Калций) и ще премахне твърдостта на водата.

Тайната в ефективността на пречистване с обратна осмоза е в полупропускливата мембрана, която, под действието на водопроводното налягане, пропуска единствено молекулите на водата, задържайки всички останали замърсители.

Благодарение на патентованите технологии на АКВАФОР, DWM-70 е най-компактната система с обратна осмоза, разполагащ с 5 литров резервоар с кристално чиста вода. Системата може да се използва при ниско налягане и е с 50% по икономична от аналозите си, спестявайки до 9 тона вода за година. От друга страна, подмяната за филтриращите модули ще Ви отнеме не повече от минута, като можете да бъдете сигурни, че никое от задържаните във филтрите вредни вещества ще попаднат в контакт с кожата Ви.

Използването на Аквафор DWM-70 е препоръчано за употреба от деца.

Честота на подмяна на модулите на DWM-70

 • Свръх-филтрация
  Пречиства от всички примеси включително хлор , олово, бактерии и вируси
 • Идеално омекотява водата
  Напълно премахва твърдостта на водата
 • Ефективeн и при ниско налягане
  Водо-воден резервоар позволява да се използва Мориона дори при налягане на вода 1,9 атм.
 • Кондициониране и минерализация
  Обогатява водата с полезни минерали за подобряване на вкуса и солевия баланс

Допълнителна информация

Тегло 6.2 kg
Размери 27.1 x 19 x 49.5 cm
Резервоар

5L

Литри / ден

190L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор Осмо Кристал

Осмо Кристал 100

399.90лв. с ДДС

Осмо-Кристал 100 е наследил, от семейството филтри Кристал, компактността, ултратънкия дизайн и принципа за подмяна на модулите „натисни и завърти“.

Високата ефективност на филтриране се определя от уникалната полупропусклива мембрана и допълнителните сорбционни филтри, изготвени по патентованата технология „карбонблок с аквален влакна“ на Аквафор.

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Осмо-Кристал 100 е наследил, от семейството филтри Кристал, компактността, ултратънкия дизайн и принципа за подмяна на модулите „натисни и завърти“.

Високата ефективност на филтриране се определя от уникалната полупропусклива мембрана и допълнителните сорбционни филтри, изготвени по патентованата технология „карбонблок с аквален влакна“ на Аквафор.

Тази конструкция осигурява защита от бактерии, вируси, соли, нитрати, нитрити, както и защита от механически примеси с размер до 0,001 микрона.

Също така, към системата влиза и резервоар за съхранение на филтрирана вода с обем около 5Л, както и отеделен кран за филрираната вода.

За да работи системата е нужно водно налягане не по-малко от 3 атм. Дадената система за филтриране представлява базов модел, предназначен за дълбоко пречистване на вода, без значение от твърдостта ѝ. Влизащият в комплекта модул за минерализация прави водата по-вкусна и полезна.

Допълнителна информация

Тегло 6.2 kg
Размери 42 x 19 x 37 cm
Резервоар

5L

Литри / ден

374L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор Осмо Кристал

Осмо Кристал 50

299.90лв. с ДДС

Осмо-Кристал 50 е наследил, от семейството филтри Кристал, компактността, ултратънкия дизайн и принципа за подмяна на модулите „натисни и завърти“.

Високата ефективност на филтриране се определя от уникалната полупропусклива мембрана и допълнителните сорбционни филтри, изготвени по патентованата технология „карбонблок с аквален влакна“ на Аквафор.

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Осмо-Кристал 50 е наследил, от семейството филтри Кристал, компактността, ултратънкия дизайн и принципа за подмяна на модулите „натисни и завърти“.

Високата ефективност на филтриране се определя от уникалната полупропусклива мембрана и допълнителните сорбционни филтри, изготвени по патентованата технология „карбонблок с аквален влакна“ на Аквафор.

Тази конструкция осигурява защита от бактерии, вируси, соли, нитрати, нитрити, както и защита от механически примеси с размер до 0,001 микрона.

Също така, към системата влиза и резервоар за съхранение на филтрирана вода с обем около 5Л, както и отеделен кран за филрираната вода.

За да работи системата е нужно водно налягане не по-малко от 3 атм. Дадената система за филтриране представлява базов модел, предназначен за дълбоко пречистване на вода, без значение от твърдостта ѝ. Влизащият в комплекта модул за минерализация прави водата по-вкусна и полезна.

Допълнителна информация

Тегло 6.2 kg
Размери 42 x 19 x 37 cm
Резервоар

5L

Литри / ден

187L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Професионална обработка
във вашия дом

Чисти ползи

Осигурява премиум качество на водата

Добавя препоръчителни минерали

Добавя полезни минерали в питейната Ви вода (K+, Mg2+)

Защитава от бактерии, вируси и цисти

Защитава от бактерии, вируси и цисти

Подобрява качеството Ви на живот

Подобрява качеството Ви на живот

Премахва разхода на питейна вода

Премахва разхода на питейна вода (спестявате пари)

Природосъобразен

Природосъобразен

Характеристики

Вода премиум качество от чешмата
 

Вода премиум качество от чешмата

Системите DWM са автомати за професионално пречистване на водата във Вашия дом. Обикновената чешмяна вода става здравословна, докато питиетата и ястията, приготвени с тази вода имат по-добър вкус. Преоткрийте истинския вкус на чая и кафето, както и този на домашно-приготвените ястия.

Оптимална минерализация
 

Оптимална минерализация

Заради оптималната концентрация на минерали, като калий и магнезий, пречистената вода от DWM е по-вкусна и по-здравословна за Вас и Вашето семейство, позволявайки Ви  да живеете по-пълноценен живот.

Побира се във всяка кухня
 

Побира се във всяка кухня

Ще бъдете изненадани колко малко пространство заемат системите DWM. Веднъж монтирани под мивката Ви, няма да усетите тяхното присъствие.

Работи и с ниско налягане
 

Работи и с ниско налягане

Системите за пречистване DWM са проектирани да работят в реални условия.Те са ефективни дори ако входното налягане на водата във Вашия дом е ниско. Системите DWM се нуждаят от 2 атм. (28 psi) налягане за да работят, като традиционните филтри се нуждаят от налягане поне 3.5 атм.

Лесен и икономичен за поддръжка
 

Лесен и икономичен за поддръжка

Професионалните системи DWM не се нуждаят от професионална поддръжка. Филтриращите модули Ви служат два пъти по-дълго заради минималните количества на отпадъчни води, които се филтрират и изхвърлят. А с помощта на технологията „Натисни и завърти“, не са нужни специални инструменти и умения за подмяната на филтрите.

Ползи за Вас и околната среда
 

Ползи за Вас и околната среда

Системите DWM не се нуждаят от електричество за да работят и използват два пъти по-малко вода от конвенционалните системи за филтриране. В допълнение, с постоянния запас на питейна вода, няма да имате нужда да закупувате скъпа бутилирана вода, която е придружена с много пластмасови отпадъци. С DWM, не само че се грижите за Вашето здраве, но и за здравето на планетата.

Надеждна защита за днес и утре
 

Надеждна защита за днес и утре

Чешмяната вода съдържа остатъци от медикаменти, антибиотици и хормони. Те могат да доведат до непредсказуеми последствия за Вашето здраве всеки ден. За съжаление, модерните градски пречиствателни станции не са в състояние да премахнат напълно тези нечистотии от водата. Системите DWM Ви защитават от всички вредни субстанции, включително антибиотици и хормони, помагайки Ви да поддържате Вашето здраве и добросъстояние.

Технологии

Аквален

DWAY — ОПТИМАЛНА МИНЕРАЛИЗАЦИЯ
С DWM автоматите за питейна вода, Вие винаги ще получавате здравословна питейна вода, независимо от началното ѝ качество. Благодарение на технологията DWAY, водата се обогатява с балансирана комбинация от естествени минерали като калий и магнезий. Концентрацията на минералните елементи във водата варира от 0.2 до 0.5мг. което има благотворни ефекти върху организма Ви и допринася за хармонизация на биологичните процеси.

Резервоар вода-вода

ВВР / ВОДО-ВОДЕН РЕЗЕРВОАР
Водо-водният резервоар намалява количеството на дренажната вода наполовина (спестявайки до 9000 литра за година), намалявайки оперативните разходи с 50% процента. Това позволява на автомата за питейна вода да работи без допълнително оборудване. Освен това, DWM резервоарът на автомата е разположен в корпуса, което осезаемо намалява размера на системата за филтриране.

Карбофибърен блок

КАРБОНБЛОК С АКВАЛЕН ВЛАКНА
Карбонблок с влакна (CFB / CarbFiber Block) е технология, използвана в производството на карбонблок филтри с Аквален влакна. Произведените по тази технология филтриращи модули са по-ефективни и издържливи, дори в тежко замърсена вода.

Итеративно компютърно моделиране

ИТЕРАТИВНО КОМПЮТЪРНО МОДЕЛИРАНЕ
Технологията за компютърно симулиране ИКМ допринася за най-добрия избор на материали и дизайн на продуктите Аквафор. По време на симулация, ние изпробваме еластичността, издържливостта и други характеристики на филтрите, важни за тяхната употреба. Например, ИКМ позволи на автомата за пиене на вода да достигне предел на налягане пет пъти по-висок от необходимото (до 30 атмосфери).

Технология "Натисни и завърти"

ТЕХНОЛОГИЯ „НАТИСНИ И ЗАВЪРТИ“
Въпреки технологичната си сложност, филтрите за пречистване на вода на Аквафор са ергономични и лесни за употреба. За да подмените използваните филтри, не са нужни специални познания, умения или инструменти. Просто натискате копчето и завъртате сменяемия модул.

Безвредно обслужване

УСЛУГА ЗА БЕЗОПАСНА РАБОТА (HSS)
С технологията HSS (Hazard Safe Service), използването на филтрите Аквафор е още по-удобно и безопасно. Филтрите се подменят заедно с опаковката за да се елиминира контактът натрупаните замърсители – за Вашето по-добро здравословно състояние, както и на семейството Ви.

Сертификати

Ние използваме висококачествени материали на водещи световни производители (BASF, John Guest, Mitsubishi, Purolite и т.н.) и следим качеството на нашите филтри на всеки етап от производството. Аквафор се подлага на ежегодно сертифициране съгласно стандарта ISO 9001, а нашите филтри са сертифицирани от NSF и LGA.

Сертификати на Аквафор

Аквафор – Най-лесният начин да бъдете по-здрави

Искам да узная повече:

Разберете повече за нас

От къде мога да закупя?:

Магазините в цялата страна