shopping_cart
0
search
Решения с увеличен ресурс на пречистване

Проточни системи с активен въглен

Кристал

Аквафор Кристал е стилен филтър с ергономичен „слим” дизайн, високи производителност и качество на пречистване на питейната ..

169.00лв.

-17% Кристал ECO Pro Кристал ECO Pro

Аквафор Кристал ECO Pro в кухнята - това е чиста и прясна вода, която е безопасна дори за хора с чувствителен имунитет и храносмилане ..

189.00лв.

Кристал А

Аквафор Кристал А е филтър за пълно пречистване на питейна вода с високо съдържание на механични примеси. Кристал А премахва практ..

149.00лв.

Аквафор Кристал ЕКО в кухнята - това е чиста и прясна вода, която е безопасна дори за хора с чувствителен имунитет и храносмилане За..

229.00лв.

Кристал Н

Надежден  филтър за основно пречистване Аквафор Кристал Н на питейна вода. Осигурява дълбоко пречистване на чешмяна вода от цяла гама ..

179.00лв.

Аквафор Кристал Соло е най-малкият филтър от серията Кристал.Осигурява висококачествено пречистване на водата на достъпна цена. Бързо..

99.90лв.

Аквафор Модерн е компактен филтър със съвременен и стилен дизайн като надеждно пречиства от вредни примеси. Модерн има най-голям ресу..

79.90лв.

Аквафор Топаз е един от най-компактните филтри на Аквафор, който е особено актуален за малки кухни.Неговият необичаен и стилен дизайн не е..

29.90лв.

Фаворит

Фаворит: Дълготраен проточен филтър в стоманен корпус с дълъг живот на сменяемия модул Универсален и надежден проточен филтър за мека во..

350.00лв.

Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)