shopping_cart
0
search

Информация за поръчка и доставка

 1. Оформяне на Поръчка

  1. Поръчка за доставка на продукт може да се направи по телефон 0700 300 84 и/или чрез интернет магазина ни на адрес - https://www.aquaphor.bg.
   1. При поръчка по телефона Купувачът потвърждава,че е запознат с правилата за продажба на стоки чрез интернет-магазина и предоставя на служителя на Продавача необходима за оформяне на поръчка информация.
   2. При оформяне на Поръчка чрез мрежата на интернет Купувачът попълва формата за поръчка на продукти, предоставена на Уебсайта, и я изпраща към Продавача чрез мрежата на интернет.
  2. Ако Купувачът има предпочитан ден и/или час за доставка, той следва да уведоми за това Продавача при оформяне на поръчката си в раздел „Коментари“.
  3. В случай че поръчаният продукт не е наличен на склад, Продавачът е задължен да уведоми Купувача за това. Купувачът има право да замени продукта с друг или да анулира поръчката си.
  4. Купувачът има право да промени Поръчката си преди предаването на стоката към куриера, като уведоми Продавача за това по телефона.
 2. Информация за Доставка

  1. Доставката се извършва посредством следните куриери - Интерлогистика, Speedy и Econt 
  2. Доставката се извършва до 3 работни дни след получаване на Поръчката . Продавачът ще направи всичко възможно, за да бъде спазен срокът за доставка, но е възможно да бъде забавена доставката поради непредвидени обстоятелства, настъпили не по вина на Продавача.
   Забележка: Някои населени места има специален график на доставка. За повече информация относно графика за доставка до Вашето населено място може да получите тук:
  3. Доставката до офис или АПС на куриери Speedy или Econt е безплатна, без значение от стойността на поръчката. Стойността на доставката до адрес се изчислява индивидуално на база тегло на поръчаните продукти и установените тарифи за куриерски услуги на „Интерлогистика ООД“, "Еконт" или "Спиди". Доставката може да бъде извършена от друга, предпочитана от Купувача, куриерска служба за сметка на Купувача по редовните тарифи според типа услуга "врата - врата" или "врата - офис". При Поръчка на стойност над 50 лева, доставката до адрес е безплатна (с куриер Интерлогистика).
   Забележка: Безплатната доставка над 50 лева и доставката до офис на Econt и Speedy не важи за омекотяваща сол, използвана в омекотяващите системи!
  4. Доставката в рамките на град София е безплатна независимо от сумата на поръчката, като тя се извършва в рамките на два работни дни, считано от следващия работен ден от датата на поръчка, от наш фирмен куриер. Ако желаете поръчката да Ви бъде доставена с друг куриер, ефективно се изпълнява условието от т. 2.2 За останалите градове доставката е 4.50лв., ако поръчката е под 50лв.
  5. Рискът за случайно погиване или случайно увреждане на Стоката преминава към Купувача в момента на предаването му на Стоката и слагането на подписа си върху документа, потвърждаващ получаването (стокова разписка). Купувачът следва да прегледа пратката, адресирана до него, в момента на получаването й и в присъствие на куриера. Претенции към външния вид и комплектността на продуктите след получаването им не се приемат.
  6. При доставка на поръчаните стоки се предават на Купувача или лицето, посочено в Поръчката като получател. Може да бъде предадено и на лице, упълномощено от Купувача за това със нотариално заверено пълномощно.
 3. Гаранции и отговорност

  1. Продавачът не носи отговорност за щети,причинени от Купувача, вследствие на ненадлежащо или неправилно използване на Продуктите, закупени от Интернет-магазина.
  2. Продавачът не отговаря за загуби на Купувача, възникнали вследствие на:
   • неправилно попълване на формата за поръчка, както и грешно посочени персонални данни,
   • неправомерни действия на трети лица.
  3. Купувачът носи пълна отговорност за истинността на данните, посочени от него при регистрацията в Интернет-магазина.
  4. Продавачът има право да изпраща към Купувача съобщения с рекламно-информационен характер при съгласие за това от страна на Купувача. Купувачът дава съгласието си като се абонира за информационния бюлетин. Ако Купувачът не желае да получава бюлетина, той следва да се откаже от получаването на тези съобщения, като изпрати за това писмо на имейл адрес [email protected] или като влезне в настройките на своя профил и избере Записване / отписване за известия.