0

Аквафор 800 Плюс

 • В наличност
 • Производител: Aquaphor
 • Модел: 451007
 • 1,690.00лв.

Опции

Споделяне:

„Аквафор 800 Плюс“ е комплект магистрален предфилтър Грос 20″ и самопочистващата се филтрираща система Аквафор A800, която пречиства от механични (неразтворими) примеси, желязо и омекотява водата в цялата къща, вила или апартамент. Лесен процес на регенерация – изисква до 3 кг сол, 60-90 литра вода и 20 минути.

Комплектът включва: Аквафор A800, Предфилтър Гросс 20″ и ЕФГ 112/508 за  1 733,90лв. 1 690,00лв.!

 • Безопасен и надежден
  Предпазно изключване на системата не позволява преливане на вода.
 • Решава по най-ефективен начин проблемите с чешмяната вода
  Пречиства от механични частици, соли на твърдостта (Ca+ и Mg+), желязо и други примеси.
 • Няма сменяеми модули
  Филтриращите свойства се подновяват чрез лесна и ефективна обратна промивка и регенерация на смолата.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Предимствата на меката вода в дома ви

Меката водата е разликата, която ще видите и усетите във всеки един аспект от живота ви.

Търсите ли продукти за почистване, с които кухнята ви да заблести, или перилен препарат, който запазва дрехите ви меки и с ярки цветове? Проблемът може да не е от продуктите, ами от във водата ви. С омекотителните системи на водата от AQUAPHOR, вие ще усетите разликата от меката вода в целия си дом, вила или апартамент. Меката вода не означава само по-вкусна питейна вода, но и по-ярки дрехи, меки коси и дълъг живот на уредите ви. Омекотената вода увеличава почистващото действие на сапуна и други детергенти, с което значително се увеличава тяхната ефективност и ефикасност.

 
Предимства на меката вода в кухнята

Мека вода в кухнята

 • Лошият вкус и мирис се премахват от питейната ви вода
 • Кухненската мивка, съдомиялната, кафемашината, ледогенератора и всички други уреди, които използват вода, са защитени от увреждания заради твърдата вода
 • Почистването на кухненските повърхности изискват по-малко усилия и почистващи препарати.

Можете да усетите предимствата на омекотителите за вода AQUAPHOR в кухнята ви с всяка освежителна напитка и с ястията, които приготвяте с мека вода без странични мирис и вкус. Също така ще можете да забележите разликата по повърхностите и уредите, които ще са без мръсна пяна и котлени отлагания. Препаратите за почистване и верото почистват по-добре и се използват по-дълго време, което ви спестява средства. Кухненските уреди, работят по-дълго, а в случай на повреди производителите им няма да могат да отказват гаранционни ремонти, което е често срещано явление.

Предимства на меката вода в банята

Мека вода в банята

 • Премахва нуждата от сменяеми филтри за душ и възпира образуването на котлен камък по санитарията, бойлера и тръбите.
 • Премахва нуждата от почистване на мръсната сапунена пяна. Значително намалява разходите за покупката на миещи препарати - сапуни, шампоани, маски и т.н.
 • Отстранява остатъците от твърдата вода по кожата и косата, предпазвайки ги от изсушаване и влошаване на състоянието им.

Предимствата на меката вода ще проблеснат през чистите стъкла, санитария и покрития. Няма да губите време в почистването на котлените отлагания (накипи) и ще спестите от почистваща козметика, шампоани и сапунени продукти. Ще можете да се насладите на отпускащата вана или ободряващия душ, като същевременно ще забележите, че кожата ви е по-мека на усет. Както и кожата, вашите коси няма да бъдат сухи и ще се сресва по-лесно без ефектите от твърдата вода.

Предимства на меката вода за пране и миене

Мека вода за пране и миене

 • Значително намалява количеството детергенти за изпиране на дрехите в пералнята. Без нужда от закупуване на скъпоструващи специализирани препарати.
 • Защитава дрехите, спалното бельо и хавлиите от увреждания заради твърдата вода, удължавайки времето им за носене и спестявайки средства.
 • Защитава пералнята ви от счупвания заради твърдата вода и гарантира получаването на продуктова гаранция.

Твърдата вода уврежда прането ви. Минералите в твърдата вода не само намалят ефективността им, но също така увреждат тъканите и се износват по-бързо, съкращавайки техния живот с около 30%, като постепенно влошава цветовете им. Със сигурност ще забележите разликата ако използвате омекотена вода.