shopping_cart
0
search

DWM-101S (Морион)

 • В наличност
 • Aquaphor
 • Модел: 320003
 • 490.00лв.

Автомат за трапезна вода AQUAPHOR DWM-101S Морион (пречистване с обратна осмоза)

Получете питейна вода премиум качество от обикновена водопроводна вода във вашата кухня!

Системата за пречистване на вода AQUAPHOR DWM-101S (Морион) премахва всички вредни примеси от водопроводната вода, без значение от качеството, правейки я полезна за здравето. На етапа на минерализация, филтърът обогатява водата с природни материали в оптимална концентрация. Водата, пречистена с автомата за трапезна вода AQUAPHOR DWM-101S е безопасна и е подходяща за употреба за всеки член от вашето семейство – от новородени деца до възрастни хора. Системата пречиства водата без използването на каквито и да е химични добавки, като напълно премахва бактериите, вирусите и алергените, включително, хлор, медикаменти и различни отпадъчни води от фармакологични, селскостопански и промишлени предприятия.

DWM-101S защитава чувствителната битова техника от счупвания и осигурява покриването на гаранционните условия на производителите им: напълно премахва солите на твърдостта и осигурява дългата експлоатация на кафе-машината, чайника, мултикукъра или ютията ви.

Също така, вие ще спестите от покупката на бутилирана вода. Стойността на пречистената вода, с включените разходи по подмяна на консумативите, включвайки и разходите за водопроводна вода е по-малка от 5 стотинки (за семейство от трима души).

AQUAPHOR Morion - извор на чиста вода в кухнята!

Дайте заряд на деня си с чаша чиста и вкусна вода, директно от крана!

За кого е предназначена системата DWM-101S Морион

Почитатели на здравословния начин на живот

Почитателите на здравословния начин на живот

Балансираното хранене е основата за пълноценно възстановяване след тренировка или стрес. Дали водата е част от процеса? Да, по по-обобщен начин защото има по-велика мисия в поддръжката на метаболизма.

Водата не е източник на енергия и не предоставя "тухли" на клетъчния строеж. Тя служи като инертна среда, в която се случват разнообразните химични и физични процеси в клетките. Водата помага за подхранването на клетките и извеждането на токсините — защото всеки един от нас е мини-лаборатория.

Колкото по-чиста е водата, толкова по-малко грешки ще се появят в тези едва доловими процеси и толкова по-гладко ще протичат те.

Алергични деца и чувствителни възрастни

Алергични деца и чувствителни възрастни

Хората с алергии могат да бъдат засегнати от широка гама замърсители във водата. Не само хлорът и другите химии във водата са причинители на алергия, но и сезонният полен. Възрастните и хората с чувствителен стомах също биха предпочели да премахнат дори и най-малките количества бактерии, които са резистентни към хлора.

За да преборим тези специфични проблеми използваме мембрана, която е широко-използвана в медицината. Ние използваме доказаните и качества като основен филтър в системата DWM-101S, способна да предостави най-висока ефикасност на пречистване на водата и напълно замести бутилираната вода.

Професионални баристи и готвачи, познаватели на чайове

Професионални баристи и готвачи, познаватели на чайове

За тези, които смятат кулинарията за изкуство, всяка съставка е част от "произведението".

Редките кафени зърна, ексклузивните чайове, креативните и изтънчени ястия са капризни. Те изискват всеки детайл да бъде перфектен. Само висококачествено пречистената вода ще позволи да се разтвори пълният потенциал на съставките и помага на готвача да бъде сигурен в крайния резултат всеки път.

Хора, за които перфекционизмът е начин на живот, а не опция

Хората, за които перфекционизмът е начин на живот, а не опция

Защо да се надяваме на незначителната и обикновената филтрация на водата, когато има и по-добра опция? По-добра и безкомпромисна опция!

Качеството на живот има различни форми. Една от тях е филтрираща система, която не само че пречиства водата, но работи по-ефикасно и по-дълго, благодарение на постоянни иновации:

 • Система, която не изисква повече от 1 минута за подмяна на филтрите веднъж годишно.
 • Система, в която всичко е изпипано до последния детайл и работи с максимална ефективност заради модерната наука.


Какво е включено в комплекта:

1. К5 - Сменяем филтър за предварително механично почистване 1 бр.
2. К2 - Сменяем филтър за дълбоко сорбционно пречистване 1 бр.
3. RO-50S - Сменяем мембранен филтър 1 бр.
4. К7М - Сменяем филтър за кондициониране 1 бр.
5. Корпус на системата 1 бр.
6. Гъвкави връзки JG 3бр.
7. Присъединителен тройник 1 бр.
8. Кран за чиста вода 1бр.
9. Дренажна скоба 1 бр.
10. Сервизни тапи за обслужване 2 бр.


Колко често се подменят филтрите?

K5 и K2 е препоръчително да се сменят на всеки 6 месеца, мембранният филтър RO-50S на 24 месеца, а кондициониращият K7M на всеки 12 месеца. Честотата на подмяна пряко зависи от качеството на водата и концентрацията на примеси в нея.

Предимства на системата за пречистване AQUAPHOR DWM-101S Морион

DWM-101S – удобен и компактен филтър за пречистване с обратна осмоза със запас от 5 литра чиста вода. Побеждава накипите и подобрява вкуса на вашите любими ястия и напитки. Прави водата безопасна и полезна за цялото семейство.

 • Премахва всички възможни алергени от водата: от хлора и полена до антибиотиците.
 • Водата е подходяща за хора с чувствителен имунитет и храносмилане. Системата пречиства от водата всички бактерии, вируси и паразити, в това число и цисти (яйца на лямблиите, върху които хлорът и UV стерилизацията не въздейства).
 • Защитава от отпадъчните води на промишлени и селскостопански предприятия: феноли, нитрати, пестициди. Неутрализира опасността дори в случаи на технологични аварии с изхвърляния на високи концентрации замърсители.
 • Благодарение на своята компактност, системата заема 2 пъти по-малко пространство в сравнение с класическите системи за пречистване с обратна осмоза.
 • Отделен кран за кристално чиста питейна вода
 • Постоянният запас чиста вода е 5 литра. Няма да се притеснявате дали водата няма да свърши в момента, когато гостите ви поискат чай или кафе. Количеството вода не зависи от налягането във водопровода.
 • Скоростта на запълване на резероара е 2 пъти по-висока, в сравнение с резервоарите на класическите системи с обратна осмоза
 • Системата работи дори и при ниско налягане във водопровода: 2 атмосфери. Класическите системи изискват налягане не по-малко от от 3,5 атм.
 • Системата спестява до 9 тона вода за една година, в сравнение с класическите системи с обратна осмоза, в които се използва водо-въздушен резервоар.
 • Препоръчителната подмяна на филтрите е веднъж на 6 месеца (предфилтрация) и веднъж на 18 месеца (мембраната за обратна осмоза)
 • Лесна и безопасна подмяна на модулите за 1 минута без инструменти.

Как работи AQUAPHOR DWM-101S

 • Главният сменяем филтър в системата е мембраната с обратна осмоза. Това тънък полимерен филм, завито в руло. Благодарение на мембраната, от водата напълно се премахват всчкакви примеси, включително солите на твърдостта (причината за котлен камък). Тук работи принципът на сокоизтисквачката – натискаме и вкусния сок се стича в чашата, а неизползваемите остатъци – люспите и костилките остават.
 • Системата с обратна осмоза е "сокоизтисквачка", само че за вода. Той използва водопроводното налягане като бутало и процежда водата през мембраната. Вредните примеси не могат да преминат през нея – само молекулата на водата. Накрая, чистата вода се събира в резервоара, а мръсната вода се отвежда през специална тръбичка в канала – по същия начин, както се отвежда мръсната вода от пералнята.Тръбичката се монтира посредством дренажна скоба, която е включена към комплекта на системата.
 • Водата преминава през мембраната бавно – буквално капка по капка. За да не чакате да напълните чайника си, пречистената вода се събира в резервоара с допълнителен запас. Преди самия изход от системата към елегантния кран, включен в комплекта, водата се пречиства още веднъж.
 • Сменяемите филтри, които са поставени пред мембраната, съставят блока за предварително пречистване и защитават мембраната от повреждания – хлор, пясък, ръжда.
 • Филтърът за кондициониране на водата допречиства водата преди крана за чиста вода за да няма странични мирис и привкус. Активният въглен от кокосови черупки попива разтворените във водата примеси като гъба и отстранява страничните мирис и вкус.
 • След пречистването се добавя полезният минерал магнезий в оптимални концентрации за да подобри pH баланса, направи водата по-пивкава и въздейства положително върху здравето на организма.
 • Водо-водният резервоар, който се използва в системата DWM-101S е уникална инженерна разработка на компанията AQUAPHOR. Технолигята осигурява стабилната работа на системата и постоянен запаз от 5 литра, без значение от водопроводното налягане.

Закупи AQUAPHOR Морион DWM-101S и заяви монтаж от техник на AQUAPHOR!

Закупи система за трапезна вода AQUAPHOR Морион за кристално-чиста и абсолютно омекотена вода и се възползвай от стандартен монтаж от специалист на AQUAPHOR в цялата страна!

Какво е включено в стандартния монтаж на системата?

След поръчка, наш специалист ще посети дома Ви в предварително уговорено и удобно за вас време, и извърши нужните стъпки:

 • Оглед на мястото на монтаж на системата, включително оценка на водопровода и измерване на налягането според изискванията за експлотация на системата *.
 • Присъединяване на тройника за водозахранване на системата (включен в комплекта);
 • Пробиване на плота / мивката за монтаж на отделната батерия за пречистена вода (включена в комплекта);
 • Монтаж на скобата за отпадната / дренажна вода към канализацията;
 • Привеждане филтрите и системата към работен режим.

* Огледът, оценката и измервателните дейности се таксуват по тарифа 20,00лв. с ДДС, които ще бъдат приспаднати след извършване на монтажа. В случай на неизвършен монтаж, тарифата се заплаща от клиента.

Какво НЕ е включено към услугата за монтаж на системата?

 • Пробиването на плотове и мивки, изработени от технически камък, гранит, керамика и други сложни за обработка композитни материали. За целта трябва да поискате дадената услуга от производителя / продавача, който да направи отверстие със специалните за целта инструменти с диаметър между 12 и 15мм;
 • Допълнителни ВиК части (преходници, ВРН, муфи и др.) за присъединяване и разклоняване, които се заплащат отделно или предоставят от клиента;
 • Транспортни разходи извън градовете: София, Варна, Бургас, Русе. Цената за всеки километър извън центровете се таксува 0,30лв. в двете посоки.
 • Допълнителни преработки на водопреносната мрежа се заплащат отделно, според предварително договаряне с монтажника на място.

Свързани документи с AQUAPHOR DWM-101S / RO-101S:

Име на документа: За сваляне:
Рекламна брошура и технически спецификации ( PDF - 2.7 MB) Изтегли
Паспорт / Инструкция за употреба на система DWM / RO-101S ( PDF - 1.5 MB) Изтегли
Модули
Комплект сменяеми филтри K5, K2, RO-50S, K7M
Общи
Макс. работно налягане 6,5 bar (атм)
Мин. работно налягане 1,9 bar (атм)
Минерализация Да, умерено минерализирана с Ca и Mg
Пречистване над 0,001 микрона
Производителност до 2 литра / мин
Размери 19 х 37,1 х 42 см
Скорост на пречистване 8 литра / час
Тип на системата За вграждане в кухненския шкаф (под мивката)
Системи с обратна осмоза
Обем (Тип) на резервоара 5L (вграден, водо-воден)

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Препоръчани