shopping_cart
0
search

Изключително ефективни филтри за пречистване на вода в реални условия, на които може да разчитате

Най-добрите кани за филтриране

Каната е първата стъпка за много от нашите клиенти към по-здравословен начин на живот с филтрирана вода.

Иновативни системи за пречистване под мивката

Единствени по рода си системи за пречистване с обратна осмоза и модерни системи за питейна вода.

Най-добрите сменяеми филтри

Опитваме се да задминем външните изисквания за качество и осигурим наистина надеждна защита срещу проблемите с водата.

За да се направи нещо, както трябва..

За да се направи нещо, както трябва..

От идеята до продукта - ние правим всичко сами. Целият производствен процес се извършва в наши собствени фабрики. Това е единственият начин да създаден филтри от най-високо качество за вас. Все пак, собственото ни производство ни позволява:

  • Да използваме висококачествени материали и ефикасни технологии без да се оскъпява крайният продукт;
  • Постоянно да подобряваме филтрите ни за вода, използвайки нови разработки;
  • Да контролираме качеството на всички етапи на производството, така че да можем да направим филтрите ни по-надеждни;
  • По-добре да посрещнем вашите очаквания.
Не просто филтър за вода

Не просто филтър за вода

Когато говорим за чиста питейна вода, трябва да си признаем, че не живеем в най-добрите условия... износени водопроводи, ВиК аварии, влошаващата се екология и т.н. Един добър филтър за вода трябва да може да се справи с всички тези проблеми и защити здравето ви във всяка ситуация. Но дали всеки филтър може да постигне това?

Създавайки филтрите за вода Аквафор, ние търсехме начини как да елеминираме недостатъците на конвенционалните филтри: как да пречистим всяка капка вода, как да премахнем тежки метали, как да подобрим ефикасността и същевременно удължим живота на филтъра. Като резултат от дълги проучвания и многократни експерименти, ние разработихме технологията, която ни позволява да създаваме издържливи и изключително ефективни филтри за вода, които са лесни за употреба в реални условия.

Произвеждаме единствено филтри

Произвеждаме единствено филтри

Аквафор е основана през 1992г. за разработва и произвежда филтри за вода. Тя прерасна в една международна компания с производствени и изследователски обекти в Естония, Русия и Съединените щати. Повече от 16 милиона семейства от 44 страни се възползват от качеството на продуктите на Аквафор.

Ние сме изследователи и всеки ден създаваме все повече ефективни технологии за пречистване на вода, така че всеки да има достъп до безопасна питейна вода.

Качествен контрол на всеки етап

Качествен контрол на всеки етап

Как се създават най-добрите филтри на света? Нужни са ефикасни технологии, правилните материали и качествен контрол на всеки етап от производствения процес.

От 2006г. Аквафор постоянно обновява сертифицикацията за мениджмънт на качеството ISO9001. През Юли 2019г, Аквафор получи последната ресертификация по ISO 9001:2015. Също така, нашите филтри притежават сертификации от NSF.

Всеки един от нашите 80+ патента представлява научно откритие, което увеличава ефективността на вашия филтър за вода. Всичко, което използваме в производството на нашите филтри - като пластмаса, активен въглен и йонообменни смоли - преминаван през стриктен качествен контрол.

Въпреки че работим с международни доставчици (като BASF, John Guest, Mitsubishi, Purolite), изследователският ни център проверява всяка партида получени материали и постоянно наблюдава качеството на продукта.