shopping_cart
0
search

Филтриращ диспенсър RO PRO 100

  • В наличност
  • Aquaphor
  • Модел: 372005
  • 1,690.00лв.

Високоефективна система, съчетаваща корейския инженеринг с иновативните технологии за пречистване на вода от AQUAPHOR с резервоари за топла и студена вода + UV дезинфекция!

Всеки е изпитвал проблемите при използването на диспенсъри с бутилирана вода — изискват постоянна доставка на бутилки, което е трудна задача в горещите пикови месеци. За съхранението им в дългосрочен план е нужно специално помещение и много често цената на услугата не оправдава качеството — потребителите спират да пият вода, защото не им харесва вкусът, от което страда хидратацията, съответно се понижават продуктивността и общото благосъстояние.

За щастие AQUAPHOR има решение! Последните години се вслушахме в желанията и анализирахме потребностите на нашите клиенти и създадохме система, която едновременно решава най-важните проблеми:

  • Безкрайно количество кристално-чиста и мека вода за ежедневна употреба — не търсите, купувате или сменяте бутилки, тъй като диспенсърът се свързва директно към водопровода (до 200м от водоизточника). Качеството на водата е гарантирано от филтрите AQUAPHOR.
  • Високотехнологично решение на достъпна цена — стойността на разходите за покупката, количеството произведена чиста вода с включена подмяна на консумативите е по-малка от 10 стотинки / литър;
  • С грижа за вас и за природата — диспенсърът е снабден със система за UV стерилизация на водата и канелката, което гарантира безопаснотта на водата. Диспенсърът разполага с ECO режим, който спестява електричество в тъмните часове на деня. Използвайки филтриращия диспенсър AQUAPHOR RO PRO 100, вие намаляте пластмасовия и въглеродния отпечатък на бизнеса ви.

AQUAPHOR RO PRO 100 е диспенсър с вградена система за пречистване на вода, който превръща чешмяната вода в топла и студена питейна вода от най-високо качество. Диспенсърът съчетава конструкцията корейско производство (WONBONG, Корея) с иновативните технологии във вградената система за филтрация, които са патентовани в Германия, САЩ, Русия, Великобритания.

Системата напълно замества бутилираната вода от първокласно качество, тъй като филтрира всички замърсители, включително токсични вещества, тежки метали, фармацевтични остатъци, бактерии и вируси. Солите на твърдостта се отстраняват напълно от водата, заради което вкусът, ароматът и цветът на горещите напитки е по-добър заради свойствата на меката вода.

Най-важният елемент в системата за пречистване (мембранният филтър) е защитен от иновативния сменяем филтър Pro 1, който съчетава механична и сорбционната филтрация в един консуматив. Патентованата технология CarbFiber Block на Аквафор и повишеното съдържание на влакна Aqualen в зоната за предварително филтриране ефективно намалят съдържанието на разтвореното и колоидно желязо във водата (Fe2+ и Fe3+).

Сорбционната зона в сменяемия филтър Pro 1 намалява механичните частици (пясък, кал, ръжда, утайка) до 3 микрона и необратимо свързва токсичните примеси като тежки метали, феноли, пестициди, хлор и други. По този начин се защитава мембранния филтър, осигурявайки и дълъг живот на експлоатация.

Функцията ECO автоматично изключва нагряването на водата в тъмните часове на деня, благодарение на светлинните сензори.

Благодарение на последния филтър в системата, Филтрираната вода се обогатява с полезните за организма калций и магнезий, които подобряват вкуса и коригират pH в препоръчителните граници за ежедневна употреба. Благодарение на UV технологиите във филтриращия диспенсър AQUAPHOR RO PRO 1000, водата се стерилизира както в самия резервоар, така и на изхода от канелката.

Диспенсър за филтрирана вода RO 100 PRO

За кого е предназначен диспенсърът за трапезна вода?

Филтриращ диспенсър за офиси и предприятия

Офиси и предприятия

Осигурете на вас и вашия колектив удобството да имате винаги на разположение чиста и вкусна вода през целия работен ден!

Филтриращ диспенсър за медицински заведения

Медицински заведения

Полезна и безопасна вода за лекари и пациенти, хора с рискова професия и такива с чувствителен имунитет.

Филтриращ диспенсър за детски градини и училища

Детски градини и училища

Подарете на децата пълноценна и винаги налична вода. Осигурете им здраве и хидратация!

Филтриращ диспенсър за хотели и заведения

Хотели и заведения

Диспенсърът за филтрирана вода е много подходящ и за сериозно потребление на вода в заведения и хотели.

Технически характеристики

МОДЕЛ

AQUAPHOR RO PRO 100

Захранване AC 220-240 V ~ 50 Hz
Мощност на загряване до 600W (10L/час)
Мощност на охлаждане до 120W (10L/час)
Обем на резервоара за студена вода 10,9 L
Обем на резервоара за студена вода 3 L
Температура на студената вода +4...+12 °C
Температура на горещата вода +70...+90 °С
Размери (ШхДхВ) 340 х 375 х 1200 мм
Маса 30 кг
За вътрешно ползване, скрит от директна слънчева светлина и природни стихии
Общи
Пречистване над 0,0001 микрона
Производителност 16 л / час

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Препоръчани