Филтри с активен въглен

Решения с увеличен ресурс на пречистване
Кристал

Аквафор Кристал е стилен филтър с ергономичен „слим” дизайн, високи производителност и качество на пречистване на питейната в..

169.00лв.

Кристал А

Аквафор Кристал A е стилен филтър с ергономичен „слим” дизайн, високи производителност и качество на пречистване на питейната вода..

149.00лв.

-10%
Кристал ЕКО

Аквафор Кристал Еко е уникален филтър, без аналог на пазара. Пречиствайки водата от вредни примеси, Кристал Еко старателно се грижи за здрав..

179.00лв. 199.00лв.

Кристал Н

Аквафор Кристал Н е стилен филтър с ергономичен „слим” дизайн, високи производителност и качество на пречистване на питейната..

179.00лв.

Кристал Соло

Аквафор Кристал Соло е най-малкият филтър на серията Кристал. Осигурява висококачествено пречистване на водата на достъпна цена. Б..

99.90лв.

Аквафор Модерн е компактен филтър със съвременен и стилен дизайн като надеждно пречиства от вредни примеси.Модерн разполага с максималната п..

79.90лв.

Аквафор Топаз е един от най-компактните филтри на Аквафор, който е особено актуален за малограбитни кухни. Неговият необичаен и стилен дизай..

29.90лв.

Фаворит

Аквафор Фаворит осигурява голям ресурс и висока производителност на филтрация. Корпусът от неръждаема стомана не подлежи на к..

350.00лв.

Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)