shopping_cart
0
search

Филтър за бутилка City, 6 броя

Комплект сменяеми филтри за филтририщата бутилка City - 6 броя

Чистата филтрирана вода вече може да навсякъде с вас! Сменяемият филтър за бутилката Аквафор City филтрира вредните примеси алергените, избистря водата и отстранява страничните мирис и вкус, като понижава съдържанието на тежки метали, хлор, механични частици и органични примеси от водопроводната вода, същевременно съхранявайки естествените минерали в нея.

Филтърът за бутилка City съдържа два високоефективни компонента: патентованите йонообменни влакна Aqualen и влакна от активен въглен, които поради своята структура имат значително по-висок капацитет на филтриране от гранулираните при същия обем.

Селективността на йонообменното влакно Aqualen към тежки метали се използва не само за филтриране, но и за предотвратяване на развитието на бактерии вътре в консуматива. Aqualen задържа сребро в неговата активна йонна форма. Такова сребро ефективно предотвратява развитието на бактерии, като същевременно не се отмива с вода и не уврежда човешкото тяло, благодарение на DFS технологията.

Сменяемите филтри са изработени под качествения контрол на квалифицираните експерти на АКВАФОР. Не съдържат вредни пластмаси като Бисфенол-А (BPA) или фталати

ВАЖНО: Филтърът е предназначен за допречистване на водопроводна вода. Капацитетът на сменяемия филтър е 150 литра вода, отговаряща на националните стандарти за безопасност. Старайте се да филтрирате максимално прозрачна вода.

Общи
Капацитет на филтъра (по време) До 1 месец / всеки
Капацитет на филтъра (по литри) До 150 литра / всеки

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Препоръчани