shopping_cart
0
search

A5 Mg+, 2 броя

Комплект 2 броя от новите филтри за вода Аквафор A5 Mg+, създадени специално за силно замърсена вода, която съдържа големи количества механични примеси като ръжда, пясък, утайка.

Дори в тези условия, А5 Mg+ не се задръства преждевременно и продължава да пречиства Вашата вода от хлор и други разтворими примеси.

Конструкцията на филтъра за кани Аквафор А5 Mg+ му позволява да се самопречиства всеки път, когато напълвате каната. По този начин няма да се налга подмяната му много често. Имайки предвид увеличения ресурс, филтърът може да прослужи до 3 месеца в тричленно семейство.

Също така, филтърът Аквафор A5 Mg+ обогатява филтрираната вода с оптимални количества магнезий, който е полезен за сърцето и кръвоносните съдове. По данни на СЗО, магнезият е най-дефицитният минерал за населението на Земята: набавянето на дневната норма магнезий в съвременния град е много сложно, а недостатъкът му увеличава риска от заболявания на нервната и сърдечно-съдовата системи.


Филтърът е съвместим с кани Арктик, Орлеан, Престиж и Прованс

  • Филтърът Аквафор А5 Mg+ прави вашата вода безопасна и приятна на вкус: премахва хлора и неговите съединения, ръждата, тежките метали и други токсини от водопроводната вода.
  • Предотвратява образуването на котлен камък, премахвайки излишния калций, така кафето или чаят, приготвени с филтрираната вода, не губят своият натурален вкус.
  • Защитава вашия чайник, кафемашина или мултикукър от прегряване и счупване с 50% по-голяма ефективност, отколкото филтрите на други производители.
  • Обогатява с магнезий, защитава сърцето, мускулите, и костите от негативните влияния на съвременния ритъм на живот.
Общи
Капацитет на филтъра (по литри) 350 литра

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Препоръчани