0700 300 84| info@aquaphor.bg

Сменяеми филтриращи модули

Навременната подмяна е важна за ефективността на пречистване

Аквафор А15

A15

12.50лв. с ДДС

Сменяем модул Аквафор А15 – удължена защита от хлор и накипи

200 литра чиста вода за здравето на цялото семейство.

Със сменяемия филтриращ модул A15 в каната, вие винаги ще имате чиста вода под ръка – без странични привкуси и миризми. Водата е безопасна, не разваля вкуса на любимите Ви ястия и е подходяща за приготвяне на храна за деца над 2 години.

Филтърът е съвместин с кани Идеал, Стандарт, Лайн и кани на други немски и американски производители.

Изчерпан

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Сменяем модул Аквафор А15 – удължена защита от хлор и накипи

200 литра чиста вода за здравето на цялото семейство.

Със сменяемия филтриращ модул A15 в каната, вие винаги ще имате чиста вода под ръка – без странични привкуси и миризми. Водата е безопасна, не разваля вкуса на любимите Ви ястия и е подходяща за приготвяне на храна за деца над 2 години.

A15 е разработен за пречистване на водопроводна вода: това означава, че се справя с всички вредни примеси, които често се срещата във водата от чешмата. Ако пречиствате вода от кладенец или друг източник, трябва да запомните: в такава вода може да се съдържат нитрати (следи от наторяване), бактерии и други замърсители, за които филтриращата кана не е предзначена. Каните правят водата по-безопасна, но абсолютната безопасност в случаите на използване на подземен водоизточник може да подтвърди само анализ на водата.

Как работи филтърът?

 • В сменяемия модул се съдържа смес от кокосов активен въглен, влакна Аквален и йонообменна смола. Те пречистват водата, които протича през филтъра.
 • Активният въглен, действаща като гъба, попива вредните примеси, които се срещат често във водопроводната водата: хлор и неговите съединения, нефтопродукти, други токсини. Активният въглен прави водата прозрачна и подобрява нейния мирис и вкус.
 • Аквален влакната в A15 задържат от водата тежките метали (живак, олово, мед, манган), които често попадат във водопроводната вода.
 • Омекотява водата. Прави напитките по-ароматни. Защитава домакинските уреди от котлен камък.
 • A15 задържа ръжда, пясък, полепи, желязо и не се запушва. Това става благодарение на структурата на пълнителя: микрогранулите активен въглен и влакната Аквален създават милиарди пътища за преминаване на водата, както корените на растенията в почвата.
 • A15 е направен от най-безопасната пластмаса PP Moplen, която не отделя никакви вредни вещества при контакт с хранителни продукти.

Филтърът е съвместин с кани Идеал, Стандарт, Лайн и кани на други немски и американски производители.

Допълнителна информация

Тегло 0.4 kg
Размери 5 x 5 x 12 cm
Ресурс

200L

Литри / мин

10L

Инструкции и препоръки

За да извлечете максималната ефективност на този продукт е нужно да се изпълнят няколко лесни стъпки за подготовка на филтъра/ите, и да спазвате няколко препоръки:

Когато за пръв път използвате или подменяте вече изразходвания филтър за вода:

 1. Разглобете и измийте каната преди поставяне на новия филтър с хладка вода и щадящ миещ преперат (веро).

  Да не се измиват в съдомиялни, защото пластмасата ще избледнее и каната ще изгуби красивия си външен вид.

 2. Поставете филтъра в някой съд (или в самия прозрачен корпус на каната) и го накиснете в хладка вода за 10 минути.

  Това се прави за да може сорбентът в него да набъбне и за да се обезвъздуши (въздушните джобове във филтъра не позволяват на водата да премине през него).

 3. Сглобете частите на каната обратно и поставете филтъра в отвора на фунията (цветната, горна част) на каната така, че да бъде перпендикулярен на дъното на каната (да не бъде изкривен, за да не протича отстрани).
 4. Напълнете каната с вода два пъти (пълните фунията и я оставяте да се изтече в долната част) и изливате филтрираната вода в канала (или полейте цветята у дома).

  Това се прави за да се премахнат фините частици активен въглен, които може да изпаднат в долната част на каната (поради вибрациите при транспортиране). Ако филтърът наближава края на срока на годност (или филтърът е изсъхнал), може да се наложат още няколко повторения. Активният въглен не е опасен за организма, но естетически неприятен за гледане там, където се очаква водата да е чиста. 

 5. Ако каната Ви разполага с индикатор за оставащия капацитет на каната, го нулирайте според инструкцията за употреба.
 6. Наздраве!

Препоръки за експлоатация:

 • Филтрирайте поне веднъж дневно вода и не оставяйте водата да престои в каната повече от 48 часа

  Препоръчваме водата да се използва в рамките на първите 24 часа, за да сте сигурни, че водата Ви е винаги прясна (това е едно от предимствата на филтрираната вода).

 • Ако филтърът не се използва дълго време (примерно отидете на почивка) или е бил накиснат във вода, повече от 48 часа, Ви съветваме да повторите процедурата за подготовка на филтъра, описана по-горе.
 • Ако смятате да не използвате филтъра дълго време, то той трябва да се консервира. Просто приберете филтъра в пликче и го оставете в хладилника (не във фризера!) докато се върнете.
 • Филтърът е предназначен за филтриране на вода, отговаряща на БДС стандартите за питейна вода. Ако използвате филтъра с много мръсна вода (при аварийни ситуации), за Ваша безопасност, то трябва да се смени (дори и ако не е бил изразходван капацитета му).
 • Филтърът е предназначен за филтриране на водопроводна вода. Ако използвате филтъра за пречистване на вода с неясен състав (кладенец, сондаж, река), водата трябва да се преварява. Същото се отнася и за водата за новородени и бебета до 24 месеца (както е препоръчал Вашият педиатър).

  Въпреки, че филтърът съдържа активно сребро, то неговото действие е да предпазва филтрите от развитие на бактерии, микроби и водорасли в него. Ако не желаете да преварявате водата, то Ви препоръчваме да се насочите към системите за филтриране (с кухи влакна) или автоматите за трапезна вода. Първите дават 100% гаранция за премахване на бактерии без химични или термични процеси, а вотирте могат да премахнат бактерии, вируси, солите на твърдостта (причината за котлен камък) и намалят съдържанието на примеси като флуориди, нитрати, нитрити, арсен и други тежки метали.

 • Сменяйте филтъра в описаните срокове в инструкцията, дори и да не сте изразходили капацитета му. Това гарантира, че Вие и Вашето семейство ще пият наистина чиста и полезна вода!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор А5 с Магнезий
Аквафор А5 - Пречистване и минерализация

A5

14.90лв. с ДДС

Сменяем модул Аквафор А5 – дълбоко пречистване и полезна минерализация

 • Използва се дълго време дори и в мътна и ръждива вода.
 • Обогатява водата с магнезий
 • Действа антиалергенно и антиоксидантно
 • Осигурява до 350 литра чиста и прясна вода за Вашето семейство

Филтърът е съвместин с кани ПровансПрестиж / Маша и Мечока, Премиум, Ултра, Прованс, Триумф!

604 налични

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

До 350 литра чиста, прясна и обогатена с магнезий вода, полезен за сърцето и кръвоносните съдове.

Новият филтър за вода Аквафор А5 е създаден специално за силно-замърсена вода, която съдържа големи количества механични примеси като ръжда, пясък, утайка.

Дори в тези условия, А5 не се задръства преждевременно и продължава да пречиства Вашата вода от хлор и други разтворими примеси.

Конструкцията на филтъра за кани Аквафор А5 му позволява да се самопречиства всеки път, когато напълвате каната. По този начин няма да се налга подмяната му много често. Имайки предвид увеличения ресурс, филтърът може да прослужи до 3 месеца в тричленно семейство.

Също така, филтърът Аквафор А5 обогатява филтрираната вода с оптимални количества магнезий, който е полезен за сърцето и кръвоносните съдове. По данни на СЗО, магнезият се явява най-дефицитният минерал за населението на Земята: набавянето на дневната норма магнезий в съвременния град е много сложно, а недостатъкът увеличава риска от заболявания на нервната и сърдечно-съдовата системи.

Филтърът е съвместин с кани ПровансПрестиж / Маша и МечокаПремиумУлтраПрованс, Триумф!
С кои кани е съвместим филтъра

Преимуществата на филтъра за вода Аквафор А5

 • Филтърът Аквафор А5 прави вашата вода безопасна и приятна на вкус: премахва хлора и неговите съединения, ръждата, тежките метали и други токсини от водопроводната вода.
 • Предотвратява образуването на накип (котлен камък), премахвайки излишния калций, като така кафето или чаят, приготвена с филтрираната вода, не губят своите натурални вкусове.
 • Защитава вашия чайник, кафемашина или мултикукър от прегряване и счупване с 50% по-голяма ефективност, отколкото филтрите на други производители.
 • Обогатява с магнезий, защитава сърцето, мускулите, и костите от негативните влияния на съвременния ритъм на живот.
Особено често, дефицит на магнезий се наблюдава при по-възрастните хора и се изостря през пролетния период. На един възрастен човек са му нужни от 300 до 500мг магнезий на ден, на бебета до 1 година около 60 мг, на деца до 7 години – около 200 мг.

400 мг магнезий

са нужни на един възрастен на ден

Ресурсът на модула А5 е 350 литра: стига за 3 месеца употреба за едно семейство от 3-ма души. Един възрастен се нуждае от 3 литра вода на ден, включвайки напитки, супи и бульони.

3 месеца

употреба за семейство от 3-ма души

Литър вода, филтрирана с А5 струва 5 стотинки*. Бутилираната вода струва от 15 до 90 стотинки за литър.
* При цена за 2,20лв. (с ДДС) / м3 вода и цена на модула 14,90лв (с ДДС)

5 стотинки

струва литър филтрирана вода

Филтърът е съвместин с кани Престиж / Маша и Мечока, Премиум, Ултра, Прованс, Триумф.

Преди използването на нов филтриращ модул, той следва да се накисне във вода, както е описано във инструкция.

Допълнителна информация

Тегло 0.2 kg
Размери 7 x 7 x 15 cm
Ресурс

350L

Литри / мин

10L

Инструкции и препоръки

За да извлечете максималната ефективност на този продукт е нужно да се изпълнят няколко лесни стъпки за подготовка на филтъра/ите, и да спазвате няколко препоръки:

Когато за пръв път използвате или подменяте вече изразходвания филтър за вода:

 1. Разглобете и измийте каната преди поставяне на новия филтър с хладка вода и щадящ миещ преперат (веро).

  Да не се измиват в съдомиялни, защото пластмасата ще избледнее и каната ще изгуби красивия си външен вид.

 2. Поставете филтъра в някой съд (или в самия прозрачен корпус на каната) и го накиснете в хладка вода за 10 минути.

  Това се прави за да може сорбентът в него да набъбне и за да се обезвъздуши (въздушните джобове във филтъра не позволяват на водата да премине през него).

 3. Сглобете частите на каната обратно и поставете филтъра в отвора на фунията (цветната, горна част) на каната така, че да бъде перпендикулярен на дъното на каната (да не бъде изкривен, за да не протича отстрани).
 4. Напълнете каната с вода два пъти (пълните фунията и я оставяте да се изтече в долната част) и изливате филтрираната вода в канала (или полейте цветята у дома).

  Това се прави за да се премахнат фините частици активен въглен, които може да изпаднат в долната част на каната (поради вибрациите при транспортиране). Ако филтърът наближава края на срока на годност (или филтърът е изсъхнал), може да се наложат още няколко повторения. Активният въглен не е опасен за организма, но естетически неприятен за гледане там, където се очаква водата да е чиста. 

 5. Ако каната Ви разполага с индикатор за оставащия капацитет на каната, го нулирайте според инструкцията за употреба.
 6. Наздраве!

Препоръки за експлоатация:

 • Филтрирайте поне веднъж дневно вода и не оставяйте водата да престои в каната повече от 48 часа

  Препоръчваме водата да се използва в рамките на първите 24 часа, за да сте сигурни, че водата Ви е винаги прясна (това е едно от предимствата на филтрираната вода).

 • Ако филтърът не се използва дълго време (примерно отидете на почивка) или е бил накиснат във вода, повече от 48 часа, Ви съветваме да повторите процедурата за подготовка на филтъра, описана по-горе.
 • Ако смятате да не използвате филтъра дълго време, то той трябва да се консервира. Просто приберете филтъра в пликче и го оставете в хладилника (не във фризера!) докато се върнете.
 • Филтърът е предназначен за филтриране на вода, отговаряща на БДС стандартите за питейна вода. Ако използвате филтъра с много мръсна вода (при аварийни ситуации), за Ваша безопасност, то трябва да се смени (дори и ако не е бил изразходван капацитета му).
 • Филтърът е предназначен за филтриране на водопроводна вода. Ако използвате филтъра за пречистване на вода с неясен състав (кладенец, сондаж, река), водата трябва да се преварява. Същото се отнася и за водата за новородени и бебета до 24 месеца (както е препоръчал Вашият педиатър).

  Въпреки, че филтърът съдържа активно сребро, то неговото действие е да предпазва филтрите от развитие на бактерии, микроби и водорасли в него. Ако не желаете да преварявате водата, то Ви препоръчваме да се насочите към системите за филтриране (с кухи влакна) или автоматите за трапезна вода. Първите дават 100% гаранция за премахване на бактерии без химични или термични процеси, а вотирте могат да премахнат бактерии, вируси, солите на твърдостта (причината за котлен камък) и намалят съдържанието на примеси като флуориди, нитрати, нитрити, арсен и други тежки метали.

 • Сменяйте филтъра в описаните срокове в инструкцията, дори и да не сте изразходили капацитета му. Това гарантира, че Вие и Вашето семейство ще пият наистина чиста и полезна вода!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

АКЦИЯ!
Аквафор А5 - 2 броя
Аквафор А5 - Пречистване и минерализация

A5 (K2)

28.90лв. 24.90лв. с ДДС

Сменяем модул Аквафор А5 – 2 броя

 • Използва се дълго време дори и в мътна и ръждива вода.
 • Обогатява водата с магнезий
 • Действа антиалергенно и антиоксидантно
 • Осигурява до 350 литра чиста и прясна вода за Вашето семейство

Филтърът е съвместин с кани ПровансПрестиж / Маша и Мечока, Премиум, Ултра, Прованс, Триумф!

440 налични

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

До 350 литра чиста, прясна и обогатена с магнезий вода, полезен за сърцето и кръвоносните съдове.

Новият филтър за вода Аквафор А5 е създаден специално за силно-замърсена вода, която съдържа големи количества механични примеси като ръжда, пясък, утайка.

Дори в тези условия, А5 не се задръства преждевременно и продължава да пречиства Вашата вода от хлор и други разтворими примеси.

Конструкцията на филтъра за кани Аквафор А5 му позволява да се самопречиства всеки път, когато напълвате каната. По този начин няма да се налга подмяната му много често. Имайки предвид увеличения ресурс, филтърът може да прослужи до 3 месеца в тричленно семейство.

Също така, филтърът Аквафор А5 обогатява филтрираната вода с оптимални количества магнезий, който е полезен за сърцето и кръвоносните съдове. По данни на СЗО, магнезият се явява най-дефицитният минерал за населението на Земята: набавянето на дневната норма магнезий в съвременния град е много сложно, а недостатъкът увеличава риска от заболявания на нервната и сърдечно-съдовата системи.

Филтърът е съвместин с кани ПровансПрестиж / Маша и МечокаПремиумУлтраПрованс, Триумф!
С кои кани е съвместим филтъра

Преимуществата на филтъра за вода Аквафор А5

 • Филтърът Аквафор А5 прави вашата вода безопасна и приятна на вкус: премахва хлора и неговите съединения, ръждата, тежките метали и други токсини от водопроводната вода.
 • Предотвратява образуването на накип (котлен камък), премахвайки излишния калций, като така кафето или чаят, приготвена с филтрираната вода, не губят своите натурални вкусове.
 • Защитава вашия чайник, кафемашина или мултикукър от прегряване и счупване с 50% по-голяма ефективност, отколкото филтрите на други производители.
 • Обогатява с магнезий, защитава сърцето, мускулите, и костите от негативните влияния на съвременния ритъм на живот.
Особено често, дефицит на магнезий се наблюдава при по-възрастните хора и се изостря през пролетния период. На един възрастен човек са му нужни от 300 до 500мг магнезий на ден, на бебета до 1 година около 60 мг, на деца до 7 години – около 200 мг.

400 мг магнезий

са нужни на един възрастен на ден

Ресурсът на модула А5 е 350 литра: стига за 3 месеца употреба за едно семейство от 3-ма души. Един възрастен се нуждае от 3 литра вода на ден, включвайки напитки, супи и бульони.

3 месеца

употреба за семейство от 3-ма души

Литър вода, филтрирана с А5 струва 5 стотинки*. Бутилираната вода струва от 15 до 90 стотинки за литър.
* При цена за 2,20лв. (с ДДС) / м3 вода и цена на модула 14,90лв (с ДДС)

5 стотинки

струва литър филтрирана вода

Филтърът е съвместин с кани Престиж / Маша и Мечока, Премиум, Ултра, Прованс, Триумф.

Преди използването на нов филтриращ модул, той следва да се накисне във вода, както е описано във инструкция.

Допълнителна информация

Тегло 0.2 kg
Размери 7 x 7 x 15 cm
Ресурс

350L

Литри / мин

10L

Инструкции и препоръки

За да извлечете максималната ефективност на този продукт е нужно да се изпълнят няколко лесни стъпки за подготовка на филтъра/ите, и да спазвате няколко препоръки:

Когато за пръв път използвате или подменяте вече изразходвания филтър за вода:

 1. Разглобете и измийте каната преди поставяне на новия филтър с хладка вода и щадящ миещ преперат (веро).Да не се измиват в съдомиялни, защото пластмасата ще избледнее и каната ще изгуби красивия си външен вид.
 2. Поставете филтъра в някой съд (или в самия прозрачен корпус на каната) и го накиснете в хладка вода за 10 минути.Това се прави за да може сорбентът в него да набъбне и за да се обезвъздуши (въздушните джобове във филтъра не позволяват на водата да премине през него).
 3. Сглобете частите на каната обратно и поставете филтъра в отвора на фунията (цветната, горна част) на каната така, че да бъде перпендикулярен на дъното на каната (да не бъде изкривен, за да не протича отстрани).
 4. Напълнете каната с вода два пъти (пълните фунията и я оставяте да се изтече в долната част) и изливате филтрираната вода в канала (или полейте цветята у дома).Това се прави за да се премахнат фините частици активен въглен, които може да изпаднат в долната част на каната (поради вибрациите при транспортиране). Ако филтърът наближава края на срока на годност (или филтърът е изсъхнал), може да се наложат още няколко повторения. Активният въглен не е опасен за организма, но естетически неприятен за гледане там, където се очаква водата да е чиста. 
 5. Ако каната Ви разполага с индикатор за оставащия капацитет на каната, го нулирайте според инструкцията за употреба.
 6. Наздраве!

Препоръки за експлоатация:

 • Филтрирайте поне веднъж дневно вода и не оставяйте водата да престои в каната повече от 48 часаПрепоръчваме водата да се използва в рамките на първите 24 часа, за да сте сигурни, че водата Ви е винаги прясна (това е едно от предимствата на филтрираната вода).
 • Ако филтърът не се използва дълго време (примерно отидете на почивка) или е бил накиснат във вода, повече от 48 часа, Ви съветваме да повторите процедурата за подготовка на филтъра, описана по-горе.
 • Ако смятате да не използвате филтъра дълго време, то той трябва да се консервира. Просто приберете филтъра в пликче и го оставете в хладилника (не във фризера!) докато се върнете.
 • Филтърът е предназначен за филтриране на вода, отговаряща на БДС стандартите за питейна вода. Ако използвате филтъра с много мръсна вода (при аварийни ситуации), за Ваша безопасност, то трябва да се смени (дори и ако не е бил изразходван капацитета му).
 • Филтърът е предназначен за филтриране на водопроводна вода. Ако използвате филтъра за пречистване на вода с неясен състав (кладенец, сондаж, река), водата трябва да се преварява. Същото се отнася и за водата за новородени и бебета до 24 месеца (както е препоръчал Вашият педиатър).Въпреки, че филтърът съдържа активно сребро, то неговото действие е да предпазва филтрите от развитие на бактерии, микроби и водорасли в него. Ако не желаете да преварявате водата, то Ви препоръчваме да се насочите към системите за филтриране (с кухи влакна) или автоматите за трапезна вода. Първите дават 100% гаранция за премахване на бактерии без химични или термични процеси, а вотирте могат да премахнат бактерии, вируси, солите на твърдостта (причината за котлен камък) и намалят съдържанието на примеси като флуориди, нитрати, нитрити, арсен и други тежки метали.
 • Сменяйте филтъра в описаните срокове в инструкцията, дори и да не сте изразходили капацитета му. Това гарантира, че Вие и Вашето семейство ще пият наистина чиста и полезна вода!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор B100-15

B100-15

11.50лв. с ДДС

Универсален сменяем модул за филтриращи кани. Дълбоко пречиства и леко омекотява водата. B100-15 се използва с кани Аквафор Лайн,Стандарт и Идеал,както и с кани на други марки, включително от американски и немски производители. По изгоден като цена, В100-15 пречиства водата много по-добре от аналозите си.

Филтърът е съвместин с кани Идеал, Стандарт, Лайн и кани на други производители, използващи филтри „Brita Classic“

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Универсален сменяем модул за филтриращи кани. Дълбоко пречиства и леко омекотява водата. B100-15 се използва с кани Аквафор Лайн,Стандарт и Идеал,както и с кани на други марки, включително от американски и немски производители. По изгоден като цена, В100-15 пречиства водата много по-добре от аналозите си.

Филтърът е съвместин с кани Идеал, Стандарт, Лайн и кани на други производители, използващи филтри „Brita Classic“

Преди използването на нов филтриращ модул, той следва да се накисне във вода, както е описано във инструкция.

Допълнителна информация

Тегло 0.2 kg
Размери 5 x 5 x 9 cm
Ресурс

170L

Литри / мин

10L

Инструкции и препоръки

За да извлечете максималната ефективност на този продукт е нужно да се изпълнят няколко лесни стъпки за подготовка на филтъра/ите, и да спазвате няколко препоръки:

Когато за пръв път използвате или подменяте вече изразходвания филтър за вода:

 1. Разглобете и измийте каната преди поставяне на новия филтър с хладка вода и щадящ миещ преперат (веро).Да не се измиват в съдомиялни, защото пластмасата ще избледнее и каната ще изгуби красивия си външен вид.
 2. Поставете филтъра в някой съд (или в самия прозрачен корпус на каната) и го накиснете в хладка вода за 10 минути.Това се прави за да може сорбентът в него да набъбне и за да се обезвъздуши (въздушните джобове във филтъра не позволяват на водата да премине през него).
 3. Сглобете частите на каната обратно и поставете филтъра в отвора на фунията (цветната, горна част) на каната така, че да бъде перпендикулярен на дъното на каната (да не бъде изкривен, за да не протича отстрани).
 4. Напълнете каната с вода два пъти (пълните фунията и я оставяте да се изтече в долната част) и изливате филтрираната вода в канала (или полейте цветята у дома).Това се прави за да се премахнат фините частици активен въглен, които може да изпаднат в долната част на каната (поради вибрациите при транспортиране). Ако филтърът наближава края на срока на годност (или филтърът е изсъхнал), може да се наложат още няколко повторения. Активният въглен не е опасен за организма, но естетически неприятен за гледане там, където се очаква водата да е чиста. 
 5. Ако каната Ви разполага с индикатор за оставащия капацитет на каната, го нулирайте според инструкцията за употреба.
 6. Наздраве!

Препоръки за експлоатация:

 • Филтрирайте поне веднъж дневно вода и не оставяйте водата да престои в каната повече от 48 часаПрепоръчваме водата да се използва в рамките на първите 24 часа, за да сте сигурни, че водата Ви е винаги прясна (това е едно от предимствата на филтрираната вода).
 • Ако филтърът не се използва дълго време (примерно отидете на почивка) или е бил накиснат във вода, повече от 48 часа, Ви съветваме да повторите процедурата за подготовка на филтъра, описана по-горе.
 • Ако смятате да не използвате филтъра дълго време, то той трябва да се консервира. Просто приберете филтъра в пликче и го оставете в хладилника (не във фризера!) докато се върнете.
 • Филтърът е предназначен за филтриране на вода, отговаряща на БДС стандартите за питейна вода. Ако използвате филтъра с много мръсна вода (при аварийни ситуации), за Ваша безопасност, то трябва да се смени (дори и ако не е бил изразходван капацитета му).
 • Филтърът е предназначен за филтриране на водопроводна вода. Ако използвате филтъра за пречистване на вода с неясен състав (кладенец, сондаж, река), водата трябва да се преварява. Същото се отнася и за водата за новородени и бебета до 24 месеца (както е препоръчал Вашият педиатър).Въпреки, че филтърът съдържа активно сребро, то неговото действие е да предпазва филтрите от развитие на бактерии, микроби и водорасли в него. Ако не желаете да преварявате водата, то Ви препоръчваме да се насочите към системите за филтриране (с кухи влакна) или автоматите за трапезна вода. Първите дават 100% гаранция за премахване на бактерии без химични или термични процеси, а вотирте могат да премахнат бактерии, вируси, солите на твърдостта (причината за котлен камък) и намалят съдържанието на примеси като флуориди, нитрати, нитрити, арсен и други тежки метали.
 • Сменяйте филтъра в описаните срокове в инструкцията, дори и да не сте изразходили капацитета му. Това гарантира, че Вие и Вашето семейство ще пият наистина чиста и полезна вода!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор B100-15 (К3)

B100-15 (К3)

29.90лв. с ДДС

Комплект универсални сменяеми модули за филтриращи кани – 3 броя. Дълбоко пречиства и леко омекотява водата. B100-15 се използва с кани Аквафор Лайн,Стандарт и Идеал,както и с кани на други марки, включително от американски и немски производители. По изгоден като цена, В100-15 пречиства водата много по-добре от аналозите си.

Филтърът е съвместин с кани Идеал, Стандарт, Лайн и кани на други производители, използващи филтри „Brita Classic“

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Комплект универсални сменяеми модули за филтриращи кани – 3 броя. Дълбоко пречиства и леко омекотява водата. B100-15 се използва с кани Аквафор Лайн,Стандарт и Идеал,както и с кани на други марки, включително от американски и немски производители. По изгоден като цена, В100-15 пречиства водата много по-добре от аналозите си.

Филтърът е съвместин с кани Идеал, Стандарт, Лайн и кани на други производители, използващи филтри „Brita Classic“

Преди използването на нов филтриращ модул, той следва да се накисне във вода, както е описано в инструкцията.

Допълнителна информация

Тегло 0.2 kg
Размери 5 x 5 x 9 cm
Ресурс

170L

Литри / мин

10L

Инструкции и препоръки

За да извлечете максималната ефективност на този продукт е нужно да се изпълнят няколко лесни стъпки за подготовка на филтъра/ите, и да спазвате няколко препоръки:

Когато за пръв път използвате или подменяте вече изразходвания филтър за вода:

 1. Разглобете и измийте каната преди поставяне на новия филтър с хладка вода и щадящ миещ преперат (веро).Да не се измиват в съдомиялни, защото пластмасата ще избледнее и каната ще изгуби красивия си външен вид.
 2. Поставете филтъра в някой съд (или в самия прозрачен корпус на каната) и го накиснете в хладка вода за 10 минути.Това се прави за да може сорбентът в него да набъбне и за да се обезвъздуши (въздушните джобове във филтъра не позволяват на водата да премине през него).
 3. Сглобете частите на каната обратно и поставете филтъра в отвора на фунията (цветната, горна част) на каната така, че да бъде перпендикулярен на дъното на каната (да не бъде изкривен, за да не протича отстрани).
 4. Напълнете каната с вода два пъти (пълните фунията и я оставяте да се изтече в долната част) и изливате филтрираната вода в канала (или полейте цветята у дома).Това се прави за да се премахнат фините частици активен въглен, които може да изпаднат в долната част на каната (поради вибрациите при транспортиране). Ако филтърът наближава края на срока на годност (или филтърът е изсъхнал), може да се наложат още няколко повторения. Активният въглен не е опасен за организма, но естетически неприятен за гледане там, където се очаква водата да е чиста. 
 5. Ако каната Ви разполага с индикатор за оставащия капацитет на каната, го нулирайте според инструкцията за употреба.
 6. Наздраве!

Препоръки за експлоатация:

 • Филтрирайте поне веднъж дневно вода и не оставяйте водата да престои в каната повече от 48 часаПрепоръчваме водата да се използва в рамките на първите 24 часа, за да сте сигурни, че водата Ви е винаги прясна (това е едно от предимствата на филтрираната вода).
 • Ако филтърът не се използва дълго време (примерно отидете на почивка) или е бил накиснат във вода, повече от 48 часа, Ви съветваме да повторите процедурата за подготовка на филтъра, описана по-горе.
 • Ако смятате да не използвате филтъра дълго време, то той трябва да се консервира. Просто приберете филтъра в пликче и го оставете в хладилника (не във фризера!) докато се върнете.
 • Филтърът е предназначен за филтриране на вода, отговаряща на БДС стандартите за питейна вода. Ако използвате филтъра с много мръсна вода (при аварийни ситуации), за Ваша безопасност, то трябва да се смени (дори и ако не е бил изразходван капацитета му).
 • Филтърът е предназначен за филтриране на водопроводна вода. Ако използвате филтъра за пречистване на вода с неясен състав (кладенец, сондаж, река), водата трябва да се преварява. Същото се отнася и за водата за новородени и бебета до 24 месеца (както е препоръчал Вашият педиатър).Въпреки, че филтърът съдържа активно сребро, то неговото действие е да предпазва филтрите от развитие на бактерии, микроби и водорасли в него. Ако не желаете да преварявате водата, то Ви препоръчваме да се насочите към системите за филтриране (с кухи влакна) или автоматите за трапезна вода. Първите дават 100% гаранция за премахване на бактерии без химични или термични процеси, а вотирте могат да премахнат бактерии, вируси, солите на твърдостта (причината за котлен камък) и намалят съдържанието на примеси като флуориди, нитрати, нитрити, арсен и други тежки метали.
 • Сменяйте филтъра в описаните срокове в инструкцията, дори и да не сте изразходили капацитета му. Това гарантира, че Вие и Вашето семейство ще пият наистина чиста и полезна вода!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

АКЦИЯ!
Аквафор B100-15 - 6 броя

B100-15 (К6)

53.90лв. 36.90лв. с ДДС

Комплект универсални сменяеми модули за филтриращи кани – 6 броя. Дълбоко пречиства и леко омекотява водата. B100-15 се използва с кани Аквафор Лайн,Стандарт и Идеал,както и с кани на други марки, включително от американски и немски производители. По изгоден като цена, В100-15 пречиства водата много по-добре от аналозите си.

Филтърът е съвместин с кани Идеал, Стандарт, Лайн и кани на други производители, използващи филтри „Brita Classic“

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Комплект универсални сменяеми модули за филтриращи кани – 6 броя. Дълбоко пречиства и леко омекотява водата. B100-15 се използва с кани Аквафор Лайн,Стандарт и Идеал,както и с кани на други марки, включително от американски и немски производители. По изгоден като цена, В100-15 пречиства водата много по-добре от аналозите си.

Филтърът е съвместин с кани Идеал, Стандарт, Лайн и кани на други производители, използващи филтри „Brita Classic“

Преди използването на нов филтриращ модул, той следва да се накисне във вода, както е описано в инструкцията.

Допълнителна информация

Тегло 0.2 kg
Размери 5 x 5 x 9 cm
Ресурс

170L

Литри / мин

10L

Инструкции и препоръки

За да извлечете максималната ефективност на този продукт е нужно да се изпълнят няколко лесни стъпки за подготовка на филтъра/ите, и да спазвате няколко препоръки:

Когато за пръв път използвате или подменяте вече изразходвания филтър за вода:

 1. Разглобете и измийте каната преди поставяне на новия филтър с хладка вода и щадящ миещ преперат (веро).Да не се измиват в съдомиялни, защото пластмасата ще избледнее и каната ще изгуби красивия си външен вид.
 2. Поставете филтъра в някой съд (или в самия прозрачен корпус на каната) и го накиснете в хладка вода за 10 минути.Това се прави за да може сорбентът в него да набъбне и за да се обезвъздуши (въздушните джобове във филтъра не позволяват на водата да премине през него).
 3. Сглобете частите на каната обратно и поставете филтъра в отвора на фунията (цветната, горна част) на каната така, че да бъде перпендикулярен на дъното на каната (да не бъде изкривен, за да не протича отстрани).
 4. Напълнете каната с вода два пъти (пълните фунията и я оставяте да се изтече в долната част) и изливате филтрираната вода в канала (или полейте цветята у дома).Това се прави за да се премахнат фините частици активен въглен, които може да изпаднат в долната част на каната (поради вибрациите при транспортиране). Ако филтърът наближава края на срока на годност (или филтърът е изсъхнал), може да се наложат още няколко повторения. Активният въглен не е опасен за организма, но естетически неприятен за гледане там, където се очаква водата да е чиста. 
 5. Ако каната Ви разполага с индикатор за оставащия капацитет на каната, го нулирайте според инструкцията за употреба.
 6. Наздраве!

Препоръки за експлоатация:

 • Филтрирайте поне веднъж дневно вода и не оставяйте водата да престои в каната повече от 48 часаПрепоръчваме водата да се използва в рамките на първите 24 часа, за да сте сигурни, че водата Ви е винаги прясна (това е едно от предимствата на филтрираната вода).
 • Ако филтърът не се използва дълго време (примерно отидете на почивка) или е бил накиснат във вода, повече от 48 часа, Ви съветваме да повторите процедурата за подготовка на филтъра, описана по-горе.
 • Ако смятате да не използвате филтъра дълго време, то той трябва да се консервира. Просто приберете филтъра в пликче и го оставете в хладилника (не във фризера!) докато се върнете.
 • Филтърът е предназначен за филтриране на вода, отговаряща на БДС стандартите за питейна вода. Ако използвате филтъра с много мръсна вода (при аварийни ситуации), за Ваша безопасност, то трябва да се смени (дори и ако не е бил изразходван капацитета му).
 • Филтърът е предназначен за филтриране на водопроводна вода. Ако използвате филтъра за пречистване на вода с неясен състав (кладенец, сондаж, река), водата трябва да се преварява. Същото се отнася и за водата за новородени и бебета до 24 месеца (както е препоръчал Вашият педиатър).Въпреки, че филтърът съдържа активно сребро, то неговото действие е да предпазва филтрите от развитие на бактерии, микроби и водорасли в него. Ако не желаете да преварявате водата, то Ви препоръчваме да се насочите към системите за филтриране (с кухи влакна) или автоматите за трапезна вода. Първите дават 100% гаранция за премахване на бактерии без химични или термични процеси, а вотирте могат да премахнат бактерии, вируси, солите на твърдостта (причината за котлен камък) и намалят съдържанието на примеси като флуориди, нитрати, нитрити, арсен и други тежки метали.
 • Сменяйте филтъра в описаните срокове в инструкцията, дори и да не сте изразходили капацитета му. Това гарантира, че Вие и Вашето семейство ще пият наистина чиста и полезна вода!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор B100-25

B100-25

11.90лв. с ДДС

Универсален сменяем филтриращ модул за кани Аквафор Агат, Аметист и Орион. Сигурно и дълбоко пречиства и омекотява водата. Филтърът е съвместим с кани от немски и американски производители. По-изгоден като цена, В100-25 пречиства водата много по-добре от аналозите си.

Филтърът е съвместин с кани Аметист, Агат, Тайм, Орион и кани на други производители, използващи филтри „Brita Maxtra“

№1 по качество в Германия за 2015г Филтърът Аквафор B25 (B100-25) е най-добрият сред филтрите за 2015г. според сравнителните изпитания на Stiftung Warentest (www.test.de) – Държавен институт основан от Министерството на икономиката на Германия.

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Универсален сменяем филтриращ модул за кани Аквафор Агат, Аметист и Орион. Сигурно и дълбоко пречиства и омекотява водата. Филтърът е съвместим с кани от немски и американски производители. По-изгоден като цена, В100-25 пречиства водата много по-добре от аналозите си.

Филтърът е съвместин с кани Аметист, Агат, Тайм, Орион и кани на други производители, използващи филтри „Brita Maxtra“

Преди използването на нов филтриращ модул, той следва да се накисне във вода, както е описано във инструкция.

№1 по качество в Германия за 2015г Филтърът Аквафор B25 (B100-25) е най-добрият сред филтрите за 2015г. според сравнителните изпитания на Stiftung Warentest (www.test.de) – Държавен институт основан от Министерството на икономиката на Германия.

Допълнителна информация

Тегло 0.2 kg
Размери 9 x 5 x 7 cm
Ресурс

200L

Литри / мин

10L

Инструкции и препоръки

За да извлечете максималната ефективност на този продукт е нужно да се изпълнят няколко лесни стъпки за подготовка на филтъра/ите, и да спазвате няколко препоръки:

Когато за пръв път използвате или подменяте вече изразходвания филтър за вода:

 1. Разглобете и измийте каната преди поставяне на новия филтър с хладка вода и щадящ миещ преперат (веро).Да не се измиват в съдомиялни, защото пластмасата ще избледнее и каната ще изгуби красивия си външен вид.
 2. Поставете филтъра в някой съд (или в самия прозрачен корпус на каната) и го накиснете в хладка вода за 10 минути.Това се прави за да може сорбентът в него да набъбне и за да се обезвъздуши (въздушните джобове във филтъра не позволяват на водата да премине през него).
 3. Сглобете частите на каната обратно и поставете филтъра в отвора на фунията (цветната, горна част) на каната така, че да бъде перпендикулярен на дъното на каната (да не бъде изкривен, за да не протича отстрани).
 4. Напълнете каната с вода два пъти (пълните фунията и я оставяте да се изтече в долната част) и изливате филтрираната вода в канала (или полейте цветята у дома).Това се прави за да се премахнат фините частици активен въглен, които може да изпаднат в долната част на каната (поради вибрациите при транспортиране). Ако филтърът наближава края на срока на годност (или филтърът е изсъхнал), може да се наложат още няколко повторения. Активният въглен не е опасен за организма, но естетически неприятен за гледане там, където се очаква водата да е чиста. 
 5. Ако каната Ви разполага с индикатор за оставащия капацитет на каната, го нулирайте според инструкцията за употреба.
 6. Наздраве!

Препоръки за експлоатация:

 • Филтрирайте поне веднъж дневно вода и не оставяйте водата да престои в каната повече от 48 часаПрепоръчваме водата да се използва в рамките на първите 24 часа, за да сте сигурни, че водата Ви е винаги прясна (това е едно от предимствата на филтрираната вода).
 • Ако филтърът не се използва дълго време (примерно отидете на почивка) или е бил накиснат във вода, повече от 48 часа, Ви съветваме да повторите процедурата за подготовка на филтъра, описана по-горе.
 • Ако смятате да не използвате филтъра дълго време, то той трябва да се консервира. Просто приберете филтъра в пликче и го оставете в хладилника (не във фризера!) докато се върнете.
 • Филтърът е предназначен за филтриране на вода, отговаряща на БДС стандартите за питейна вода. Ако използвате филтъра с много мръсна вода (при аварийни ситуации), за Ваша безопасност, то трябва да се смени (дори и ако не е бил изразходван капацитета му).
 • Филтърът е предназначен за филтриране на водопроводна вода. Ако използвате филтъра за пречистване на вода с неясен състав (кладенец, сондаж, река), водата трябва да се преварява. Същото се отнася и за водата за новородени и бебета до 24 месеца (както е препоръчал Вашият педиатър).Въпреки, че филтърът съдържа активно сребро, то неговото действие е да предпазва филтрите от развитие на бактерии, микроби и водорасли в него. Ако не желаете да преварявате водата, то Ви препоръчваме да се насочите към системите за филтриране (с кухи влакна) или автоматите за трапезна вода. Първите дават 100% гаранция за премахване на бактерии без химични или термични процеси, а вотирте могат да премахнат бактерии, вируси, солите на твърдостта (причината за котлен камък) и намалят съдържанието на примеси като флуориди, нитрати, нитрити, арсен и други тежки метали.
 • Сменяйте филтъра в описаните срокове в инструкцията, дори и да не сте изразходили капацитета му. Това гарантира, че Вие и Вашето семейство ще пият наистина чиста и полезна вода!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор B100-15 (К3)

B100-25 (К3)

32.99лв. с ДДС

Комплект универсални сменяеми филтриращи модули за кани Аквафор Агат, Аметист и Орион – 3 броя. Сигурно и дълбоко пречиства и омекотява водата. Филтърът е съвместим с кани от немски и американски производители. По-изгоден като цена, В100-25 пречиства водата много по-добре от аналозите си.

Филтърът е съвместин с кани Аметист, Агат, Тайм, Орион и кани на други производители, използващи филтри „Brita Maxtra“

№1 по качество в Германия за 2015г Филтърът Аквафор B25 (B100-25) е най-добрият сред филтрите за 2015г. според сравнителните изпитания на Stiftung Warentest (www.test.de) – Държавен институт основан от Министерството на икономиката на Германия.

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Комплект универсални сменяеми филтриращи модули за кани Аквафор Агат, Аметист и Орион – 3 броя. Сигурно и дълбоко пречиства и омекотява водата. Филтърът е съвместим с кани от немски и американски производители. По-изгоден като цена, В100-25 пречиства водата много по-добре от аналозите си.

Филтърът е съвместин с кани Аметист, Агат, Тайм, Орион и кани на други производители, използващи филтри „Brita Maxtra“

Преди използването на нов филтриращ модул, той следва да се накисне във вода, както е описано в инструкцията.

№1 по качество в Германия за 2015г Филтърът Аквафор B25 (B100-25) е най-добрият сред филтрите за 2015г. според сравнителните изпитания на Stiftung Warentest (www.test.de) – Държавен институт основан от Министерството на икономиката на Германия.

Допълнителна информация

Тегло 0.2 kg
Размери 9 x 5 x 7 cm
Ресурс

200L

Литри / мин

10L

Инструкции и препоръки

За да извлечете максималната ефективност на този продукт е нужно да се изпълнят няколко лесни стъпки за подготовка на филтъра/ите, и да спазвате няколко препоръки:

Когато за пръв път използвате или подменяте вече изразходвания филтър за вода:

 1. Разглобете и измийте каната преди поставяне на новия филтър с хладка вода и щадящ миещ преперат (веро).Да не се измиват в съдомиялни, защото пластмасата ще избледнее и каната ще изгуби красивия си външен вид.
 2. Поставете филтъра в някой съд (или в самия прозрачен корпус на каната) и го накиснете в хладка вода за 10 минути.Това се прави за да може сорбентът в него да набъбне и за да се обезвъздуши (въздушните джобове във филтъра не позволяват на водата да премине през него).
 3. Сглобете частите на каната обратно и поставете филтъра в отвора на фунията (цветната, горна част) на каната така, че да бъде перпендикулярен на дъното на каната (да не бъде изкривен, за да не протича отстрани).
 4. Напълнете каната с вода два пъти (пълните фунията и я оставяте да се изтече в долната част) и изливате филтрираната вода в канала (или полейте цветята у дома).Това се прави за да се премахнат фините частици активен въглен, които може да изпаднат в долната част на каната (поради вибрациите при транспортиране). Ако филтърът наближава края на срока на годност (или филтърът е изсъхнал), може да се наложат още няколко повторения. Активният въглен не е опасен за организма, но естетически неприятен за гледане там, където се очаква водата да е чиста. 
 5. Ако каната Ви разполага с индикатор за оставащия капацитет на каната, го нулирайте според инструкцията за употреба.
 6. Наздраве!

Препоръки за експлоатация:

 • Филтрирайте поне веднъж дневно вода и не оставяйте водата да престои в каната повече от 48 часаПрепоръчваме водата да се използва в рамките на първите 24 часа, за да сте сигурни, че водата Ви е винаги прясна (това е едно от предимствата на филтрираната вода).
 • Ако филтърът не се използва дълго време (примерно отидете на почивка) или е бил накиснат във вода, повече от 48 часа, Ви съветваме да повторите процедурата за подготовка на филтъра, описана по-горе.
 • Ако смятате да не използвате филтъра дълго време, то той трябва да се консервира. Просто приберете филтъра в пликче и го оставете в хладилника (не във фризера!) докато се върнете.
 • Филтърът е предназначен за филтриране на вода, отговаряща на БДС стандартите за питейна вода. Ако използвате филтъра с много мръсна вода (при аварийни ситуации), за Ваша безопасност, то трябва да се смени (дори и ако не е бил изразходван капацитета му).
 • Филтърът е предназначен за филтриране на водопроводна вода. Ако използвате филтъра за пречистване на вода с неясен състав (кладенец, сондаж, река), водата трябва да се преварява. Същото се отнася и за водата за новородени и бебета до 24 месеца (както е препоръчал Вашият педиатър).Въпреки, че филтърът съдържа активно сребро, то неговото действие е да предпазва филтрите от развитие на бактерии, микроби и водорасли в него. Ако не желаете да преварявате водата, то Ви препоръчваме да се насочите към системите за филтриране (с кухи влакна) или автоматите за трапезна вода. Първите дават 100% гаранция за премахване на бактерии без химични или термични процеси, а вотирте могат да премахнат бактерии, вируси, солите на твърдостта (причината за котлен камък) и намалят съдържанието на примеси като флуориди, нитрати, нитрити, арсен и други тежки метали.
 • Сменяйте филтъра в описаните срокове в инструкцията, дори и да не сте изразходили капацитета му. Това гарантира, че Вие и Вашето семейство ще пият наистина чиста и полезна вода!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

АКЦИЯ!
Аквафор B100-25 - 6 броя

B100-25 (К6)

59.90лв. 36.90лв. с ДДС

Комплект универсални сменяеми филтриращи модули за кани Аквафор Агат, Аметист и Орион – 6 броя. Сигурно и дълбоко пречиства и омекотява водата. Филтърът е съвместим с кани от немски и американски производители. По-изгоден като цена, В100-25 пречиства водата много по-добре от аналозите си.

Филтърът е съвместин с кани Аметист, Джаспър, Ледена епоха (MAXFOR) Агат, Тайм, Орион и кани на други производители, използващи филтри „Brita Maxtra“

№1 по качество в Германия за 2015г Филтърът Аквафор B25 (B100-25) е най-добрият сред филтрите за 2015г. според сравнителните изпитания на Stiftung Warentest (www.test.de) – Държавен институт основан от Министерството на икономиката на Германия.

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Комплект универсални сменяеми филтриращи модули за кани Аквафор Агат, Аметист и Орион – 6 броя. Сигурно и дълбоко пречиства и омекотява водата. Филтърът е съвместим с кани от немски и американски производители. По-изгоден като цена, В100-25 пречиства водата много по-добре от аналозите си.

Филтърът е съвместин с кани Аметист, Джаспър, Ледена епоха (MAXFOR) Агат, Тайм, Орион и кани на други производители, използващи филтри „Brita Maxtra“

Преди използването на нов филтриращ модул, той следва да се накисне във вода, както е описано в инструкцията.

№1 по качество в Германия за 2015г Филтърът Аквафор B25 (B100-25) е най-добрият сред филтрите за 2015г. според сравнителните изпитания на Stiftung Warentest (www.test.de) – Държавен институт основан от Министерството на икономиката на Германия.

Допълнителна информация

Тегло 0.2 kg
Размери 9 x 5 x 7 cm
Ресурс

200L

Литри / мин

10L

Инструкции и препоръки

За да извлечете максималната ефективност на този продукт е нужно да се изпълнят няколко лесни стъпки за подготовка на филтъра/ите, и да спазвате няколко препоръки:

Когато за пръв път използвате или подменяте вече изразходвания филтър за вода:

 1. Разглобете и измийте каната преди поставяне на новия филтър с хладка вода и щадящ миещ преперат (веро).Да не се измиват в съдомиялни, защото пластмасата ще избледнее и каната ще изгуби красивия си външен вид.
 2. Поставете филтъра в някой съд (или в самия прозрачен корпус на каната) и го накиснете в хладка вода за 10 минути.Това се прави за да може сорбентът в него да набъбне и за да се обезвъздуши (въздушните джобове във филтъра не позволяват на водата да премине през него).
 3. Сглобете частите на каната обратно и поставете филтъра в отвора на фунията (цветната, горна част) на каната така, че да бъде перпендикулярен на дъното на каната (да не бъде изкривен, за да не протича отстрани).
 4. Напълнете каната с вода два пъти (пълните фунията и я оставяте да се изтече в долната част) и изливате филтрираната вода в канала (или полейте цветята у дома).Това се прави за да се премахнат фините частици активен въглен, които може да изпаднат в долната част на каната (поради вибрациите при транспортиране). Ако филтърът наближава края на срока на годност (или филтърът е изсъхнал), може да се наложат още няколко повторения. Активният въглен не е опасен за организма, но естетически неприятен за гледане там, където се очаква водата да е чиста. 
 5. Ако каната Ви разполага с индикатор за оставащия капацитет на каната, го нулирайте според инструкцията за употреба.
 6. Наздраве!

Препоръки за експлоатация:

 • Филтрирайте поне веднъж дневно вода и не оставяйте водата да престои в каната повече от 48 часаПрепоръчваме водата да се използва в рамките на първите 24 часа, за да сте сигурни, че водата Ви е винаги прясна (това е едно от предимствата на филтрираната вода).
 • Ако филтърът не се използва дълго време (примерно отидете на почивка) или е бил накиснат във вода, повече от 48 часа, Ви съветваме да повторите процедурата за подготовка на филтъра, описана по-горе.
 • Ако смятате да не използвате филтъра дълго време, то той трябва да се консервира. Просто приберете филтъра в пликче и го оставете в хладилника (не във фризера!) докато се върнете.
 • Филтърът е предназначен за филтриране на вода, отговаряща на БДС стандартите за питейна вода. Ако използвате филтъра с много мръсна вода (при аварийни ситуации), за Ваша безопасност, то трябва да се смени (дори и ако не е бил изразходван капацитета му).
 • Филтърът е предназначен за филтриране на водопроводна вода. Ако използвате филтъра за пречистване на вода с неясен състав (кладенец, сондаж, река), водата трябва да се преварява. Същото се отнася и за водата за новородени и бебета до 24 месеца (както е препоръчал Вашият педиатър).Въпреки, че филтърът съдържа активно сребро, то неговото действие е да предпазва филтрите от развитие на бактерии, микроби и водорасли в него. Ако не желаете да преварявате водата, то Ви препоръчваме да се насочите към системите за филтриране (с кухи влакна) или автоматите за трапезна вода. Първите дават 100% гаранция за премахване на бактерии без химични или термични процеси, а вотирте могат да премахнат бактерии, вируси, солите на твърдостта (причината за котлен камък) и намалят съдържанието на примеси като флуориди, нитрати, нитрити, арсен и други тежки метали.
 • Сменяйте филтъра в описаните срокове в инструкцията, дори и да не сте изразходили капацитета му. Това гарантира, че Вие и Вашето семейство ще пият наистина чиста и полезна вода!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор B100-5

B100-5

12.90лв. с ДДС

Универсален сменяем филтриращ модул Аквафор В100-5 за филтриращи кани. Подобрява вкуса и миризмата на питейната вода. Премахва основните примеси, остатъчен хлор, олово, органични съединения и други замърсители, които може да се съдържат във водопроводната вода. Леко омекотява водата. Препоръчва се за умерено -твърда вода (2 – 4 mg.eq/L).

Филтърът е съвместин с кани Престиж / Маша и Мечока, Премиум, Ултра, Прованс, Триумф

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Универсален сменяем филтриращ модул Аквафор В100-5 за филтриращи кани. Подобрява вкуса и миризмата на питейната вода. Премахва основните примеси, остатъчен хлор, олово, органични съединения и други замърсители, които може да се съдържат във водопроводната вода. Леко омекотява водата. Препоръчва се за умерено -твърда вода (2 – 4 mg.eq/L).

Филтърът е съвместин с кани Престиж / Маша и Мечока, Премиум, Ултра, Прованс, Триумф

Преди използването на нов филтриращ модул, той следва да се накисне във вода, както е описано във инструкция.

Допълнителна информация

Тегло 1 kg
Размери 7 x 7 x 13 cm
Ресурс

300L

Литри / мин

10L

Инструкции и препоръки

За да извлечете максималната ефективност на този продукт е нужно да се изпълнят няколко лесни стъпки за подготовка на филтъра/ите, и да спазвате няколко препоръки:

Когато за пръв път използвате или подменяте вече изразходвания филтър за вода:

 1. Разглобете и измийте каната преди поставяне на новия филтър с хладка вода и щадящ миещ преперат (веро).Да не се измиват в съдомиялни, защото пластмасата ще избледнее и каната ще изгуби красивия си външен вид.
 2. Поставете филтъра в някой съд (или в самия прозрачен корпус на каната) и го накиснете в хладка вода за 10 минути.Това се прави за да може сорбентът в него да набъбне и за да се обезвъздуши (въздушните джобове във филтъра не позволяват на водата да премине през него).
 3. Сглобете частите на каната обратно и поставете филтъра в отвора на фунията (цветната, горна част) на каната така, че да бъде перпендикулярен на дъното на каната (да не бъде изкривен, за да не протича отстрани).
 4. Напълнете каната с вода два пъти (пълните фунията и я оставяте да се изтече в долната част) и изливате филтрираната вода в канала (или полейте цветята у дома).Това се прави за да се премахнат фините частици активен въглен, които може да изпаднат в долната част на каната (поради вибрациите при транспортиране). Ако филтърът наближава края на срока на годност (или филтърът е изсъхнал), може да се наложат още няколко повторения. Активният въглен не е опасен за организма, но естетически неприятен за гледане там, където се очаква водата да е чиста. 
 5. Ако каната Ви разполага с индикатор за оставащия капацитет на каната, го нулирайте според инструкцията за употреба.
 6. Наздраве!

Препоръки за експлоатация:

 • Филтрирайте поне веднъж дневно вода и не оставяйте водата да престои в каната повече от 48 часаПрепоръчваме водата да се използва в рамките на първите 24 часа, за да сте сигурни, че водата Ви е винаги прясна (това е едно от предимствата на филтрираната вода).
 • Ако филтърът не се използва дълго време (примерно отидете на почивка) или е бил накиснат във вода, повече от 48 часа, Ви съветваме да повторите процедурата за подготовка на филтъра, описана по-горе.
 • Ако смятате да не използвате филтъра дълго време, то той трябва да се консервира. Просто приберете филтъра в пликче и го оставете в хладилника (не във фризера!) докато се върнете.
 • Филтърът е предназначен за филтриране на вода, отговаряща на БДС стандартите за питейна вода. Ако използвате филтъра с много мръсна вода (при аварийни ситуации), за Ваша безопасност, то трябва да се смени (дори и ако не е бил изразходван капацитета му).
 • Филтърът е предназначен за филтриране на водопроводна вода. Ако използвате филтъра за пречистване на вода с неясен състав (кладенец, сондаж, река), водата трябва да се преварява. Същото се отнася и за водата за новородени и бебета до 24 месеца (както е препоръчал Вашият педиатър).Въпреки, че филтърът съдържа активно сребро, то неговото действие е да предпазва филтрите от развитие на бактерии, микроби и водорасли в него. Ако не желаете да преварявате водата, то Ви препоръчваме да се насочите към системите за филтриране (с кухи влакна) или автоматите за трапезна вода. Първите дават 100% гаранция за премахване на бактерии без химични или термични процеси, а вотирте могат да премахнат бактерии, вируси, солите на твърдостта (причината за котлен камък) и намалят съдържанието на примеси като флуориди, нитрати, нитрити, арсен и други тежки метали.
 • Сменяйте филтъра в описаните срокове в инструкцията, дори и да не сте изразходили капацитета му. Това гарантира, че Вие и Вашето семейство ще пият наистина чиста и полезна вода!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

b100-5-k2

B100-5 (К2)

24.90лв. с ДДС

Комплект универсални сменяеми филтриращи модули Аквафор В100-5 за филтриращи кани – 2 броя. Подобрява вкуса и миризмата на питейната вода. Премахва основните примеси, остатъчен хлор, олово, органични съединения и други замърсители, които може да се съдържат във водопроводната вода.

Филтърът е съвместин с кани Престиж / Маша и Мечока, Премиум, Ултра, Прованс, Триумф

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Комплект универсални сменяеми филтриращи модули Аквафор В100-5 за филтриращи кани – 2 броя. Подобрява вкуса и миризмата на питейната вода. Премахва основните примеси, остатъчен хлор, олово, органични съединения и други замърсители, които може да се съдържат във водопроводната вода.

Филтърът е съвместин с кани Престиж / Маша и Мечока, Премиум, Ултра, Прованс, Триумф

Преди използването на нов филтриращ модул, той следва да се накисне във вода, както е описано във инструкция.

Допълнителна информация

Тегло 1 kg
Размери 7 x 7 x 13 cm
Ресурс

300L

Литри / мин

10L

Инструкции и препоръки

За да извлечете максималната ефективност на този продукт е нужно да се изпълнят няколко лесни стъпки за подготовка на филтъра/ите, и да спазвате няколко препоръки:

Когато за пръв път използвате или подменяте вече изразходвания филтър за вода:

 1. Разглобете и измийте каната преди поставяне на новия филтър с хладка вода и щадящ миещ преперат (веро).Да не се измиват в съдомиялни, защото пластмасата ще избледнее и каната ще изгуби красивия си външен вид.
 2. Поставете филтъра в някой съд (или в самия прозрачен корпус на каната) и го накиснете в хладка вода за 10 минути.Това се прави за да може сорбентът в него да набъбне и за да се обезвъздуши (въздушните джобове във филтъра не позволяват на водата да премине през него).
 3. Сглобете частите на каната обратно и поставете филтъра в отвора на фунията (цветната, горна част) на каната така, че да бъде перпендикулярен на дъното на каната (да не бъде изкривен, за да не протича отстрани).
 4. Напълнете каната с вода два пъти (пълните фунията и я оставяте да се изтече в долната част) и изливате филтрираната вода в канала (или полейте цветята у дома).Това се прави за да се премахнат фините частици активен въглен, които може да изпаднат в долната част на каната (поради вибрациите при транспортиране). Ако филтърът наближава края на срока на годност (или филтърът е изсъхнал), може да се наложат още няколко повторения. Активният въглен не е опасен за организма, но естетически неприятен за гледане там, където се очаква водата да е чиста. 
 5. Ако каната Ви разполага с индикатор за оставащия капацитет на каната, го нулирайте според инструкцията за употреба.
 6. Наздраве!

Препоръки за експлоатация:

 • Филтрирайте поне веднъж дневно вода и не оставяйте водата да престои в каната повече от 48 часаПрепоръчваме водата да се използва в рамките на първите 24 часа, за да сте сигурни, че водата Ви е винаги прясна (това е едно от предимствата на филтрираната вода).
 • Ако филтърът не се използва дълго време (примерно отидете на почивка) или е бил накиснат във вода, повече от 48 часа, Ви съветваме да повторите процедурата за подготовка на филтъра, описана по-горе.
 • Ако смятате да не използвате филтъра дълго време, то той трябва да се консервира. Просто приберете филтъра в пликче и го оставете в хладилника (не във фризера!) докато се върнете.
 • Филтърът е предназначен за филтриране на вода, отговаряща на БДС стандартите за питейна вода. Ако използвате филтъра с много мръсна вода (при аварийни ситуации), за Ваша безопасност, то трябва да се смени (дори и ако не е бил изразходван капацитета му).
 • Филтърът е предназначен за филтриране на водопроводна вода. Ако използвате филтъра за пречистване на вода с неясен състав (кладенец, сондаж, река), водата трябва да се преварява. Същото се отнася и за водата за новородени и бебета до 24 месеца (както е препоръчал Вашият педиатър).Въпреки, че филтърът съдържа активно сребро, то неговото действие е да предпазва филтрите от развитие на бактерии, микроби и водорасли в него. Ако не желаете да преварявате водата, то Ви препоръчваме да се насочите към системите за филтриране (с кухи влакна) или автоматите за трапезна вода. Първите дават 100% гаранция за премахване на бактерии без химични или термични процеси, а вотирте могат да премахнат бактерии, вируси, солите на твърдостта (причината за котлен камък) и намалят съдържанието на примеси като флуориди, нитрати, нитрити, арсен и други тежки метали.
 • Сменяйте филтъра в описаните срокове в инструкцията, дори и да не сте изразходили капацитета му. Това гарантира, че Вие и Вашето семейство ще пият наистина чиста и полезна вода!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор B100-5 (К3)

B100-5 (К3)

34.90лв. с ДДС

Комплект универсални сменяеми филтриращи модули Аквафор В100-5 за филтриращи кани – 3 броя. Подобрява вкуса и миризмата на питейната вода. Премахва основните примеси, остатъчен хлор, олово, органични съединения и други замърсители, които може да се съдържат във водопроводната вода.

Филтърът е съвместин с кани Престиж / Маша и Мечока, Премиум, Ултра, Прованс, Триумф

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Комплект универсални сменяеми филтриращи модули Аквафор В100-5 за филтриращи кани – 3 броя. Подобрява вкуса и миризмата на питейната вода. Премахва основните примеси, остатъчен хлор, олово, органични съединения и други замърсители, които може да се съдържат във водопроводната вода.

Филтърът е съвместин с кани Престиж / Маша и Мечока, Премиум, Ултра, Прованс, Триумф

Преди използването на нов филтриращ модул, той следва да се накисне във вода, както е описано във инструкция.

Допълнителна информация

Тегло 1 kg
Размери 7 x 7 x 13 cm
Ресурс

300L

Литри / мин

10L

Инструкции и препоръки

За да извлечете максималната ефективност на този продукт е нужно да се изпълнят няколко лесни стъпки за подготовка на филтъра/ите, и да спазвате няколко препоръки:

Когато за пръв път използвате или подменяте вече изразходвания филтър за вода:

 1. Разглобете и измийте каната преди поставяне на новия филтър с хладка вода и щадящ миещ преперат (веро).Да не се измиват в съдомиялни, защото пластмасата ще избледнее и каната ще изгуби красивия си външен вид.
 2. Поставете филтъра в някой съд (или в самия прозрачен корпус на каната) и го накиснете в хладка вода за 10 минути.Това се прави за да може сорбентът в него да набъбне и за да се обезвъздуши (въздушните джобове във филтъра не позволяват на водата да премине през него).
 3. Сглобете частите на каната обратно и поставете филтъра в отвора на фунията (цветната, горна част) на каната така, че да бъде перпендикулярен на дъното на каната (да не бъде изкривен, за да не протича отстрани).
 4. Напълнете каната с вода два пъти (пълните фунията и я оставяте да се изтече в долната част) и изливате филтрираната вода в канала (или полейте цветята у дома).Това се прави за да се премахнат фините частици активен въглен, които може да изпаднат в долната част на каната (поради вибрациите при транспортиране). Ако филтърът наближава края на срока на годност (или филтърът е изсъхнал), може да се наложат още няколко повторения. Активният въглен не е опасен за организма, но естетически неприятен за гледане там, където се очаква водата да е чиста. 
 5. Ако каната Ви разполага с индикатор за оставащия капацитет на каната, го нулирайте според инструкцията за употреба.
 6. Наздраве!

Препоръки за експлоатация:

 • Филтрирайте поне веднъж дневно вода и не оставяйте водата да престои в каната повече от 48 часаПрепоръчваме водата да се използва в рамките на първите 24 часа, за да сте сигурни, че водата Ви е винаги прясна (това е едно от предимствата на филтрираната вода).
 • Ако филтърът не се използва дълго време (примерно отидете на почивка) или е бил накиснат във вода, повече от 48 часа, Ви съветваме да повторите процедурата за подготовка на филтъра, описана по-горе.
 • Ако смятате да не използвате филтъра дълго време, то той трябва да се консервира. Просто приберете филтъра в пликче и го оставете в хладилника (не във фризера!) докато се върнете.
 • Филтърът е предназначен за филтриране на вода, отговаряща на БДС стандартите за питейна вода. Ако използвате филтъра с много мръсна вода (при аварийни ситуации), за Ваша безопасност, то трябва да се смени (дори и ако не е бил изразходван капацитета му).
 • Филтърът е предназначен за филтриране на водопроводна вода. Ако използвате филтъра за пречистване на вода с неясен състав (кладенец, сондаж, река), водата трябва да се преварява. Същото се отнася и за водата за новородени и бебета до 24 месеца (както е препоръчал Вашият педиатър).Въпреки, че филтърът съдържа активно сребро, то неговото действие е да предпазва филтрите от развитие на бактерии, микроби и водорасли в него. Ако не желаете да преварявате водата, то Ви препоръчваме да се насочите към системите за филтриране (с кухи влакна) или автоматите за трапезна вода. Първите дават 100% гаранция за премахване на бактерии без химични или термични процеси, а вотирте могат да премахнат бактерии, вируси, солите на твърдостта (причината за котлен камък) и намалят съдържанието на примеси като флуориди, нитрати, нитрити, арсен и други тежки метали.
 • Сменяйте филтъра в описаните срокове в инструкцията, дори и да не сте изразходили капацитета му. Това гарантира, че Вие и Вашето семейство ще пият наистина чиста и полезна вода!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

АКЦИЯ!
Аквафор B100-5 (К4)

B100-5 (К4)

49.90лв. 34.90лв. с ДДС

Комплект универсални сменяеми филтриращи модули Аквафор В100-5 за филтриращи кани – 4 броя. Подобрява вкуса и миризмата на питейната вода. Премахва основните примеси, остатъчен хлор, олово, органични съединения и други замърсители, които може да се съдържат във водопроводната вода.

Филтърът е съвместин с кани Престиж / Маша и Мечока, Премиум, Ултра, Прованс, Триумф

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Комплект универсални сменяеми филтриращи модули Аквафор В100-5 за филтриращи кани – 4 броя. Подобрява вкуса и миризмата на питейната вода. Премахва основните примеси, остатъчен хлор, олово, органични съединения и други замърсители, които може да се съдържат във водопроводната вода.

Филтърът е съвместин с кани Престиж / Маша и Мечока, Премиум, Ултра, Прованс, Триумф

Преди използването на нов филтриращ модул, той следва да се накисне във вода, както е описано във инструкция.

Допълнителна информация

Тегло 1 kg
Размери 7 x 7 x 13 cm
Ресурс

300L

Литри / мин

10L

Инструкции и препоръки

За да извлечете максималната ефективност на този продукт е нужно да се изпълнят няколко лесни стъпки за подготовка на филтъра/ите, и да спазвате няколко препоръки:

Когато за пръв път използвате или подменяте вече изразходвания филтър за вода:

 1. Разглобете и измийте каната преди поставяне на новия филтър с хладка вода и щадящ миещ преперат (веро).Да не се измиват в съдомиялни, защото пластмасата ще избледнее и каната ще изгуби красивия си външен вид.
 2. Поставете филтъра в някой съд (или в самия прозрачен корпус на каната) и го накиснете в хладка вода за 10 минути.Това се прави за да може сорбентът в него да набъбне и за да се обезвъздуши (въздушните джобове във филтъра не позволяват на водата да премине през него).
 3. Сглобете частите на каната обратно и поставете филтъра в отвора на фунията (цветната, горна част) на каната така, че да бъде перпендикулярен на дъното на каната (да не бъде изкривен, за да не протича отстрани).
 4. Напълнете каната с вода два пъти (пълните фунията и я оставяте да се изтече в долната част) и изливате филтрираната вода в канала (или полейте цветята у дома).Това се прави за да се премахнат фините частици активен въглен, които може да изпаднат в долната част на каната (поради вибрациите при транспортиране). Ако филтърът наближава края на срока на годност (или филтърът е изсъхнал), може да се наложат още няколко повторения. Активният въглен не е опасен за организма, но естетически неприятен за гледане там, където се очаква водата да е чиста. 
 5. Ако каната Ви разполага с индикатор за оставащия капацитет на каната, го нулирайте според инструкцията за употреба.
 6. Наздраве!

Препоръки за експлоатация:

 • Филтрирайте поне веднъж дневно вода и не оставяйте водата да престои в каната повече от 48 часаПрепоръчваме водата да се използва в рамките на първите 24 часа, за да сте сигурни, че водата Ви е винаги прясна (това е едно от предимствата на филтрираната вода).
 • Ако филтърът не се използва дълго време (примерно отидете на почивка) или е бил накиснат във вода, повече от 48 часа, Ви съветваме да повторите процедурата за подготовка на филтъра, описана по-горе.
 • Ако смятате да не използвате филтъра дълго време, то той трябва да се консервира. Просто приберете филтъра в пликче и го оставете в хладилника (не във фризера!) докато се върнете.
 • Филтърът е предназначен за филтриране на вода, отговаряща на БДС стандартите за питейна вода. Ако използвате филтъра с много мръсна вода (при аварийни ситуации), за Ваша безопасност, то трябва да се смени (дори и ако не е бил изразходван капацитета му).
 • Филтърът е предназначен за филтриране на водопроводна вода. Ако използвате филтъра за пречистване на вода с неясен състав (кладенец, сондаж, река), водата трябва да се преварява. Същото се отнася и за водата за новородени и бебета до 24 месеца (както е препоръчал Вашият педиатър).Въпреки, че филтърът съдържа активно сребро, то неговото действие е да предпазва филтрите от развитие на бактерии, микроби и водорасли в него. Ако не желаете да преварявате водата, то Ви препоръчваме да се насочите към системите за филтриране (с кухи влакна) или автоматите за трапезна вода. Първите дават 100% гаранция за премахване на бактерии без химични или термични процеси, а вотирте могат да премахнат бактерии, вируси, солите на твърдостта (причината за котлен камък) и намалят съдържанието на примеси като флуориди, нитрати, нитрити, арсен и други тежки метали.
 • Сменяйте филтъра в описаните срокове в инструкцията, дори и да не сте изразходили капацитета му. Това гарантира, че Вие и Вашето семейство ще пият наистина чиста и полезна вода!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор B100-6

B100-6

13.50лв. с ДДС

Сменяем филтриращ модул за твърда вода Аквафор В100-6. Подобрява вкуса и миризмата на питейна вода. Премахва основните примеси, остатъчен хлор, олово, органични съединения и други замърсители, които може да се съдържат във водопроводната вода. Омекотява водата. Препоръчва се за твърда вода (4 – 8 mg.eq/L).

Филтърът е съвместин с кани Престиж / Маша и Мечока, Премиум, Ултра, Прованс, Триумф

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Сменяем филтриращ модул за твърда вода Аквафор В100-6. Подобрява вкуса и миризмата на питейна вода. Премахва основните примеси, остатъчен хлор, олово, органични съединения и други замърсители, които може да се съдържат във водопроводната вода. Омекотява водата. Препоръчва се за твърда вода (4 – 8 mg.eq/L).

Филтърът е съвместин с кани Престиж / Маша и Мечока, Премиум, Ултра, Прованс, Триумф

Преди използването на нов филтриращ модул, той следва да се накисне във вода, както е описано във инструкция.

Допълнителна информация

Тегло 1 kg
Размери 7 x 7 x 13 cm
Ресурс

300L

Литри / мин

10L

Инструкции и препоръки

За да извлечете максималната ефективност на този продукт е нужно да се изпълнят няколко лесни стъпки за подготовка на филтъра/ите, и да спазвате няколко препоръки:

Когато за пръв път използвате или подменяте вече изразходвания филтър за вода:

 1. Разглобете и измийте каната преди поставяне на новия филтър с хладка вода и щадящ миещ преперат (веро).Да не се измиват в съдомиялни, защото пластмасата ще избледнее и каната ще изгуби красивия си външен вид.
 2. Поставете филтъра в някой съд (или в самия прозрачен корпус на каната) и го накиснете в хладка вода за 10 минути.Това се прави за да може сорбентът в него да набъбне и за да се обезвъздуши (въздушните джобове във филтъра не позволяват на водата да премине през него).
 3. Сглобете частите на каната обратно и поставете филтъра в отвора на фунията (цветната, горна част) на каната така, че да бъде перпендикулярен на дъното на каната (да не бъде изкривен, за да не протича отстрани).
 4. Напълнете каната с вода два пъти (пълните фунията и я оставяте да се изтече в долната част) и изливате филтрираната вода в канала (или полейте цветята у дома).Това се прави за да се премахнат фините частици активен въглен, които може да изпаднат в долната част на каната (поради вибрациите при транспортиране). Ако филтърът наближава края на срока на годност (или филтърът е изсъхнал), може да се наложат още няколко повторения. Активният въглен не е опасен за организма, но естетически неприятен за гледане там, където се очаква водата да е чиста. 
 5. Ако каната Ви разполага с индикатор за оставащия капацитет на каната, го нулирайте според инструкцията за употреба.
 6. Наздраве!

Препоръки за експлоатация:

 • Филтрирайте поне веднъж дневно вода и не оставяйте водата да престои в каната повече от 48 часаПрепоръчваме водата да се използва в рамките на първите 24 часа, за да сте сигурни, че водата Ви е винаги прясна (това е едно от предимствата на филтрираната вода).
 • Ако филтърът не се използва дълго време (примерно отидете на почивка) или е бил накиснат във вода, повече от 48 часа, Ви съветваме да повторите процедурата за подготовка на филтъра, описана по-горе.
 • Ако смятате да не използвате филтъра дълго време, то той трябва да се консервира. Просто приберете филтъра в пликче и го оставете в хладилника (не във фризера!) докато се върнете.
 • Филтърът е предназначен за филтриране на вода, отговаряща на БДС стандартите за питейна вода. Ако използвате филтъра с много мръсна вода (при аварийни ситуации), за Ваша безопасност, то трябва да се смени (дори и ако не е бил изразходван капацитета му).
 • Филтърът е предназначен за филтриране на водопроводна вода. Ако използвате филтъра за пречистване на вода с неясен състав (кладенец, сондаж, река), водата трябва да се преварява. Същото се отнася и за водата за новородени и бебета до 24 месеца (както е препоръчал Вашият педиатър).Въпреки, че филтърът съдържа активно сребро, то неговото действие е да предпазва филтрите от развитие на бактерии, микроби и водорасли в него. Ако не желаете да преварявате водата, то Ви препоръчваме да се насочите към системите за филтриране (с кухи влакна) или автоматите за трапезна вода. Първите дават 100% гаранция за премахване на бактерии без химични или термични процеси, а вотирте могат да премахнат бактерии, вируси, солите на твърдостта (причината за котлен камък) и намалят съдържанието на примеси като флуориди, нитрати, нитрити, арсен и други тежки метали.
 • Сменяйте филтъра в описаните срокове в инструкцията, дори и да не сте изразходили капацитета му. Това гарантира, че Вие и Вашето семейство ще пият наистина чиста и полезна вода!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор B100-6 (К2)

B100-6 (К2)

25.90лв. с ДДС

Комплект сменяеми филтриращ модули за твърда вода Аквафор В100-6 – 2 броя. Подобрява вкуса и мириса на питейна вода. Премахва основните примеси, остатъчен хлор, олово, органични съединения и други замърсители, които може да се съдържат във водопроводната вода. Омекотява водата. Препоръчва се за твърда вода (4 – 8 mg.eq/L).

Филтърът е съвместин с кани Престиж / Маша и Мечока, Премиум, Ултра, Прованс, Триумф

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Комплект сменяеми филтриращ модули за твърда вода Аквафор В100-6 – 2 броя. Подобрява вкуса и мириса на питейна вода. Премахва основните примеси, остатъчен хлор, олово, органични съединения и други замърсители, които може да се съдържат във водопроводната вода. Омекотява водата. Препоръчва се за твърда вода (4 – 8 mg.eq/L).

Филтърът е съвместин с кани Престиж / Маша и Мечока, Премиум, Ултра, Прованс, Триумф

Преди използването на нов филтриращ модул, той следва да се накисне във вода, както е описано във инструкция.

Допълнителна информация

Тегло 1 kg
Размери 7 x 7 x 13 cm
Ресурс

300L

Литри / мин

10L

Инструкции и препоръки

За да извлечете максималната ефективност на този продукт е нужно да се изпълнят няколко лесни стъпки за подготовка на филтъра/ите, и да спазвате няколко препоръки:

Когато за пръв път използвате или подменяте вече изразходвания филтър за вода:

 1. Разглобете и измийте каната преди поставяне на новия филтър с хладка вода и щадящ миещ преперат (веро).Да не се измиват в съдомиялни, защото пластмасата ще избледнее и каната ще изгуби красивия си външен вид.
 2. Поставете филтъра в някой съд (или в самия прозрачен корпус на каната) и го накиснете в хладка вода за 10 минути.Това се прави за да може сорбентът в него да набъбне и за да се обезвъздуши (въздушните джобове във филтъра не позволяват на водата да премине през него).
 3. Сглобете частите на каната обратно и поставете филтъра в отвора на фунията (цветната, горна част) на каната така, че да бъде перпендикулярен на дъното на каната (да не бъде изкривен, за да не протича отстрани).
 4. Напълнете каната с вода два пъти (пълните фунията и я оставяте да се изтече в долната част) и изливате филтрираната вода в канала (или полейте цветята у дома).Това се прави за да се премахнат фините частици активен въглен, които може да изпаднат в долната част на каната (поради вибрациите при транспортиране). Ако филтърът наближава края на срока на годност (или филтърът е изсъхнал), може да се наложат още няколко повторения. Активният въглен не е опасен за организма, но естетически неприятен за гледане там, където се очаква водата да е чиста. 
 5. Ако каната Ви разполага с индикатор за оставащия капацитет на каната, го нулирайте според инструкцията за употреба.
 6. Наздраве!

Препоръки за експлоатация:

 • Филтрирайте поне веднъж дневно вода и не оставяйте водата да престои в каната повече от 48 часаПрепоръчваме водата да се използва в рамките на първите 24 часа, за да сте сигурни, че водата Ви е винаги прясна (това е едно от предимствата на филтрираната вода).
 • Ако филтърът не се използва дълго време (примерно отидете на почивка) или е бил накиснат във вода, повече от 48 часа, Ви съветваме да повторите процедурата за подготовка на филтъра, описана по-горе.
 • Ако смятате да не използвате филтъра дълго време, то той трябва да се консервира. Просто приберете филтъра в пликче и го оставете в хладилника (не във фризера!) докато се върнете.
 • Филтърът е предназначен за филтриране на вода, отговаряща на БДС стандартите за питейна вода. Ако използвате филтъра с много мръсна вода (при аварийни ситуации), за Ваша безопасност, то трябва да се смени (дори и ако не е бил изразходван капацитета му).
 • Филтърът е предназначен за филтриране на водопроводна вода. Ако използвате филтъра за пречистване на вода с неясен състав (кладенец, сондаж, река), водата трябва да се преварява. Същото се отнася и за водата за новородени и бебета до 24 месеца (както е препоръчал Вашият педиатър).Въпреки, че филтърът съдържа активно сребро, то неговото действие е да предпазва филтрите от развитие на бактерии, микроби и водорасли в него. Ако не желаете да преварявате водата, то Ви препоръчваме да се насочите към системите за филтриране (с кухи влакна) или автоматите за трапезна вода. Първите дават 100% гаранция за премахване на бактерии без химични или термични процеси, а вотирте могат да премахнат бактерии, вируси, солите на твърдостта (причината за котлен камък) и намалят съдържанието на примеси като флуориди, нитрати, нитрити, арсен и други тежки метали.
 • Сменяйте филтъра в описаните срокове в инструкцията, дори и да не сте изразходили капацитета му. Това гарантира, че Вие и Вашето семейство ще пият наистина чиста и полезна вода!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Филтри B100-6 (3 броя)

B100-6 (К3)

37.90лв. с ДДС

Комплект сменяеми филтриращ модули за твърда вода Аквафор В100-6 – 3 броя. Подобрява вкуса и миризмата на питейна вода. Премахва основните примеси, остатъчен хлор, олово, органични съединения и други замърсители, които може да се съдържат във водопроводната вода. Омекотява водата.

Филтърът е съвместин с кани Престиж / Маша и Мечока, Премиум, Ултра, Прованс, Триумф

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Комплект сменяеми филтриращ модули за твърда вода Аквафор В100-6 – 3 броя. Подобрява вкуса и миризмата на питейна вода. Премахва основните примеси, остатъчен хлор, олово, органични съединения и други замърсители, които може да се съдържат във водопроводната вода. Омекотява водата. Препоръчва се за твърда вода (4 – 8 mg.eq/L).

Филтърът е съвместин с кани Престиж / Маша и Мечока, Премиум, Ултра, Прованс, Триумф

Преди използването на нов филтриращ модул, той следва да се накисне във вода, както е описано във инструкция.

Допълнителна информация

Тегло 1 kg
Размери 7 x 7 x 13 cm
Ресурс

300L

Литри / мин

10L

Инструкции и препоръки

За да извлечете максималната ефективност на този продукт е нужно да се изпълнят няколко лесни стъпки за подготовка на филтъра/ите, и да спазвате няколко препоръки:

Когато за пръв път използвате или подменяте вече изразходвания филтър за вода:

 1. Разглобете и измийте каната преди поставяне на новия филтър с хладка вода и щадящ миещ преперат (веро).

  Да не се измиват в съдомиялни, защото пластмасата ще избледнее и каната ще изгуби красивия си външен вид.

 2. Поставете филтъра в някой съд (или в самия прозрачен корпус на каната) и го накиснете в хладка вода за 10 минути.

  Това се прави за да може сорбентът в него да набъбне и за да се обезвъздуши (въздушните джобове във филтъра не позволяват на водата да премине през него).

 3. Сглобете частите на каната обратно и поставете филтъра в отвора на фунията (цветната, горна част) на каната така, че да бъде перпендикулярен на дъното на каната (да не бъде изкривен, за да не протича отстрани).
 4. Напълнете каната с вода два пъти (пълните фунията и я оставяте да се изтече в долната част) и изливате филтрираната вода в канала (или полейте цветята у дома).

  Това се прави за да се премахнат фините частици активен въглен, които може да изпаднат в долната част на каната (поради вибрациите при транспортиране). Ако филтърът наближава края на срока на годност (или филтърът е изсъхнал), може да се наложат още няколко повторения. Активният въглен не е опасен за организма, но естетически неприятен за гледане там, където се очаква водата да е чиста. 

 5. Ако каната Ви разполага с индикатор за оставащия капацитет на каната, го нулирайте според инструкцията за употреба.
 6. Наздраве!

Препоръки за експлоатация:

 • Филтрирайте поне веднъж дневно вода и не оставяйте водата да престои в каната повече от 48 часа

  Препоръчваме водата да се използва в рамките на първите 24 часа, за да сте сигурни, че водата Ви е винаги прясна (това е едно от предимствата на филтрираната вода).

 • Ако филтърът не се използва дълго време (примерно отидете на почивка) или е бил накиснат във вода, повече от 48 часа, Ви съветваме да повторите процедурата за подготовка на филтъра, описана по-горе.
 • Ако смятате да не използвате филтъра дълго време, то той трябва да се консервира. Просто приберете филтъра в пликче и го оставете в хладилника (не във фризера!) докато се върнете.
 • Филтърът е предназначен за филтриране на вода, отговаряща на БДС стандартите за питейна вода. Ако използвате филтъра с много мръсна вода (при аварийни ситуации), за Ваша безопасност, то трябва да се смени (дори и ако не е бил изразходван капацитета му).
 • Филтърът е предназначен за филтриране на водопроводна вода. Ако използвате филтъра за пречистване на вода с неясен състав (кладенец, сондаж, река), водата трябва да се преварява. Същото се отнася и за водата за новородени и бебета до 24 месеца (както е препоръчал Вашият педиатър).

  Въпреки, че филтърът съдържа активно сребро, то неговото действие е да предпазва филтрите от развитие на бактерии, микроби и водорасли в него. Ако не желаете да преварявате водата, то Ви препоръчваме да се насочите към системите за филтриране (с кухи влакна) или автоматите за трапезна вода. Първите дават 100% гаранция за премахване на бактерии без химични или термични процеси, а вотирте могат да премахнат бактерии, вируси, солите на твърдостта (причината за котлен камък) и намалят съдържанието на примеси като флуориди, нитрати, нитрити, арсен и други тежки метали.

 • Сменяйте филтъра в описаните срокове в инструкцията, дори и да не сте изразходили капацитета му. Това гарантира, че Вие и Вашето семейство ще пият наистина чиста и полезна вода!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

АКЦИЯ!
Аквафор B100-6 (К4) за твърда вода

B100-6 (К4)

52.90лв. 36.90лв. с ДДС

Комплект сменяеми филтриращ модули за твърда вода Аквафор В100-6 – 4 броя. Подобрява вкуса и миризмата на питейна вода. Премахва основните примеси, остатъчен хлор, олово, органични съединения и други замърсители, които може да се съдържат във водопроводната вода. Омекотява водата.

Филтърът е съвместин с кани Престиж / Маша и Мечока, Премиум, Ултра, Прованс, Триумф

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Комплект сменяеми филтриращ модули за твърда вода Аквафор В100-6 – 4 броя. Подобрява вкуса и миризмата на питейна вода. Премахва основните примеси, остатъчен хлор, олово, органични съединения и други замърсители, които може да се съдържат във водопроводната вода. Омекотява водата. Препоръчва се за твърда вода (4 – 8 mg.eq/L).

Филтърът е съвместин с кани Престиж / Маша и Мечока, Премиум, Ултра, Прованс, Триумф

Преди използването на нов филтриращ модул, той следва да се накисне във вода, както е описано във инструкция.

Допълнителна информация

Тегло 1 kg
Размери 7 x 7 x 13 cm
Ресурс

300L

Литри / мин

10L

Инструкции и препоръки

За да извлечете максималната ефективност на този продукт е нужно да се изпълнят няколко лесни стъпки за подготовка на филтъра/ите, и да спазвате няколко препоръки:

Когато за пръв път използвате или подменяте вече изразходвания филтър за вода:

 1. Разглобете и измийте каната преди поставяне на новия филтър с хладка вода и щадящ миещ преперат (веро).Да не се измиват в съдомиялни, защото пластмасата ще избледнее и каната ще изгуби красивия си външен вид.
 2. Поставете филтъра в някой съд (или в самия прозрачен корпус на каната) и го накиснете в хладка вода за 10 минути.Това се прави за да може сорбентът в него да набъбне и за да се обезвъздуши (въздушните джобове във филтъра не позволяват на водата да премине през него).
 3. Сглобете частите на каната обратно и поставете филтъра в отвора на фунията (цветната, горна част) на каната така, че да бъде перпендикулярен на дъното на каната (да не бъде изкривен, за да не протича отстрани).
 4. Напълнете каната с вода два пъти (пълните фунията и я оставяте да се изтече в долната част) и изливате филтрираната вода в канала (или полейте цветята у дома).Това се прави за да се премахнат фините частици активен въглен, които може да изпаднат в долната част на каната (поради вибрациите при транспортиране). Ако филтърът наближава края на срока на годност (или филтърът е изсъхнал), може да се наложат още няколко повторения. Активният въглен не е опасен за организма, но естетически неприятен за гледане там, където се очаква водата да е чиста. 
 5. Ако каната Ви разполага с индикатор за оставащия капацитет на каната, го нулирайте според инструкцията за употреба.
 6. Наздраве!

Препоръки за експлоатация:

 • Филтрирайте поне веднъж дневно вода и не оставяйте водата да престои в каната повече от 48 часаПрепоръчваме водата да се използва в рамките на първите 24 часа, за да сте сигурни, че водата Ви е винаги прясна (това е едно от предимствата на филтрираната вода).
 • Ако филтърът не се използва дълго време (примерно отидете на почивка) или е бил накиснат във вода, повече от 48 часа, Ви съветваме да повторите процедурата за подготовка на филтъра, описана по-горе.
 • Ако смятате да не използвате филтъра дълго време, то той трябва да се консервира. Просто приберете филтъра в пликче и го оставете в хладилника (не във фризера!) докато се върнете.
 • Филтърът е предназначен за филтриране на вода, отговаряща на БДС стандартите за питейна вода. Ако използвате филтъра с много мръсна вода (при аварийни ситуации), за Ваша безопасност, то трябва да се смени (дори и ако не е бил изразходван капацитета му).
 • Филтърът е предназначен за филтриране на водопроводна вода. Ако използвате филтъра за пречистване на вода с неясен състав (кладенец, сондаж, река), водата трябва да се преварява. Същото се отнася и за водата за новородени и бебета до 24 месеца (както е препоръчал Вашият педиатър).Въпреки, че филтърът съдържа активно сребро, то неговото действие е да предпазва филтрите от развитие на бактерии, микроби и водорасли в него. Ако не желаете да преварявате водата, то Ви препоръчваме да се насочите към системите за филтриране (с кухи влакна) или автоматите за трапезна вода. Първите дават 100% гаранция за премахване на бактерии без химични или термични процеси, а вотирте могат да премахнат бактерии, вируси, солите на твърдостта (причината за котлен камък) и намалят съдържанието на примеси като флуориди, нитрати, нитрити, арсен и други тежки метали.
 • Сменяйте филтъра в описаните срокове в инструкцията, дори и да не сте изразходили капацитета му. Това гарантира, че Вие и Вашето семейство ще пият наистина чиста и полезна вода!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор B100-7

B100-7

13.50лв. с ДДС

Сменяем филтриращ модул за кани Аквафор. Качествено пречиства водата от основните вредни примеси и запазва оригиналния минерален състав на водата. Препоръчва се за филтриране на мека вода (до 2 мЕкв / л).

Филтърът е съвместин с кани Престиж / Маша и Мечока, Премиум, Ултра, Прованс, Триумф

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Сменяем филтриращ модул за кани Аквафор. Качествено пречиства водата от основните вредни примеси и запазва оригиналния минерален състав на водата. Препоръчва се за филтриране на мека вода (до 2 мЕкв / л).

Филтърът е съвместин с кани Престиж / Маша и Мечока, Премиум, Ултра, Прованс, Триумф

Преди използването на нов филтриращ модул, той следва да се накисне във вода, както е описано във инструкция.

Допълнителна информация

Тегло 1 kg
Размери 7 x 7 x 13 cm
Ресурс

300L

Литри / мин

10L

Инструкции и препоръки

За да извлечете максималната ефективност на този продукт е нужно да се изпълнят няколко лесни стъпки за подготовка на филтъра/ите, и да спазвате няколко препоръки:

Когато за пръв път използвате или подменяте вече изразходвания филтър за вода:
Разглобете и измийте каната преди поставяне на новия филтър с хладка вода и щадящ миещ преперат (веро).

Да не се измиват в съдомиялни, защото пластмасата ще избледнее и каната ще изгуби красивия си външен вид.
Поставете филтъра в някой съд (или в самия прозрачен корпус на каната) и го накиснете в хладка вода за 10 минути.

Това се прави за да може сорбентът в него да набъбне и за да се обезвъздуши (въздушните джобове във филтъра не позволяват на водата да премине през него).
Сглобете частите на каната обратно и поставете филтъра в отвора на фунията (цветната, горна част) на каната така, че да бъде перпендикулярен на дъното на каната (да не бъде изкривен, за да не протича отстрани).
Напълнете каната с вода два пъти (пълните фунията и я оставяте да се изтече в долната част) и изливате филтрираната вода в канала (или полейте цветята у дома).

Това се прави за да се премахнат фините частици активен въглен, които може да изпаднат в долната част на каната (поради вибрациите при транспортиране). Ако филтърът наближава края на срока на годност (или филтърът е изсъхнал), може да се наложат още няколко повторения. Активният въглен не е опасен за организма, но естетически неприятен за гледане там, където се очаква водата да е чиста.
Ако каната Ви разполага с индикатор за оставащия капацитет на каната, го нулирайте според инструкцията за употреба.
Наздраве!
Препоръки за експлоатация:
Филтрирайте поне веднъж дневно вода и не оставяйте водата да престои в каната повече от 48 часа

Препоръчваме водата да се използва в рамките на първите 24 часа, за да сте сигурни, че водата Ви е винаги прясна (това е едно от предимствата на филтрираната вода).
Ако филтърът не се използва дълго време (примерно отидете на почивка) или е бил накиснат във вода, повече от 48 часа, Ви съветваме да повторите процедурата за подготовка на филтъра, описана по-горе.
Ако смятате да не използвате филтъра дълго време, то той трябва да се консервира. Просто приберете филтъра в пликче и го оставете в хладилника (не във фризера!) докато се върнете.
Филтърът е предназначен за филтриране на вода, отговаряща на БДС стандартите за питейна вода. Ако използвате филтъра с много мръсна вода (при аварийни ситуации), за Ваша безопасност, то трябва да се смени (дори и ако не е бил изразходван капацитета му).
Филтърът е предназначен за филтриране на водопроводна вода. Ако използвате филтъра за пречистване на вода с неясен състав (кладенец, сондаж, река), водата трябва да се преварява. Същото се отнася и за водата за новородени и бебета до 24 месеца (както е препоръчал Вашият педиатър).

Въпреки, че филтърът съдържа активно сребро, то неговото действие е да предпазва филтрите от развитие на бактерии, микроби и водорасли в него. Ако не желаете да преварявате водата, то Ви препоръчваме да се насочите към системите за филтриране (с кухи влакна) или автоматите за трапезна вода. Първите дават 100% гаранция за премахване на бактерии без химични или термични процеси, а вотирте могат да премахнат бактерии, вируси, солите на твърдостта (причината за котлен камък) и намалят съдържанието на примеси като флуориди, нитрати, нитрити, арсен и други тежки метали.
Сменяйте филтъра в описаните срокове в инструкцията, дори и да не сте изразходили капацитета му. Това гарантира, че Вие и Вашето семейство ще пият наистина чиста и полезна вода!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор B100-8

B100-8

13.90лв. с ДДС

Сменяем филтриращ модул за кани Аквафор. Качествено пречиства водата от основните вредни примеси и запазва оригиналния минерален състав на водата. Филтърът е с увеличен ресурс за отстраняване на хлор (350 литра).

Филтърът е съвместин с кани Престиж / Маша и Мечока, Премиум, Ултра, Прованс, Триумф

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Сменяем филтриращ модул за кани Аквафор. Качествено пречиства водата от основните вредни примеси и запазва оригиналния минерален състав на водата. Филтърът е с увеличен ресурс за отстраняване на хлор (350 литра).

Филтърът е съвместин с кани Престиж / Маша и Мечока, Премиум, Ултра, Прованс, Триумф

Преди използването на нов филтриращ модул, той следва да се накисне във вода, както е описано във инструкция.

Допълнителна информация

Тегло 1 kg
Размери 7 x 7 x 13 cm
Ресурс

300L

Литри / мин

10L

Инструкции и препоръки

За да извлечете максималната ефективност на този продукт е нужно да се изпълнят няколко лесни стъпки за подготовка на филтъра/ите, и да спазвате няколко препоръки:

Когато за пръв път използвате или подменяте вече изразходвания филтър за вода:

 1. Разглобете и измийте каната преди поставяне на новия филтър с хладка вода и щадящ миещ преперат (веро).Да не се измиват в съдомиялни, защото пластмасата ще избледнее и каната ще изгуби красивия си външен вид.
 2. Поставете филтъра в някой съд (или в самия прозрачен корпус на каната) и го накиснете в хладка вода за 10 минути.Това се прави за да може сорбентът в него да набъбне и за да се обезвъздуши (въздушните джобове във филтъра не позволяват на водата да премине през него).
 3. Сглобете частите на каната обратно и поставете филтъра в отвора на фунията (цветната, горна част) на каната така, че да бъде перпендикулярен на дъното на каната (да не бъде изкривен, за да не протича отстрани).
 4. Напълнете каната с вода два пъти (пълните фунията и я оставяте да се изтече в долната част) и изливате филтрираната вода в канала (или полейте цветята у дома).Това се прави за да се премахнат фините частици активен въглен, които може да изпаднат в долната част на каната (поради вибрациите при транспортиране). Ако филтърът наближава края на срока на годност (или филтърът е изсъхнал), може да се наложат още няколко повторения. Активният въглен не е опасен за организма, но естетически неприятен за гледане там, където се очаква водата да е чиста. 
 5. Ако каната Ви разполага с индикатор за оставащия капацитет на каната, го нулирайте според инструкцията за употреба.
 6. Наздраве!

Препоръки за експлоатация:

 • Филтрирайте поне веднъж дневно вода и не оставяйте водата да престои в каната повече от 48 часаПрепоръчваме водата да се използва в рамките на първите 24 часа, за да сте сигурни, че водата Ви е винаги прясна (това е едно от предимствата на филтрираната вода).
 • Ако филтърът не се използва дълго време (примерно отидете на почивка) или е бил накиснат във вода, повече от 48 часа, Ви съветваме да повторите процедурата за подготовка на филтъра, описана по-горе.
 • Ако смятате да не използвате филтъра дълго време, то той трябва да се консервира. Просто приберете филтъра в пликче и го оставете в хладилника (не във фризера!) докато се върнете.
 • Филтърът е предназначен за филтриране на вода, отговаряща на БДС стандартите за питейна вода. Ако използвате филтъра с много мръсна вода (при аварийни ситуации), за Ваша безопасност, то трябва да се смени (дори и ако не е бил изразходван капацитета му).
 • Филтърът е предназначен за филтриране на водопроводна вода. Ако използвате филтъра за пречистване на вода с неясен състав (кладенец, сондаж, река), водата трябва да се преварява. Същото се отнася и за водата за новородени и бебета до 24 месеца (както е препоръчал Вашият педиатър).Въпреки, че филтърът съдържа активно сребро, то неговото действие е да предпазва филтрите от развитие на бактерии, микроби и водорасли в него. Ако не желаете да преварявате водата, то Ви препоръчваме да се насочите към системите за филтриране (с кухи влакна) или автоматите за трапезна вода. Първите дават 100% гаранция за премахване на бактерии без химични или термични процеси, а вотирте могат да премахнат бактерии, вируси, солите на твърдостта (причината за котлен камък) и намалят съдържанието на примеси като флуориди, нитрати, нитрити, арсен и други тежки метали.
 • Сменяйте филтъра в описаните срокове в инструкцията, дори и да не сте изразходили капацитета му. Това гарантира, че Вие и Вашето семейство ще пият наистина чиста и полезна вода!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор B150

B150

79.90лв. с ДДС

Аквафор B150 е сменяем филтриращ модул за пречистване на питейна вода със системата Аквафор Фаворит. Благодарение на уникалната му коаксиална структура и градиентна поритост, водата се пречиства практически от всички вредни примеси и разполага с дълъг срок на служба.

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Аквафор B150 е сменяем филтриращ модул за пречистване на питейна вода със системата Аквафор Фаворит. Благодарение на уникалната му коаксиална структура и градиентна поритост, водата се пречиства практически от всички вредни примеси и разполага с дълъг срок на служба.

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 15 x 7 x 12 cm
Ресурс

16000L

Литри / мин

25L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор B150-Миди

B150-Миди

159.90лв. с ДДС

Аквафор B150-Миди е предназначен за пречистването на студената вода до степен питейна. Пречиства от механични примеси с размер над 0.8 микрона, 100% от активния хлор, окисите на желязо, органични вещества и тежки метали.

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Аквафор B150-Миди е предназначен за пречистването на студената вода до степен питейна. Пречиства от механични примеси с размер над 0.8 микрона, 100% от активния хлор, окисите на желязо, органични вещества и тежки метали.

Влиянието му върху водопроводното налягане е минимално.

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 15 x 7 x 12 cm
Ресурс

25000L

Литри / мин

20L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор B150-Плюс

B150-Плюс

179.90лв. с ДДС

Сменяемият филтриращ модул Аквафор В150-Плюс пречиства водопроводната вода във Вашия апартамент или къща. Изполва се с корпуса Аквафор Викинг.

Модулът се състои от два коаксиално разположени слоя: външен с пористост 10 микрона, и вътрешен с 5 микронна структура.

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Сменяемият филтриращ модул Аквафор В150-Плюс пречиства водопроводната вода във Вашия апартамент или къща. Изполва се с корпуса Аквафор Викинг.

Модулът се състои от два коаксиално разположени слоя: външен с пористост 10 микрона, и вътрешен с 5 микронна структура, което осигурява дълбоко пречистване на водата от активен хлор, органични вещества, тежки метали, лош мирис, ръжда, пясък други вредни примеси, при незначително намаление на налягането във водопровода.

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 15 x 7 x 12 cm
Ресурс

40000L

Литри / мин

10L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор B200

B200

40.00лв. с ДДС

Комплект от сменяеми филтриращи модули за филтриране и омекотяване на водата за Аквафор Модерн. Благодарение на уникалното съчетание от влакнести и гранулирани сорбенти, комплектът надеждно премахва почти всички вредни примеси.

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Комплект от сменяеми филтриращи модули за филтриране и омекотяване на водата за Аквафор Модерн. Благодарение на уникалното съчетание от влакнести и гранулирани сорбенти, комплектът надеждно премахва почти всички вредни примеси.

Ресурсът на комплекта филтрите е 4 000 л.

Допълнителна информация

Тегло 0.2 kg
Размери 15 x 7 x 12 cm
Ресурс

4000L

Литри / мин

1.2L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

АКЦИЯ!
Аквафор B25 с Магнезий!

B25 (Mg)

12.90лв. 11.90лв. с ДДС

Универсален сменяем филтриращ модул с филтриращ ресурс 200 литра и обогатяване с Магнезий! Сигурно и дълбоко пречиства и омекотява водата. Филтърът е съвместим с кани от немски и американски производители. По-изгоден като цена, В25 (Mg) пречиства водата много по-добре от аналозите си.

Филтърът е съвместин с кани Аметист, Агат, Тайм, Джаспър, Ледена епоха (MAXFOR), Орион и кани на други производители, използващи филтри „Brita Maxtra“

Аквафор B25 (Mg) насища водата с магнезий до оптималните възможни нива и защитава сърцето, костите и мускулите от негативните влияния на съвременния ритъм на живот.

 • Помага за добрата работа на сърдечно-съдовата и опорно-двигателната системи.
 • Помага да се чувствате по-здрави, по-бодри и готови да посрещнете всяко предизвикателство на съвременния начин на живот.
 • Подобрява вкуса и аромата на храните и напитките, приготвени с филтрирана и обогатена с магнезий вода.

№1 по качество в Германия за 2015г Филтърът Аквафор B25 (B100-25) е най-добрият сред филтрите за 2015г. според сравнителните изпитания на Stiftung Warentest (www.test.de) – Държавен институт основан от Министерството на икономиката на Германия.

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Универсален сменяем филтриращ модул с филтриращ ресурс 200 литра и обогатяване с Магнезий! Сигурно и дълбоко пречиства и омекотява водата. Филтърът е съвместим с кани от немски и американски производители. По-изгоден като цена, В25 (Mg) пречиства водата много по-добре от аналозите си..

Филтърът е съвместин с кани Аметист, Агат, Тайм, Джаспър, Ледена епоха (MAXFOR), Орион и кани на други производители, използващи филтри „Brita Maxtra“

Магнезият – липсващото звено към по-добро здраве!

Магнезий – един от главните минерали, който ни е необходим всеки ден, но често пренебрегван от хората. Безсънието и хроническата умора са главните симптоми, индикиращи дефицит на магнезий. Също така, при недостига на този важен за организма минерал, се влошава мускулната и сърдечната дейности, както и здравината на костите.

Две трети от населението на земята страда от недостиг на магнезий

В нашия дневен порцион магнезият не е много – той се съдържа в картофите, фасула, ядките и други. Но даже в тези храни, магнезият трудно се запазва след приготвянето им. Затова, експертите от Световната Здравна Организация препоръчват да се търсят допълнителни източници.

Аквафор е тук за да помогне!

Следвайки съветите на здравните експерти и разбирайки нуждата от решение на този проблем, технолозите на Аквафор създадоха
ново поколение филтриращи модули, които не само премахват всички вредни примеси във водопроводната вода, но и обогатяват водата с този полезен и нужен за организма минерал – Аквафор В25 (Mg)!

Аквафор B25 (Mg) насища водата с магнезий до оптималните възможни нива и защитава сърцето, костите и мускулите от негативните влияния на съвременния ритъм на живот.

 • Помага за добрата работа на сърдечно-съдовата и опорно-двигателната системи.
 • Помага да се чувствате по-здрави, по-бодри и готови да посрещнете всяко предизвикателство на съвременния начин на живот.
 • Подобрява вкуса и аромата на храните и напитките, приготвени с филтрирана и обогатена с магнезий вода.
 • Подхожда към кани Аквафор Аметист, Джаспър, Тайм, Агат, както и към кани на други немски и американски производители.

Сменяемите филтри на Аквафор драматично намалят най-вредните примеси в чешмяната вода. Те включват:

 • Седименти като ръжда, пясък, кал, полен
 • Хлор, хлороформ, и други органични хлорни съставки
 • Метали и тежки метали: желязо, олово, живак, мед, алуминий
 • Нефтохимикали
 • Феноли
 • Лекарства, включително хормони и антибиотици
 • Бактерии

№1 по качество в Германия за 2015г Филтърът Аквафор B25 (B100-25) е най-добрият сред филтрите за 2015г. според сравнителните изпитания на Stiftung Warentest (www.test.de) – Държавен институт основан от Министерството на икономиката на Германия.

Допълнителна информация

Тегло 0.2 kg
Размери 9 x 5 x 7 cm
Ресурс

200L

Литри / мин

10L

Инструкции и препоръки

За да извлечете максималната ефективност на този продукт е нужно да се изпълнят няколко лесни стъпки за подготовка на филтъра/ите, и да спазвате няколко препоръки:

Когато за пръв път използвате или подменяте вече изразходвания филтър за вода:

 1. Разглобете и измийте каната преди поставяне на новия филтър с хладка вода и щадящ миещ преперат (веро).Да не се измиват в съдомиялни, защото пластмасата ще избледнее и каната ще изгуби красивия си външен вид.
 2. Поставете филтъра в някой съд (или в самия прозрачен корпус на каната) и го накиснете в хладка вода за 10 минути.Това се прави за да може сорбентът в него да набъбне и за да се обезвъздуши (въздушните джобове във филтъра не позволяват на водата да премине през него).
 3. Сглобете частите на каната обратно и поставете филтъра в отвора на фунията (цветната, горна част) на каната така, че да бъде перпендикулярен на дъното на каната (да не бъде изкривен, за да не протича отстрани).
 4. Напълнете каната с вода два пъти (пълните фунията и я оставяте да се изтече в долната част) и изливате филтрираната вода в канала (или полейте цветята у дома).Това се прави за да се премахнат фините частици активен въглен, които може да изпаднат в долната част на каната (поради вибрациите при транспортиране). Ако филтърът наближава края на срока на годност (или филтърът е изсъхнал), може да се наложат още няколко повторения. Активният въглен не е опасен за организма, но естетически неприятен за гледане там, където се очаква водата да е чиста. 
 5. Ако каната Ви разполага с индикатор за оставащия капацитет на каната, го нулирайте според инструкцията за употреба.
 6. Наздраве!

Препоръки за експлоатация:

 • Филтрирайте поне веднъж дневно вода и не оставяйте водата да престои в каната повече от 48 часаПрепоръчваме водата да се използва в рамките на първите 24 часа, за да сте сигурни, че водата Ви е винаги прясна (това е едно от предимствата на филтрираната вода).
 • Ако филтърът не се използва дълго време (примерно отидете на почивка) или е бил накиснат във вода, повече от 48 часа, Ви съветваме да повторите процедурата за подготовка на филтъра, описана по-горе.
 • Ако смятате да не използвате филтъра дълго време, то той трябва да се консервира. Просто приберете филтъра в пликче и го оставете в хладилника (не във фризера!) докато се върнете.
 • Филтърът е предназначен за филтриране на вода, отговаряща на БДС стандартите за питейна вода. Ако използвате филтъра с много мръсна вода (при аварийни ситуации), за Ваша безопасност, то трябва да се смени (дори и ако не е бил изразходван капацитета му).
 • Филтърът е предназначен за филтриране на водопроводна вода. Ако използвате филтъра за пречистване на вода с неясен състав (кладенец, сондаж, река), водата трябва да се преварява. Същото се отнася и за водата за новородени и бебета до 24 месеца (както е препоръчал Вашият педиатър).Въпреки, че филтърът съдържа активно сребро, то неговото действие е да предпазва филтрите от развитие на бактерии, микроби и водорасли в него. Ако не желаете да преварявате водата, то Ви препоръчваме да се насочите към системите за филтриране (с кухи влакна) или автоматите за трапезна вода. Първите дават 100% гаранция за премахване на бактерии без химични или термични процеси, а вотирте могат да премахнат бактерии, вируси, солите на твърдостта (причината за котлен камък) и намалят съдържанието на примеси като флуориди, нитрати, нитрити, арсен и други тежки метали.
 • Сменяйте филтъра в описаните срокове в инструкцията, дори и да не сте изразходили капацитета му. Това гарантира, че Вие и Вашето семейство ще пият наистина чиста и полезна вода!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор B25 (K3)

B25 (Mg) (K3)

35.90лв. с ДДС

Комплект 3 броя универсални сменяеми филтриращи модули с филтриращ капацитет 200 литра (всеки филтър) и обогатяване с Магнезий! Сигурно и дълбоко пречиства и омекотява водата. Филтърът е съвместим с кани от немски и американски производители. По-изгоден като цена, В25 (Mg) пречиства водата много по-добре от аналозите си.

Филтърът е съвместин с кани Аметист, Агат, Тайм, Джаспър, Ледена епоха (MAXFOR), Орион и кани на други производители, използващи филтри „Brita Maxtra“

Аквафор B25 (Mg) насища водата с магнезий до оптималните възможни нива и защитава сърцето, костите и мускулите от негативните влияния на съвременния ритъм на живот.

 • Помага за добрата работа на сърдечно-съдовата и опорно-двигателната системи.
 • Помага да се чувствате по-здрави, по-бодри и готови да посрещнете всяко предизвикателство на съвременния начин на живот.
 • Подобрява вкуса и аромата на храните и напитките, приготвени с филтрирана и обогатена с магнезий вода.

№1 по качество в Германия за 2015г Филтърът Аквафор B25 (B100-25) е най-добрият сред филтрите за 2015г. според сравнителните изпитания на Stiftung Warentest (www.test.de) – Държавен институт основан от Министерството на икономиката на Германия.

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Комплект 3 броя универсални сменяеми филтриращи модули с филтриращ капацитет 200 литра (всеки филтър) и обогатяване с Магнезий! Сигурно и дълбоко пречиства и омекотява водата. Филтърът е съвместим с кани от немски и американски производители. По-изгоден като цена, В25 (Mg) пречиства водата много по-добре от аналозите си.

Филтърът е съвместин с кани Аметист, Агат, Тайм, Джаспър, Ледена епоха (MAXFOR), Орион и кани на други производители, използващи филтри „Brita Maxtra“

Магнезият – липсващото звено към по-добро здраве!

Магнезий – един от главните минерали, който ни е необходим всеки ден, но често пренебрегван от хората. Безсънието и хроническата умора са главните симптоми, индикиращи дефицит на магнезий. Също така, при недостига на този важен за организма минерал, се влошава мускулната и сърдечната дейности, както и здравината на костите.

Две трети от населението на земята страда от недостиг на магнезий

В нашия дневен порцион магнезият не е много – той се съдържа в картофите, фасула, ядките и други. Но даже в тези храни, магнезият трудно се запазва след приготвянето им. Затова, експертите от Световната Здравна Организация препоръчват да се търсят допълнителни източници.

Аквафор е тук за да помогне!

Следвайки съветите на здравните експерти и разбирайки нуждата от решение на този проблем, технолозите на Аквафор създадоха
ново поколение филтриращи модули, които не само премахват всички вредни примеси във водопроводната вода, но и обогатяват водата с този полезен и нужен за организма минерал – Аквафор В25 (Mg)!

Аквафор B25 (Mg) насища водата с магнезий до оптималните възможни нива и защитава сърцето, костите и мускулите от негативните влияния на съвременния ритъм на живот.

 • Помага за добрата работа на сърдечно-съдовата и опорно-двигателната системи.
 • Помага да се чувствате по-здрави, по-бодри и готови да посрещнете всяко предизвикателство на съвременния начин на живот.
 • Подобрява вкуса и аромата на храните и напитките, приготвени с филтрирана и обогатена с магнезий вода.
 • Подхожда към кани Аквафор Аметист, Джаспър, Тайм, Агат, както и към кани на други немски и американски производители.

Сменяемите филтри на Аквафор ефикасно намалят най-вредните примеси в чешмяната вода. Те включват:

 • Седименти като ръжда, пясък, кал, полен
 • Хлор, хлороформ, и други органични хлорни съставки
 • Метали и тежки метали: желязо, олово, живак, мед, алуминий
 • Нефтохимикали
 • Феноли
 • Лекарства, включително хормони и антибиотици
 • Бактерии

№1 по качество в Германия за 2015г Филтърът Аквафор B25 (B100-25) е най-добрият сред филтрите за 2015г. според сравнителните изпитания на Stiftung Warentest (www.test.de) – Държавен институт основан от Министерството на икономиката на Германия.

Допълнителна информация

Тегло 0.6 kg
Размери 10 x 5 x 21 cm
Ресурс

200L

Литри / мин

10L

Инструкции и препоръки

За да извлечете максималната ефективност на този продукт е нужно да се изпълнят няколко лесни стъпки за подготовка на филтъра/ите, и да спазвате няколко препоръки:

Когато за пръв път използвате или подменяте вече изразходвания филтър за вода:

 1. Разглобете и измийте каната преди поставяне на новия филтър с хладка вода и щадящ миещ преперат (веро).Да не се измиват в съдомиялни, защото пластмасата ще избледнее и каната ще изгуби красивия си външен вид.
 2. Поставете филтъра в някой съд (или в самия прозрачен корпус на каната) и го накиснете в хладка вода за 10 минути.Това се прави за да може сорбентът в него да набъбне и за да се обезвъздуши (въздушните джобове във филтъра не позволяват на водата да премине през него).
 3. Сглобете частите на каната обратно и поставете филтъра в отвора на фунията (цветната, горна част) на каната така, че да бъде перпендикулярен на дъното на каната (да не бъде изкривен, за да не протича отстрани).
 4. Напълнете каната с вода два пъти (пълните фунията и я оставяте да се изтече в долната част) и изливате филтрираната вода в канала (или полейте цветята у дома).Това се прави за да се премахнат фините частици активен въглен, които може да изпаднат в долната част на каната (поради вибрациите при транспортиране). Ако филтърът наближава края на срока на годност (или филтърът е изсъхнал), може да се наложат още няколко повторения. Активният въглен не е опасен за организма, но естетически неприятен за гледане там, където се очаква водата да е чиста. 
 5. Ако каната Ви разполага с индикатор за оставащия капацитет на каната, го нулирайте според инструкцията за употреба.
 6. Наздраве!

Препоръки за експлоатация:

 • Филтрирайте поне веднъж дневно вода и не оставяйте водата да престои в каната повече от 48 часаПрепоръчваме водата да се използва в рамките на първите 24 часа, за да сте сигурни, че водата Ви е винаги прясна (това е едно от предимствата на филтрираната вода).
 • Ако филтърът не се използва дълго време (примерно отидете на почивка) или е бил накиснат във вода, повече от 48 часа, Ви съветваме да повторите процедурата за подготовка на филтъра, описана по-горе.
 • Ако смятате да не използвате филтъра дълго време, то той трябва да се консервира. Просто приберете филтъра в пликче и го оставете в хладилника (не във фризера!) докато се върнете.
 • Филтърът е предназначен за филтриране на вода, отговаряща на БДС стандартите за питейна вода. Ако използвате филтъра с много мръсна вода (при аварийни ситуации), за Ваша безопасност, то трябва да се смени (дори и ако не е бил изразходван капацитета му).
 • Филтърът е предназначен за филтриране на водопроводна вода. Ако използвате филтъра за пречистване на вода с неясен състав (кладенец, сондаж, река), водата трябва да се преварява. Същото се отнася и за водата за новородени и бебета до 24 месеца (както е препоръчал Вашият педиатър).Въпреки, че филтърът съдържа активно сребро, то неговото действие е да предпазва филтрите от развитие на бактерии, микроби и водорасли в него. Ако не желаете да преварявате водата, то Ви препоръчваме да се насочите към системите за филтриране (с кухи влакна) или автоматите за трапезна вода. Първите дават 100% гаранция за премахване на бактерии без химични или термични процеси, а вотирте могат да премахнат бактерии, вируси, солите на твърдостта (причината за котлен камък) и намалят съдържанието на примеси като флуориди, нитрати, нитрити, арсен и други тежки метали.
 • Сменяйте филтъра в описаните срокове в инструкцията, дори и да не сте изразходили капацитета му. Това гарантира, че Вие и Вашето семейство ще пият наистина чиста и полезна вода!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор B505-13

B505-13

69.90лв. с ДДС

Аквафор B505-13 е сменяем филтриращ модул за пречистване на студена вода за целия дом, предназначен за филтриращата система Викинг Мини.

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Аквафор B505-13 е сменяем филтриращ модул за пречистване на студена вода за целия дом, предназначен за филтриращата система Викинг Мини.

Модулът се състои от два коаксиално разположени слоя: външен с поритост 10 микрона, и вътрешен с 5 микронна структура, осигурявайки дълбоко пречистване на водата от хлор и други вредни примеси, при незначително намаление на налягането във водопровода.

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 15 x 7 x 12 cm
Ресурс

30000L

Литри / мин

10L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор B505-14

B505-14

79.90лв. с ДДС

Аквафор B505-14 е сменяем филтриращ модул за пречистване на гореща вода за целия дом, предназначен за филтриращата система Викинг Мини.

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Аквафор B505-14 е сменяем филтриращ модул за пречистване на гореща вода за целия дом, предназначен за филтриращата система Викинг Мини.

Модулът се състои от два коаксиално разположени слоя: външен с поритост 10 микрона, и вътрешен с 5 микронна структура, осигурявайки дълбоко пречистване на водата от хлор и други вредни примеси, при незначително намаление на налягането във водопровода.

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 15 x 7 x 12 cm
Ресурс

15000L

Литри / мин

10L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор B510-02

B510-02

16.90лв. с ДДС

Аквафор B510-02 е универсален сменяем модул за дълбоко пречистване на водата. Използва се в стационарни системи за пречистване на питейна вода Аквафор Трио и Осмо. Пречиства водата от хлор, фелол, пестициди, тежки метали, органични вещества, механични примеси над 5 микрона.

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Аквафор B510-02 е универсален сменяем модул за дълбоко пречистване на водата. Използва се в стационарни системи за пречистване на питейна вода Аквафор Трио и Осмо. Пречиства водата от хлор, фенол, пестициди, тежки метали, органични вещества, механични примеси над 5 микрона.

Може да се използва и със системи на други производители, които използват стандартен размер на корпуса (10″).

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 15 x 7 x 12 cm
Ресурс

4000L

Литри / мин

2.5L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор B510-03

B510-03

14.90лв. с ДДС

Аквафор B510-03 е универсален сменяем модул за дълбоко пречистване на водата. Използва се в стационарни системи за пречистване на питейна вода Аквафор Трио и Осмо. Пречиства водата от хлор, фенол, пестициди, тежки метали, органични вещества, механични примеси над 10 микрона.

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Аквафор B510-03 е универсален сменяем модул за дълбоко пречистване на водата. Използва се в стационарни системи за пречистване на питейна вода Аквафор Трио и Осмо. Пречиства водата от хлор, фенол, пестициди, тежки метали, органични вещества, механични примеси над 10 микрона.

Може да се използва и със системи на други производители, които използват стандартен размер на корпуса (10″).

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 15 x 7 x 12 cm
Ресурс

4000L

Литри / мин

2.5L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор B510-04

B510-04

19.90лв. с ДДС

Аквафор B510-04 е универсален сменяем модул за дълбоко пречистване на водата. Използва се в стационарни системи за пречистване на питейна вода Аквафор Трио и Осмо.

Може да се използва и със системи на други производители, които използват стандартен размер на корпуса (10″).

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Аквафор B510-04 е универсален сменяем модул за дълбоко пречистване на водата. Използва се в стационарни системи за пречистване на питейна вода Аквафор Трио и Осмо.

Може да се използва и със системи на други производители, които използват стандартен размер на корпуса (10″).

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 15 x 7 x 12 cm
Ресурс

4000L

Литри / мин

2L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор B510-07

B510-07

17.90лв. с ДДС

Аквафор B510-07 се използва за финишно пречистване на вода. Използва се в стационарни системи за пречистване на питейна вода Аквафор Трио и Осмо. Пречиства водата от хлор, фенол, пестициди, тежки метали, органични вещества, механични примеси над 1 микрон.

Може да се използва и със системи на други производители, които използват стандартен размер на корпуса (10″).

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Аквафор B510-07 се използва за финишно пречистване на вода. Използва се в стационарни системи за пречистване на питейна вода Аквафор Трио и Осмо. Пречиства водата от хлор, фенол, пестициди, тежки метали, органични вещества, механични примеси над 1 микрон.

Може да се използва и със системи на други производители, които използват стандартен размер на корпуса (10″).

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 15 x 7 x 12 cm
Ресурс

4000L

Литри / мин

2L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор B510-08

B510-08

17.90лв. с ДДС

Аквафор B510-08 е сменяем филтриращ модул за дълбоко пречистване на водата. Използва се за системите с отделна кухненска батерия Аквафор Трио. Подхожда идеално за вода с викоко съдържание на желязо.

Пречиства частици с размери, по-големи от 10 микрона.

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Аквафор B510-08 е сменяем филтриращ модул за дълбоко пречистване на водата. Използва се за системите с отделна кухненска батерия Аквафор Трио. Подхожда идеално за вода с викоко съдържание на желязо, защитавайки от образуване на ръжда. Пречиства частици с размери, по-големи от 10 микрона.

Може да се използва и със системи на други производители, които използват стандартен размер на корпуса (10″).

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 15 x 7 x 12 cm
Ресурс

4000L

Литри / мин

2L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор B510-12

B510-12

59.90лв. с ДДС

Аквафор B510-12 е сменяем филтриращ модул за студена вода за целия дом, предназначен за системата за предварително пречистване Аквафор Грос 10″.Благодарение на уникалния си състав и структурата на филтъра, водата се пречиства от суспенсии, хлор, тежки метали и други замърсители.

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Аквафор B510-12 е сменяем филтриращ модул за студена вода за целия дом, предназначен за системата за предварително пречистване Аквафор Грос 10″.Благодарение на уникалния си състав и структурата на филтъра, водата се пречиства от суспенсии, хлор, тежки метали и други замърсители.

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 15 x 7 x 12 cm
Ресурс

30000L

Литри / мин

10L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор B515-13

B515-13

99.90лв. с ДДС

Аквафор B515-13 е сменяем филтриращ модул за студена вода у дома, предназначен за системата Аквафор Викинг Миди. Благодарение на уникалната му коаксиална структура и поритост на модула, водата се пречиства от суспенсии, хлор, тежки метали и други замърсители.

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Аквафор B515-13 е сменяем филтриращ модул за студена вода у дома, предназначен за системата Аквафор Викинг Миди. Благодарение на уникалната му коаксиална структура и поритост на модула, водата се пречиства от суспенсии, хлор, тежки метали и други замърсители.

Практически не намалява водопроводното налягане.

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 15 x 7 x 12 cm
Ресурс

60000L

Литри / мин

15L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор B515-14

B515-14

119.90лв. с ДДС

Аквафор B515-14 е сменяем филтриращ модул за студена вода у дома, предназначен за системата Аквафор Викинг Миди. Благодарение на уникалната му коаксиална структура и поритост на модула, водата се пречиства от суспенсии, хлор, тежки метали и други замърсители.

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Аквафор B515-14 е сменяем филтриращ модул за студена вода у дома, предназначен за системата Аквафор Викинг Миди. Благодарение на уникалната му коаксиална структура и поритост на модула, водата се пречиства от суспенсии, хлор, тежки метали и други замърсители над 5 микрона.

Практически не намалява водопроводното налягане.

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 15 x 7 x 12 cm
Ресурс

30000L

Литри / мин

15L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор B520-12

B520-12

79.90лв. с ДДС

Аквафор B520-12 е сменяем филтриращ модул с активен въглен (carbon-block) за пречистване на студена вода в цялата къща. Използва се с Аквафор Грос 20″. Благодарение на уникалния си състав и вътрешната структура на карбон-блока, водата се пречиства от вредни примеси, хлор, фенол, пестициди, тежки метали и механични примеси до над микрона.

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Аквафор B520-12 е сменяем филтриращ модул с активен въглен (carbon-block) за пречистване на студена вода в цялата къща. Използва се с Аквафор Грос 20″. Благодарение на уникалния си състав и вътрешната структура на карбон-блока, водата се пречиства от вредни примеси, хлор, фенол, пестициди, тежки метали и механични примеси до над микрона.

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 15 x 7 x 12 cm
Ресурс

60000L

Литри / мин

20L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор B520-13

B520-13

159.90лв. с ДДС

Аквафор B520-13 е сменяем филтриращ модул за пречистване на студена вода във Вашия дом, използвайки системата Аквафор Викинг. Благодарение на уникалния му коаксиална структура и градиентна поритост на модула, водата се пречиства от суспенсии, хлор, тежки метали и други замърсители.

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Аквафор B520-13 е сменяем филтриращ модул за пречистване на студена вода във Вашия дом, използвайки системата Аквафор Викинг. Благодарение на уникалния му коаксиална структура и градиентна поритост на модула, водата се пречиства от суспенсии, хлор, тежки метали и други замърсители.

Филтърът практически не понижава налягането на водата.

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 15 x 7 x 12 cm
Ресурс

100000L

Литри / мин

25L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор B520-14

B520-14

169.90лв. с ДДС

Аквафор B520-14 е сменяем филтриращ модул за пречистване на студена вода във Вашия дом, използвайки системата Аквафор Викинг. Благодарение на уникалния му коаксиална структура и градиентна поритост на модула, водата се пречиства от суспенсии, хлор, тежки метали и други замърсители.

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Аквафор B520-14 е сменяем филтриращ модул за пречистване на студена вода във Вашия дом, използвайки системата Аквафор Викинг. Благодарение на уникалния му коаксиална структура и градиентна поритост на модула, водата се пречиства от суспенсии, хлор, тежки метали и други замърсители.

Филтърът практически не понижава налягането на водата.

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 15 x 7 x 12 cm
Ресурс

50000L

Литри / мин

25L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор B520

B520-ПГ5

39.90лв. с ДДС

Аквафор B520-ПГ5 е сменяем филтриращ модул за предварително пречистване на гореща вода. Използва се в системата Аквафор Викинг и е изработен от 100% полипропилен. Задържа механическите примеси и разполага с висока устойчивост срещу въздействието на бактерии и химикали.

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Аквафор B520-ПГ5 е сменяем филтриращ модул за предварително пречистване на гореща вода. Използва се в системата Аквафор Викинг и е изработен от 100% полипропилен. Задържа механическите примеси и разполага с висока устойчивост срещу въздействието на бактерии и химикали.

Поритостта на филтриращия материал е 5 микрона.

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 15 x 7 x 12 cm
Ресурс

60000L

Литри / мин

25L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор B520

B520-ПХ5

39.90лв. с ДДС

Аквафор B520-ПХ5 е сменяем филтриращ модул за предварително пречистване на студена вода. Използва се в системата Аквафор Викинг и е изработен от 100% полипропилен. Задържа механическите примеси и разполага с висока устойчивост срещу въздействието на бактерии и химикали.

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Аквафор B520-ПХ5 е сменяем филтриращ модул за предварително пречистване на студена вода. Използва се в системата Аквафор Викинг и е изработен от 100% полипропилен. Задържа механическите примеси и разполага с висока устойчивост срещу въздействието на бактерии и химикали.

Поритостта на филтриращия материал е 5 микрона.

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 15 x 7 x 12 cm
Ресурс

60000L

Литри / мин

25L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор KН

K4 (КН)

30.00лв. с ДДС

Аквафор КН е сменяем филтриращ модул за омекотяване на водата който се използва в системите с отделна батерия. Филтърът омекотява водата, решавайки проблемите с минерланитесоли, причиняващи твърдостта на водата.

Модулът е применим с Кристал А, Кристал, Кристал Квадро, Кристал Соло, Кристал Осмо.

Използването на омекотяващия сменяем филтриращ модул Аквафор K4 (KH) с йонообменна смола е ефективно за вода с умерена или средна твърдост. Ако твърдостта на водата е повече от 5 мгЕкв/л, препорчъваме използването на системите за трапезна вода от типа Аквафор DWM-31DWM-70DWM-101SDWM-201

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Аквафор КН е сменяем филтриращ модул за омекотяване на водата който се използва в системите с отделна батерия. Филтърът омекотява водата, решавайки проблемите с минерланите соли, причиняващи твърдостта на водата. Модулът се заменя заедно с корпуса, като така се намалява риска от бактерии, но може да бъде регенериран с готварска сол.

Модулът е применим с Кристал А, Кристал, Кристал Квадро, Кристал Соло

Колко често трябва да се регенерира Аквафор К4 (КН)?

Твърдост на водата Капацитет на омекотяване до регенерация
1 – 2 мгЕкв/л 1000 – 500 л
2 – 3 мгЕкв/л 500 – 300 л
3 – 4 мгЕкв/л 330 – 250 л
* 4 – 5 мгЕкв/л 250 – 200л

* Използването на омекотяващия сменяем филтриращ модул Аквафор K4 (KH) с йонообменна смола е ефективно за вода с умерена или средна твърдост. Ако твърдостта на водата е повече от 5 мгЕкв/л, препорчъваме използването на системите за трапезна вода от типа Аквафор DWM-31, DWM-70, DWM-101S, DWM-201

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 15 x 7 x 12 cm
Ресурс

1000L

Литри / ден

190L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

ЕФГ 112/250-1 мкм

ЕФГ 112/250

14.90лв. с ДДС

Аквафор ЕФГ 112/250 е филтриращ модул за предварително пречистване на студена вода. Пречиства водата от ръжда, пясък и други вещества, с което улеснява работата на филтъра за питейна вода и предпазва от повреди уредите свързани с водопровода (перални, съдомиялни, ледогенератори). ЕФГ 112/250 разполага с три варианта с различна пористост – 1, 5 и 20 микрона.

Изчистване
КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Аквафор ЕФГ 112/250 е филтриращ модул за предварително пречистване на студена вода. Пречиства водата от ръжда, пясък и други вещества, с което улеснява работата на филтъра за питейна вода и предпазва от повреди уредите свързани с водопровода (перални, съдомиялни, ледогенератори). ЕФГ 112/250 разполага с три варианта с различна пористост – 1, 5 и 20 микрона.

Използват се със предфилтри Аквафор Грос Миди или стандартни 10″ BIG BLUE корпуси.

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 11.2 x 11.2 x 25 cm
Ресурс

15000L

Литри / мин

10L

Пористост

1 микрон, 20 микрона, 5 микрона

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

ЕФГ 112-508

ЕФГ 112/508

29.90лв. с ДДС

Аквафор ЕФГ 112/508 е филтриращ модул за предварително пречистване на студена вода. Пречиства водата от ръжда, пясък и други вещества, с което улеснява работата на филтъра за питейна вода и предпазва от повреди уредите свързани с водопровода (перални, съдомиялни, ледогенератори). ЕФГ 112/250 разполага с три варианта с различна пористост – 1, 5 и 20 микрона.

Използват се с предфилтри Аквафор Грос 20″ или стандартни 20″ BIG BLUE корпуси.

Изчистване
КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Аквафор ЕФГ 112/508 е филтриращ модул за предварително пречистване на студена вода. Пречиства водата от ръжда, пясък и други вещества, с което улеснява работата на филтъра за питейна вода и предпазва от повреди уредите свързани с водопровода (перални, съдомиялни, ледогенератори).

ЕФГ 112/508 разполага с три варианта с различна пористост – 1, 5 и 20 микрона.

Използват се с предфилтри Аквафор Грос 20″ или стандартни 20″ BIG BLUE корпуси.

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 11.2 x 11.2 x 50.8 cm
Ресурс

15000L

Литри / мин

10L

Пористост

1 микрон, 20 микрона, 5 микрона

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор EFG-63-250

ЕФГ 63/250 C

5.00лв. с ДДС

Аквафор ЕФГ 63/250 C е филтриращ модул за предварително пречистване на студена вода, проектиран да се използва с предфилтър Аквафор за студена вода 10″. Филтърът е изключително устойчив към бактерии и химикали. Състои се от впенен полипропилен. Ефективно пречиства чешмяната вода от механични частици по-големи от 20, 5 или 1 микрона.

Подходящ е за използване в битови цели и за търговски и индустриални системи за обработка на вода. Дълбоката структура на елемента предотвратява затлачване на повърхността му, като така увеличава капацитета за задържане на замърсявания и удължава живота на термично свързаните помежду си влакна, което не позволява освобождаването им под действието на потока на водата.

Може да се използват със стандартни 10″ корпуси.

Изчистване
КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Аквафор ЕФГ 63/250 C е филтриращ модул за предварително пречистване на студена вода, проектиран да се използва с предфилтър Аквафор за студена вода 10″. Филтърът е изключително устойчив към бактерии и химикали. Състои се от впенен полипропилен. Ефективно пречиства чешмяната вода от механични частици по-големи от 20, 5 или 1 микрона.

Подходящ е за използване в битови цели и за търговски и индустриални системи за обработка на вода. Дълбоката структура на елемента предотвратява затлачване на повърхността му, като така увеличава капацитета за задържане на замърсявания и удължава живота на термично свързаните помежду си влакна, което не позволява освобождаването им под действието на потока на водата.

Може да се използват със стандартни 10″ корпуси.

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 6.3 x 6.3 x 25 cm
Ресурс

15000L

Литри / мин

10L

Пористост

1 микрон, 20 микрона, 5 микрона

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор EFG-63-250

ЕФГ 63/250 H

5.00лв. с ДДС

Аквафор ЕФГ 63/250 H е филтриращ модул за предварително пречистване на гореща вода, проектиран да се използва с предфилтър Аквафор за гореща вода 10″. Филтърът е изключително устойчив към бактерии и химикали. Състои се от впенен полипропилен. Ефективно пречиства чешмяната вода от механични частици по-големи от 20, 5 или 1 микрона.

Подходящ е за използване в битови цели и за търговски и индустриални системи за обработка на вода. Дълбоката структура на елемента предотвратява затлачване на повърхността му, като така увеличава капацитета за задържане на замърсявания и удължава живота на термично свързаните помежду си влакна, което не позволява освобождаването им под действието на потока на водата.

Може да се използват със стандартни 10″ корпуси.

Изчистване
КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Аквафор ЕФГ 63/250 H е филтриращ модул за предварително пречистване на гореща вода, проектиран да се използва с предфилтър Аквафор за гореща вода 10″. Филтърът е изключително устойчив към бактерии и химикали. Състои се от впенен полипропилен. Ефективно пречиства чешмяната вода от механични частици по-големи от 20, 5 или 1 микрона.

Подходящ е за използване в битови цели и за търговски и индустриални системи за обработка на вода. Дълбоката структура на елемента предотвратява затлачване на повърхността му, като така увеличава капацитета за задържане на замърсявания и удължава живота на термично свързаните помежду си влакна, което не позволява освобождаването им под действието на потока на водата.

Може да се използват със стандартни 10″ корпуси.

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 6.3 x 6.3 x 25 cm
Ресурс

15000L

Литри / мин

10L

Пористост

1 микрон, 20 микрона, 5 микрона

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор K2

К2

27.90лв. с ДДС

Сменяем филтриращ модул с активен въглен (carbon-block) за дълбоко пречистване на водата.  Премахва от водата вредни примеси, хлор, тежки метали, органични вещества, механични примеси до 3 микрона.

Модулът е применим с DWM Морион, Кристал А, Кристал, Кристал Квадро, Кристал Соло, Кристал Осмо

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Сменяем филтриращ модул с активен въглен (carbon-block) за дълбоко пречистване на водата. Използва се в системите Аквафор Кристал с отделна батерия. Премахва от водата вредни примеси, хлор, тежки метали, органични вещества, механични примеси до 3 микрона. Модулът се заменя заедно с корпуса.

Модулът е применим с DWM Морион, Кристал А, Кристал, Кристал Квадро, Кристал Соло, Кристал Осмо

Технологии CFB – Карбонблок с Аквален – пропускливост 3 мкм
DFS – Активно сребро против бактерии
Ресурс > 4 000 (в единична конфигурация)
> 6 000 (в система за омекотяване)
> 8 000 (в други системи)

Допълнителна информация

Тегло 0.7 kg
Размери 8.1 x 8.1 x 31 cm
Ресурс

8000L

Литри / мин

2.5L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор K3

К3

25.90лв. с ДДС

Аквафор К3 меняем филтриращ модул с активен въглен (carbon-block) за дълбоко пречистване на водата.  Премахва от водата вредни примеси, хлор, тежки метали, органични вещества, механични примеси до 5 микрона.

Модулът е применим с DWM Морион, Кристал А, Кристал, Кристал Квадро, Кристал Соло, Кристал Осмо

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Аквафор К3 е сменяем филтриращ модул с активен въглен (carbon-block) за дълбоко пречистване на водата. Използва се в системите Аквафор Кристал с отделна батерия. Премахва от водата вредни примеси, хлор, тежки метали, органични вещества, механични примеси до 5 микрона. Модулът се заменя заедно с корпуса.

Модулът е применим с DWM Морион, Кристал А, Кристал, Кристал Квадро, Кристал Соло, Кристал Осмо

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 15 x 7 x 12 cm
Ресурс

4000L

Литри / ден

190L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор K5

К5

10.00лв. с ДДС

Аквафор К5 е сменяем полипропиленов филтриращ модул за механично пречистване на водата. Използва се в системите Аквафор с отделна кухненска батерия. Модулът може да бъде комплектован с модули с различна плътност. Модулът се заменя заедно с корпуса.

Модулът е применим с DWM Морион, Кристал А, Кристал, Кристал Квадро, Кристал Соло, Кристал Осмо, Диспенсер PS1-F-D,  Диспенсер PTS-2100-F

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Аквафор К5 е сменяем полипропиленов филтриращ модул за механично пречистване на водата. Използва се в системите Аквафор с отделна кухненска батерия. Модулът може да бъде комплектован с модули с различна плътност. Модулът се заменя заедно с корпуса.

Модулът е применим с DWM Морион, Кристал А, Кристал, Кристал Квадро, Кристал Соло, Кристал Осмо, Диспенсер PS1-F-D,  Диспенсер PTS-2100-F

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 15 x 7 x 12 cm
Ресурс

4000L

Литри / ден

190L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор K7

К7

27.90лв. с ДДС

Аквафор К5 е сменяем филтриращ модул за дълбоко пречистване на водата. Премахва от водата вредни примеси, хлор, тежки метали, органични вещества, механични примеси до 0,8 микрона.

Модулът е применим с DWM Морион, Кристал А, Кристал, Кристал Квадро, Кристал Соло, Кристал Осмо, Диспенсер PS1-F-D,  Диспенсер PTS-2100-F

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Аквафор К5 е сменяем филтриращ модул за дълбоко пречистване на водата. Използва се в системите Аквафор с отделна батерия. Премахва от водата вредни примеси, хлор, тежки метали, органични вещества, механични примеси до 0,8 микрона. Модулът се заменя заедно с корпуса му.

Модулът е применим с DWM Морион, Кристал А, Кристал, Кристал Квадро, Кристал Соло, Кристал Осмо, Диспенсер PS1-F-D,  Диспенсер PTS-2100-F

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 15 x 7 x 12 cm
Ресурс

4000L

Литри / ден

190L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор K7B

К7B

69.90лв. с ДДС

Аквафор К7B е универсален сменяем модул за микрофилтрация на водата. Пречиства водата от хлор, олово, бактерии, кисти и механични примеси с размер до 0,1 микрона.

Модулът е применим с Кристал А, Кристал, Кристал Квадро, Кристал Соло, Кристал Осмо, Диспенсер PS1-F-D,  Диспенсер PTS-2100-F

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Аквафор К7B е универсален сменяем модул за микрофилтрация на водата. Пречиства водата от хлор, олово, бактерии, кисти и механични примеси с размер до 0,1 микрона. Модулът се състои от активен въглен (carbon-block) и мембрана с кухи влакна.Филтриращият модул се заменя заедно с корпуса, което осигурява допълнителна защита от бактерии.

Модулът е применим с Кристал А, Кристал, Кристал Квадро, Кристал Соло, Кристал Осмо, Диспенсер PS1-F-D,  Диспенсер PTS-2100-F

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 15 x 7 x 12 cm
Ресурс

4000L

Литри / ден

190L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор ULP-1812-50

Мембрана ULP 1812-50

59.90лв. с ДДС

ULP 1812-50 е обратносмотична мембрана с висока производителност за свръхдълбоко пречистване и омекотяване на водата. Използва се в стационарните системи с обратна осмоза Аквафор с отделна батерия.

Мембраната пречиства до 190 л. на ден и е съвместим със системи Аквафор Осмо.

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

ULP 1812-50 е обратносмотична мембрана с висока производителност за свръхдълбоко пречистване и омекотяване на водата. Използва се в стационарните системи с обратна осмоза Аквафор с отделна батерия. Водата, преминавайки през мембраната под високо налягане, се освобождава от всички вредни примеси, в това число бактерии и вируси, нитрити и нитрати, както и от солите, предизвикващи твърдост.

Мембраната пречиства до 190 л. на ден и е съвместим със системи Аквафор Осмо.

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 15 x 7 x 12 cm
Ресурс

4000L

Литри / ден

190L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор ULP-2012-100

Мембрана ULP 2012-100

79.90лв. с ДДС

ULP 2012-100 е обратносмотична мембрана с висока производителност за свръхдълбоко пречистване и омекотяване на водата. Използва се в стационарните системи с обратна осмоза Аквафор с отделна батерия.

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

ULP 2012-100 е обратносмотична мембрана с висока производителност за свръхдълбоко пречистване и омекотяване на водата. Използва се в стационарните системи с обратна осмоза Аквафор с отделна батерия. Водата, преминавайки през мембраната под високо налягане, се освобождава от всички вредни примеси, в това число бактерии и вируси, нитрити и нитрати, както и от солите, предизвикващи твърдост.

Мембраната пречиства до 375 л. на ден и е съвместим със системи Аквафор Осмо

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 15 x 7 x 12 cm
Ресурс

4000L

Литри / ден

375L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор K-100

Мембрана К-100

99.90лв. с ДДС

Аквафор К-100 е обратноосмотична мембрана с висока производителност за свръхдълбоко пречистване и омекотяване на водата. Използва се в стационарните системи с обратна осмоза Аквафор с отделна батерия.

Модулът е применим с Морион, Кристал, Кристал А, Кристал Квадро

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Аквафор К-100 е обратноосмотична мембрана с висока производителност за свръхдълбоко пречистване и омекотяване на водата. Използва се в стационарните системи с обратна осмоза Аквафор с отделна батерия. Водата, преминавайки през мембраната под високо налягане, се освобождава от всички вредни примеси, в това число бактерии и вируси, нитрити и нитрати, както и от солите, предизвикващи твърдост. Мембраната филтрира до 375 литра на ден.

Модулът е применим с Морион, Кристал, Кристал А, Кристал Квадро

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 15 x 7 x 12 cm
Ресурс

4000L

Литри / ден

375L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор K-50

Мембрана К-50

79.90лв. с ДДС

Аквафор К-50 е обратноосмотична мембрана с висока производителност за свръхдълбоко пречистване и омекотяване на водата. Използва се в стационарните системи с обратна осмоза Аквафор с отделна батерия.

Модулът е применим с Морион, Кристал, Кристал А, Кристал Квадро

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Аквафор К-50 е обратноосмотична мембрана с висока производителност за свръхдълбоко пречистване и омекотяване на водата. Използва се в стационарните системи с обратна осмоза Аквафор с отделна батерия. Водата, преминавайки през мембраната под високо налягане, се освобождава от всички вредни примеси, в това число бактерии и вируси, нитрити и нитрати, както и от солите, предизвикващи твърдост. Мембраната филтрира до 190 литра на ден.

Модулът е применим с Морион, Кристал, Кристал А, Кристал Квадро

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 15 x 7 x 12 cm
Ресурс

4000L

Литри / ден

190L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор минерализатор 10x2 JG

Минерализатор 10×2 JG

25.00лв. с ДДС

Минерализаторът 10×2 JG е направен от активен въглен от кокос и природни материали, съдържащи соли на магнезия. Модулът е предназначен за корекция киселинността на водата (pH), както и за обогатяването ѝ с полезни материали, подобрявайки вкуса и оптимизацията на соления баланс на водата.

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Минерализаторът 10×2 JG е направен от активен въглен от кокос и природни материали, съдържащи соли на магнезия. Модулът е предназначен за корекция киселинността на водата (pH), както и за обогатяването ѝ с полезни материали, подобрявайки вкуса и оптимизацията на соления баланс на водата.

Препоръчва се да се използва като крайно пречистване на водата в системите Аквафор Осмо, Аквафор DWM и други аналогични обратноосмотични системи.

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 15 x 7 x 12 cm
Ресурс

4000L

Литри / мин

3L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Минерализатор за DWM-31

Минерализатор DWM-31

10.00лв. с ДДС

Минерализаторът за системата с обратна осмоза DWM-31 (Лидер) оптимизира баланса на полезните елементи. Пречистената вода (с рН>7) взаимодейства със специално подготвеният субкристален „перламутров доломит“, който представлява смес от природни минерали магнезий и калций. При това, pH на водата автоматично се повишава до физиологично идеалният pH=7.

Срокът на експлоатация на минерализатора е 6 месеца.

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Минерализаторът за системата с обратна осмоза DWM-31 (Лидер) оптимизира баланса на полезните елементи. Пречистената вода (с рН>7) взаимодейства със специално подготвеният субкристален „перламутров доломит“, който представлява смес от природни минерали магнезий и калций. При това, pH на водата автоматично се повишава до физиологично идеалният pH=7.

Концентрацията на йоните на магнезия и калция в получената вода е от 0,2 до 0,5 мЕкв/л. Такава вода влияе благотворно на организма ни и способства за авторегулирането на неговите физиологическите процеси.

Срокът на експлоатация на минерализатора е 6 месеца.

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 40 x 40 x 55 cm
Ресурс

6 месеца

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор K7M

Минерализатор K7M

27.90лв. с ДДС

Сменяемият модул Аквафор K7M е предназначен за кондициониране на питейната вода и възстановяване оптималния баланс на минералите. Филтърът е съвместим с автоматите за питейна вода (DWM). Замяната на модула се извършва заедно с корпуса, за да се избегне контактът с задържаните от филтъра замърсители.

Модулът е применим с Морион, Диспенсер PS1-F-D

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Сменяемият модул Аквафор K7M е предназначен за кондициониране на питейната вода и възстановяване оптималния баланс на минералите. Филтърът е съвместим с автоматите за питейна вода (DWM). Замяната на модула се извършва заедно с корпуса, за да се избегне контактът с задържаните от филтъра замърсители.

Модулът е применим с Морион, Диспенсер PS1-F-D

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 15 x 7 x 12 cm
Ресурс

4000L

Литри / ден

190L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Полифосфатна сол за Аквафор Стирон

Омекотяваща сол за Стирон

9.90лв. с ДДС

Пълнител с полифосфатна сол за АКВАФОР Стирон.

Омекотява водата, съкращава разходите за миещи препарати и защитата пералнята / съдомиялнята (или друг аналогичен битов уред) от накипи (котлен камък) .

Един пълнител за Аквафор Стирон стига за 300 цикъла на изпиране / миене (приблизително 6 месеца).

Внимание: Не е предназначен за омекотяване на вода за питейни нужди!

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Пълнител с полифосфатна сол за АКВАФОР Стирон.

Омекотява водата, съкращава разходите за миещи препарати и защитата пералнята / съдомиялнята (или друг аналогичен битов уред) от накипи (котлен камък) .

Един пълнител за Аквафор Стирон стига за 300 цикъла на изпиране / миене (приблизително 6 месеца).

Внимание: Не е предназначен за омекотяване на вода за питейни нужди!

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 7 x 3 x 8 cm
Ресурс

300 цикъла

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Аквафор постфилтър 10x2 JG

Постфилтър 10×2 JG

19.90лв. с ДДС

Сменяемият филтриращ модул Аквафор Постфилтър 10×2 JG е съставен от активен въглен от кокосови орехи с повишена сорбционна емкост. Използва се за финално пречистване на водата за системите Аквафор Осмо 100 и Осмо 50.

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Сменяемият филтриращ модул Аквафор Постфилтър 10×2 JG е съставен от активен въглен от кокосови орехи с повишена сорбционна емкост. Използва се за финално пречистване на водата за системите Аквафор Осмо 100 и Осмо 50. Той е необходим за премахването на страничните миризми и привкус, които могат да се появят при продължително съхранение на водата в резервоара.

Срокът на годност на постфилтъра зависи от състава на изходящата вода и количеството вода, използвана за 1 година.

Допълнителна информация

Тегло 0.3 kg
Размери 15 x 7 x 12 cm
Ресурс

4000L

Литри / ден

190L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Сол за омекотяване BROXO 6-15

Сол BROXO 6-15

20.00лв. с ДДС

Гранулираната сол BROXO 6-15 не само че разполага със сертификати за качество ISO 9002 и съответства с най-високите международни стандарти, но и съответства с изискванията, изложени в правилата HACCP (Анализ на опасните вещества по критични контролни точки). Също така, всички продукти BROXO на холандската компания “AkzoNobel” съответстват на промишлените стандарти на Германия, относно солта за омекотяване на водата (DIN 19604-тип 2).

 • Изключително чиста сол (99,8% NaCl)
 • За битови и индустриални омекотителни инсталации
 • Гранулите са с размер от 6 до 15 мм.
 • Без остатъчни примеси.
 • Разтваря се развномерно и постепенно.
 • Отлична производителност.
 • Изгодна – избягва се скъпата поддръжка и сервиз.
 • Произведена в Холандия.

Гранулираната сол за омекотяване се предлага в чували с тегло 25кг.

ВАЖНО: Правилата за безплатна доставка при поръчка над 50лв не включва доставката на този продукт! Моля, свържете се с нас за уточнение относно цената за доставка.

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Най-добрата гранулирана сол за омекотяване на водата.

Гранулираната сол BROXO 6-15 не само че разполага със сертификати за качество ISO 9002 и съответства с най-високите международни стандарти, но и съответства с изискванията, изложени в правилата HACCP (Анализ на опасните вещества по критични контролни точки). Също така, всички продукти BROXO на холандската компания “AkzoNobel” съответстват на промишлените стандарти на Германия, относно солта за омекотяване на водата (DIN 19604-тип 2).

 • Изключително чиста сол (99,8% NaCl)
 • За битови и индустриални омекотителни инсталации
 • Гранулите са с размер от 6 до 15 мм.
 • Без остатъчни примеси.
 • Разтваря се развномерно и постепенно.
 • Отлична производителност.
 • Изгодна – избягва се скъпата поддръжка и сервиз.
 • Произведена в Холандия.

За безпроблемната и оптимална експлоатация на вашата водоомекотяваща система е жизненоважно да се използва съответстващия тип сол за регенериране. Солта за регенериране BROXO е специално разработена и отговаря на изискванията към всички видове битови и професионални омекотители за вода. Някои от изискванията за описани по-долу.

Преди всичко, качестваната регенерираща сол не съдържа вредни разтворими и неразтворими или микробиологични примеси. Известно е, че неразтворимите частици могат да създадат проблеми на фините части на вашия омекотител като клапани и филтри, или да образуват отлагания в резервоара за сол. От своя страна, разтворимите примеси могат да повлияят на ефективността на йонообменната смола и качеството на омекотената вода. Затова продуктите на BROXO, за разлика от каменната и морска сол и много други вакуумни соли, се произвеждат от сол с най-високо качество и не съдържа примеси.

Гранулираната сол за омекотяване се предлага в чували с тегло 25кг.

ВАЖНО: Правилата за безплатна доставка при поръчка над 50лв не включва доставката на този продукт!

Допълнителна информация

Тегло 25 kg
Размери 30 x 60 x 15 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Сменяем филтриращ модул Топаз

Топаз – Модул

12.50лв. с ДДС

Благодарение на уникалното съчитание на влакнести и гранулирани сорбенти ,съчетани в единен карбон-блок, филтърът Топаз дълбоко пречиства водата, независимо от малкия си размер.

КУПИ С ЕДИН КЛИК!

Вашето име:

Вашият телефон *:

Вашият имейл:

Описание на продукта:

Благодарение на уникалното съчитание на влакнести и гранулирани сорбенти ,съчетани в единен карбон-блок, филтърът Топаз дълбоко пречиства водата, независимо от малкия си размер.

Допълнителна информация

Тегло 0.2 kg
Размери 6 x 5 x 12 cm
Ресурс

750L

Литри / мин

0.3L

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.